MA in de rechten

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Het programma is op maat gemaakt om studenten in staat te stellen zowel de algemene principes en rechtsfilosofie in Europa te leren als gedetailleerde kennis en vaardigheden te geven op gespecialiseerde gebieden: Europese Unie en Internationaal recht en recht en technologie.

Het programma stelt u in staat basiskennis te verwerven over privaatrechtelijk en publiek recht en onderzoek en onderzoek in detail over nieuwere rechtsgebieden, zoals het recht van de Europese Unie, intellectueel eigendomsrecht, informatie- en communicatierecht, milieu- en planningsrecht, gemeentewetgeving, e-voting regelgeving, gegevensbeschermingswetgeving, mensenrechtenwetgeving en andere gebieden.

leerplan

Leden van de faculteit - Departement Rechten, die afkomstig zijn uit Estland, Zweden, Oekraïne, Bosnië en Herzegovina, Columbia, Australië, India, het VK en de VS, omvatten hooggekwalificeerde juridische academici en beoefenaars van juridische beroepen van internationale advocatenkantoren (Tark, Grunte en Sutkiene, Glimstedt, MAQS, etc.), ambtenaren, openbare aanklagers, procesadvocaten en rechters.

Waarom dit programma?

 • Deelname aan internationale pleitwedstrijden, onderzoeksprojecten en verschillende netwerken (bijv. European Law Faculties Association, International Association of Law Schools, etc.)
 • Internationaal erkende docenten (professor Katrin Nyman-Metcalf, professor Tanel Kerikmäe, universitair hoofddocent Lehte Roots, enz.) Die hun doctorstitel behaalden van Uppsala, Helsinki, Florence, Bremen en elders.

Toekomstige carriëre

De afgestudeerden van de Tallinn Law School worden gegeven door internationale faculteiten en hebben uitstekende loopbaanvooruitzichten in de publieke en private sector, bij internationale organisaties en Europese instellingen, zoals de Europese Commissie, ministeries en regulators, octrooibureaus of als bedrijfsjuristen in de snelgroeiende high school. technologie veld.

Studenten zeggen

"Na mijn studie aan de Tallinn Law School, sloot ik me aan bij het Business Security and Legal Compliance-team van een internationaal telecommunicatiebedrijf, Tele2, en ging de uitdagingen aan van het werken als bedrijfsjurist. Voor een advocaat, werkzaam in de snel veranderende telecomsector biedt een breed scala aan uitdagingen, zowel opwindend als veeleisend, om dagelijks aan te pakken, waarvoor de studie aan de Tallinn Law School me goed heeft voorbereid. De toekomst ziet er rooskleurig uit met veel interessante kansen in het verschiet! " Rudolf Penu Alumnus Rechten en Technologie

"De sfeer op de Tallinn Law School was altijd erg positief en bemoedigend voor het onderzoek naar nieuwe onderwerpen en technologieën, wat mij ertoe bracht mijn scriptie te schrijven over een nieuw en opkomend gebied van 3D-printtechnologie en copyrightregulering. Het is mogelijk om te leren over de geschiedenis van het recht in elke traditionele rechtsschool, maar Tallinn Law School biedt een goed inzicht in toekomstige technologieën, trends en regelgeving en genereert waardevolle experts op gebieden die momenteel in opkomst zijn.Ik ben nu deelnemer aan een leiderschapsprogramma georganiseerd door de regering Kantoor van Estland, waarmee ik een overzicht van de Estse openbare sector kan krijgen door tussen de verschillende ministeries en instellingen te wisselen gedurende een periode van 22 maanden Ik werk momenteel bij het Estse Ministerie van Justitie als adviseur op het gebied van openbare e -diensten en IT. " Paula-Mai Sepp Alumna van recht en technologie

Toelating

Studenten voor TalTech internationale opleidingen worden toegelaten op basis van de toelatingsdrempel. Aan de hand van de motivatiebrief en het interview worden het Engels van de kandidaat, de uitdrukkingsvaardigheid, de analyse en de argumentatie beoordeeld. Maximale score is 10 punten. Een aanvrager die minimaal 5 punten ontvangt, wordt toegelaten.

Programma specifieke vereisten

Bachelor's degree of gelijkwaardig met ten minste 36 ECTS in wet cursussen

Kandidaat moet ten minste 36 ECTS hebben behaald uit de volgende cursussen:

 • EU-wetgeving
 • Staatsrecht,
 • Bestuursrecht
 • Burgerlijk recht
 • Contractenrecht
 • Strafrechtelijke wet
 • Eigendomsrecht

Titels van de cursussen kunnen variëren, afhankelijk van het studieprogramma dat een kandidaat heeft behaald. De inhoud van de cursussen wordt beoordeeld door de faculteit.

Om in aanmerking te komen voor de studies aan de Tallinn University of Technology , moet een kandidaat minimaal 60% van de hoogst mogelijke CGPA hebben.

Motivatiebrief

Een motivatiebrief moet bestaan uit de diepgaande antwoorden op de volgende vragen (max 300 woorden per vraag):

 • Leg uw interesse in de wet uit. Beschrijf je professionele doelen en leg uit hoe de opleiding waarvoor je solliciteert je professionele profiel ondersteunt. Welke specialisatie van het programma u aanvraagt en uitleggen waarom deze specialisatie u specifiek interesseert. (0-2 punten)

 • Beschrijf uw vooropleiding hoe past uw academische achtergrond bij de opleiding waarvoor u solliciteert? Evalueer uw eerdere kennis en vaardigheden die u tijdens uw vooropleiding hebt verzameld, hoe deze nuttig zouden kunnen zijn bij uw studie in het rechtenprogramma. (0-2 punten)

NB! Het is belangrijk om alle bronnen die worden gebruikt in uw motivatiebrief (citaten, publicaties, ideeën, enz. Die niet van u zijn) correct te vermelden en te verwijzen. Het negeren van de regels voor het verwijzen en citeren wordt beschouwd als plagiaat en zal resulteren in de diskwalificatie van uw aanvraag.

Online interview

Aspecten geëvalueerd tijdens het interview:

 • Wat is het belang van de kandidaat voor de wet?
 • Welk gebied interesseert de kandidaat het meest en waarom?
 • Hoe ziet de kandidaat zijn / haar toekomstige professionele carrière?
 • Waarom heeft de kandidaat besloten om te studeren aan de Tallinn University of Technology ?
 • Waarom vindt de kandidaat het aangeboden programma aantrekkelijk?
 • Waarom is de kandidaat van mening dat hij / zij de juiste persoon is voor dit programma? (0-2 punten)
 • Wat is de kennis van de kandidaat over de problemen in verband met de wet? (0-2 punten)
 • Wat weet de kandidaat over de rol van de advocaat en de beroepsethiek / moraal van de advocaat? (0-2 punten)

Duur van het interview is 15-30 minuten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internat ... Lees meer

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internationally high-level studies and research. Lees Minder