MA in digitale media

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De MA in Digital Media onderzoekt het kleurrijke verleden, heden en de toekomst van digitale media.

Ideaal voor pas afgestudeerden of huidige professionals, deze cursus biedt een frisse eigentijdse kijk op de grootste maatschappelijke kwesties van vandaag, op basis van onze expertise in media- en communicatiestudies.

Je onderzoekt het bedrijfsleven en de politiek van digitale media met vooraanstaande academici en combineert theoretische en toegepaste perspectieven om een robuust kader te bieden voor het begrijpen van hedendaagse debatten.

Ook komen academische trends aan bod in de studie van digitale media en technologie, en de gemeenschappelijke onderzoeksmethoden die in het veld geschikt zijn en door werkgevers zeer gewenst zijn.

Waarom digitale media bij Swansea?

Swansea University is een sterke naam in het onderwijs van digitale media.

Gebaseerd op onze energieke Singleton Park-campus, in een park met uitzicht op Swansea Bay, hebben we de diepgang van digitale expertise samen met een volledig scala aan moderne faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw leerproces zo actueel mogelijk is.

Ontworpen om individuele en collaboratieve onderzoeksactiviteiten van internationale standaard te promoten, biedt het Graduate Center een ondersteunende omgeving voor postdoctoraal onderzoek en onderwezen masterstudies.

Het biedt postdoctorale training om de academische en professionele ontwikkeling te verbeteren en faciliteert seminarprogramma's, workshops en internationale conferenties.

Uw digitale media-ervaring

Je bestudeert een vast aantal 20 studiepunten modules voordat je een 60-credit proefschrift project van uw keuze in het tweede deel van de cursus of het uitvoeren van een professioneel mediaproject met praktische elementen van de cursus, en een korte onbetaalde stage.

Modules omvatten de digitale revolutie, de digitale voorsprong, het bedrijfsleven en de politiek van digitale media en digitale journalistiek.

Je hebt ook de mogelijkheid om digitale ontwerp- en marketingvaardigheden te verwerven.

Kansen voor digitale media-werkgelegenheid

Je zult uitstekende mondelinge en professionele schrijfvaardigheden ontwikkelen, je vaardigheden verbeteren met digitale media en leren om ideeën in verschillende formaten te presenteren.

Afgestudeerden van deze cursus betreden creatieve digitale media-industrieën, waaronder journalistiek, publiciteit, omroep en marketing.

Bestaande professionals verwerven of ontwikkelen dynamische nieuwe mediavaardigheden en verdienen kwalificaties om hun voortdurende professionele ontwikkeling te stimuleren.

Toelatingseisen

De typische toelatingseis is een eerste graad in een relevante discipline, normaal een lagere tweede (gemiddeld 55 procent) of hoger of gelijkwaardig. Van buitenlandse studenten wordt een IELTS-score van 6.5 verwacht

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

  • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
  • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
  • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
  • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
  • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder
Swansea , Dubai + 1 Meer Minder