MA in communicatiebeheer

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

communication

Het communicatieprogramma van de afdeling Organisatiewetenschappen en Communicatie biedt nu een Master of Arts in Communication Management.

GW's MA in Communication Management onderzoekt systematische planning, implementatie, monitoring en herziening van alt = "communicatieboodschappen en -processen (inclusief technologie en netwerken) binnen en tussen organisaties. Het programma is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een diverse groep studenten met verschillende loopbaan ambities in dit groeiende veld en is de enige graad in zijn soort in het metrogebied van Washington, DC.

Studenten ontwikkelen hun probleemoplossende, strategische besluitvorming en schriftelijke en mondelinge belangenbehartiging in de loop van het interdisciplinaire programma. Afgestudeerden zijn goed uitgerust om te excelleren in alt = "doelstellingen voor communicatiebeheer, zoals:

 • Effectiever leiderschap
 • Betere stroom van essentiële alt = "communicatie
 • Hogere medewerkertevredenheid
 • Sterkere merkherkenning
 • Verhoogde winst

Het MA-programma bereidt ook studenten voor die van plan zijn te blijven promoveren in alt = "communicatie en aanverwante disciplines, zoals internationale zaken, organisatiewetenschappen en volksgezondheid. Huidige GW-studenten kunnen in aanmerking komen voor een korting van 10% collegegeld en de vereiste voor het verstrekken van GRE-scores is afgezien.

De locatie van GW in het hart van DC biedt studenten unieke toegang tot een schat aan overheids- en mediabureaus, adviesbureaus en andere opmerkelijke organisaties die de ervaring van afgestudeerde studenten verbeteren.

Afdeling Organisatiewetenschappen en Communicatie - Columbian College of Arts & Sciences van GW Arts & Sciences op Vimeo.

Toelatingseisen

Studenten die zich kandidaat stellen voor een diploma, moeten voldoen aan de toelatingseisen van GW's Columbian College of Arts and Sciences. Een bachelor's degree met een B-gemiddelde (of het equivalent) van een erkende hogeschool of universiteit is normaal vereist. De voorkeur bij toelating wordt gegeven aan aanvragers met sterke academische referenties en gepaste undergraduate voorbereiding. Alle aanvragers moeten het Graduate Record Examination (GRE) afleggen.

Met goedkeuring van de adviseur en de decaan kunnen maximaal zes credituren van cursussen worden aanvaard als overdrachtskrediet.

De ingevulde aanvraag moet rechtstreeks worden ingediend bij het Columbian College of Arts and Sciences, waaronder:

 • Officiële GRE algemene testscores (Institutionele code 5246). Afgezien van aanvragers die houder zijn van een JD, MD of Ph.D.
 • Officiële TOEFL-testscores voor studenten uit landen waar Engels niet de officiële taal is of voor studenten die niet in het bezit zijn van een diploma van een geaccrediteerde Amerikaanse instelling. (Minimaal 550 of 80 op iBT; institutionele code R5246).
 • Voltooid aanvraagformulier.
 • Aanvraagkosten (niet restitueerbaar). Zie de website voor toelating van afgestudeerden voor een lijst met in aanmerking komende afstandsvergoedingen.
 • Officiële afschriften van elke hogeschool of universiteit. Niet-officiële transcripties moeten worden geüpload naar uw online applicatie. Officiële afschriften zijn alleen vereist voor aanvragers aan wie toegang wordt verleend. Als transcripties in een andere taal dan het Engels zijn, moeten Engelse vertalingen worden verstrekt. Alleen de Engelse vertaling moet naar uw toepassing worden geüpload.
 • Twee aanbevelingsbrieven.
 • Verklaring van het doel. Geef in een essay van 250 - 500 woorden aan wat je doel is bij het uitvoeren van graduate studie op het door jou gekozen vakgebied. Neem uw academische doelstellingen, onderzoeksinteresses en loopbaanplannen op. Bespreek ook uw gerelateerde kwalificaties, waaronder collegiale, professionele en gemeenschapsactiviteiten, en andere substantiële prestaties die nog niet in de aanvraag zijn vermeld.
 • Huidig ​​CV.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bij GW's Columbian College of Arts and Sciences bloeit onderzoek, is kritisch denken endemisch, is samenwerking constant en gaan praktijktrainingen hand in hand met leren.

Bij GW's Columbian College of Arts and Sciences bloeit onderzoek, is kritisch denken endemisch, is samenwerking constant en gaan praktijktrainingen hand in hand met leren. Lees Minder