MA in digitale media

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De MA in Digital Media onderzoekt het kleurrijke verleden, heden en de toekomst van digitale media.

Ideaal voor pas afgestudeerden of huidige professionals, deze cursus biedt een frisse eigentijdse kijk op de grootste maatschappelijke kwesties van vandaag, op basis van onze expertise in media- en communicatiestudies.

Je onderzoekt het bedrijfsleven en de politiek van digitale media met vooraanstaande academici en combineert theoretische en toegepaste perspectieven om een robuust kader te bieden voor het begrijpen van hedendaagse debatten.

Ook komen academische trends aan bod in de studie van digitale media en technologie, en de gemeenschappelijke onderzoeksmethoden die in het veld geschikt zijn en door werkgevers zeer gewenst zijn.

Waarom digitale media bij Swansea?

Swansea University is een sterke naam in het onderwijs van digitale media.

Gebaseerd op onze energieke Singleton Park-campus, in een park met uitzicht op Swansea Bay, hebben we de diepgang van digitale expertise samen met een volledig scala aan moderne faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw leerproces zo actueel mogelijk is.

Ontworpen om individuele en collaboratieve onderzoeksactiviteiten van internationale standaard te promoten, biedt het Graduate Center een ondersteunende omgeving voor postdoctoraal onderzoek en onderwezen masterstudies.

Het biedt postdoctorale training om de academische en professionele ontwikkeling te verbeteren en faciliteert seminarprogramma's, workshops en internationale conferenties.

Uw digitale media-ervaring

Je bestudeert een vast aantal 20 studiepunten modules voordat je een 60-credit proefschrift project van uw keuze in het tweede deel van de cursus of het uitvoeren van een professioneel mediaproject met praktische elementen van de cursus, en een korte onbetaalde stage.

Modules omvatten de digitale revolutie, de digitale voorsprong, het bedrijfsleven en de politiek van digitale media en digitale journalistiek.

Je hebt ook de mogelijkheid om digitale ontwerp- en marketingvaardigheden te verwerven.

Kansen voor digitale media-werkgelegenheid

Je zult uitstekende mondelinge en professionele schrijfvaardigheden ontwikkelen, je vaardigheden verbeteren met digitale media en leren om ideeën in verschillende formaten te presenteren.

Afgestudeerden van deze cursus betreden creatieve digitale media-industrieën, waaronder journalistiek, publiciteit, omroep en marketing.

Bestaande professionals verwerven of ontwikkelen dynamische nieuwe mediavaardigheden en verdienen kwalificaties om hun voortdurende professionele ontwikkeling te stimuleren.

Toelatingseisen

  • De typische toelatingseis is een eerste graad in een relevante discipline, normaal een lagere tweede (gemiddeld 55 procent) of hoger of gelijkwaardig. Van buitenlandse studenten wordt een IELTS-score van 6.5 verwacht

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

  • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
  • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
  • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
  • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
  • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

1225-DJI_0003Swansea University","author_url":"","source":""}" />

Swansea University werd voor de tweede keer in vijf jaar uitgeroepen tot Universiteit van het Jaar in de Whatuni Student Choice Awards 2019. De universiteit van Swansea University werd niet alleen gekroond tot Universiteit van het Jaar, maar nam ook de eerste plaats in de categorie Internationaal in en plaatste de top drie in de categorieën Postdoctoraal en Cursus en Docenten. De Whatuni Student Choice Awards worden volledig door studenten gestemd, met meer dan 41.000 beoordelingen en commentaren afkomstig van meer dan 160 Britse instellingen.

In de prestigieuze Guardian University Guide 2021 staan we op de 24e plaats in het VK en hebben we voor de tweede keer in drie jaar de titel van Welsh University of the Year gewonnen, waarmee we onze positie als toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in Wales hebben bevestigd.

We plaatsen onze studenten in het hart van alles. Als gevolg hiervan hebben we een gouden beoordeling, de hoogst mogelijke beoordeling, behaald in het nationale Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF) en staan we op de 6e plaats in het VK voor studenttevredenheid in de National Student Survey voor 2020.

Onze prachtige campussen aan het water maken ons een aantrekkelijke locatie voor studenten en personeel van over de hele wereld, en onze multiculturele gemeenschap biedt een wereldwijd perspectief, waardoor degenen die zich bij ons voegen vaardigheden en kennis kunnen ontwikkelen die hen op een succesvolle en verrijkende carrière zetten.

Laatst bijgewerkt op dec 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder