MA in Wiskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De 30-credit Master of Arts in de wiskunde biedt studenten een solide basis in de belangrijkste gebieden van de wiskunde, een waardering voor de structuren en theorieën van geavanceerde wiskunde, en een dieper inzicht in de rol van de wiskunde in toepassingen. De afdeling streeft ernaar afgestudeerden te produceren die kennis, begrip en creativiteit tentoonspreiden in de wiskundepraktijk wanneer zij hun loopbaan volgen op het gebied van onderwijs, bedrijfsleven of overheid, of tijdens hun doctoraatsopleiding. Houd er rekening mee dat de informatie in dit document kan worden gewijzigd. Neem voor de laatste informatie over onze cursussen contact op met de afdeling.

Wat je leert

Om de complexe aard van wiskunde te begrijpen, moeten structuren, theorieën en toepassingen worden onderzocht. Je zult deze bestuderen en je kennis, bevattingsvermogen en creativiteit verbeteren voor het oplossen van problemen terwijl je met onze faculteit werkt aan enkele van de nieuwste toepassingen in het veld.

leerplan

Ons programma voldoet aan de behoeften van een breed scala aan studenten door een solide basis te bieden in de belangrijkste gebieden van de wiskunde, een waardering voor de structuren en theorieën van geavanceerde wiskunde en een dieper inzicht in de rol van wiskunde in toepassingen. Het programma is opgebouwd rond de drie hoofdgebieden van de algebra, analyse en statistieken, en stelt u in staat om uw opleiding aan te passen aan uw specifieke carrièredoelen.
Dit programma bevat een uitgebreid examen, dat je moet nemen na het voltooien van ten minste 24 studiepunten in je Studieplan.

Toelatingseisen

 • Baccalaureaatsdiploma van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit
 • Voltooiing van het equivalent van een niet-gegradueerde major in de wiskunde
 • Minimale undergraduate 3.0 GPA
 • Twee aanbevelingsbrieven
 • Verklaring van doelstellingendeadlines:
 • Herfstsemester: 15 april
 • Spring Semester: 15 november
 • Zomersemester: 15 april

Carrière Outlook

Een diepgaand begrip van de wiskunde is van groot belang in veel carrières in onze technologisch complexe samenleving. De Wall Street Journal rangschikt consequent wiskundige bovenaan de lijst met "beste banen". Onze afgestudeerden gaan door naar:

 • Doctoraatsstudie - wiskunde, informatica, engineering, bedrijfskunde, economie, onderwijs, geneeskunde of rechten
 • Bedrijven - onderzoek, engineering, verkoop, marketing en leidinggevende posities bij bekende bedrijven
 • Onderwijsinstellingen - functies inclusief faculteit en bestuurders op basisscholen, middelbare scholen, twee- en vierjarige colleges
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country.

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country. Lees Minder