MA in Visual Arts Management en Curating

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA van Richmond University in Visual Arts Management

Richmond University's MA in Visual Arts Management en Curating bereidt studenten voor op de professionele kennis, vaardigheden en ervaring die nodig is voor loopbaanplaatsing in instellingen voor visuele kunst en de creatieve culturele industrieën. Het programma is uniek omdat het zich uitstrekt over de publiek gefinancierde (niet voor winst) en commerciële beeldende kunstsector met een sterke nadruk op onderwijs en curatie. Studenten leren hoe musea, galerijen, veilinghuizen, creatieve startups, verzamelaars en financiers werken in de steeds mondialer wordende kunstwereld van vandaag.

Studenten in dit programma worden beschouwd als junior onderzoekscollega's en professionals in opkomende kunst en worden daarom aangemoedigd om deel te nemen aan een reeks tentoonstellingsopeningen, netwerkevenementen, artist talks, festivals en conferenties. Veel lessen worden extern gegeven in musea en galerieën en studenten vertrekken met uitgebreide contacten waaruit ze hun eigen professionele netwerk kunnen ontwikkelen en uitbreiden.


leerplan

Dit programma biedt een voortdurende betrokkenheid bij de beeldende kunst vanuit het interculturele perspectief. Het leidt studenten op in marketing, management, curating en galerie-educatie binnen een context van visuele kunst.
Dit programma brengt kunst- en designhistorici, theoretici, professionele beoefenaars en studiokunstenaars bij elkaar om:

 1. Bieden een grondige basis in de interdisciplinaire, theoretische en methodologische kwesties met betrekking tot de studie van het visuele
 2. Rust studenten uit met de professionele vaardigheden en ervaring om succesvol te werken in verschillende kunst- en cultuurindustrieën

Optioneel geaccrediteerde stage

De optionele geaccrediteerde stage integreert theorie met de praktijk. Studenten worden uitgedaagd om situaties in de klas te relateren aan de werkplek, contacten te leggen die waardevol kunnen zijn voor hun toekomstige werkvooruitzichten en vertrouwen te krijgen in hun capaciteiten, creativiteit en communicatievaardigheden. Stages zijn ontworpen om zowel veeleisend als lonend te zijn. De stage biedt de mogelijkheid de geleerde vaardigheden in cursussen in een realistische omgeving in te zetten, omdat studenten een beoordeeld verslag van hun ervaringen produceren.


Top 5 Redenen om Visual Arts Management te studeren

 • Het vermogen om in Centraal Londen te studeren, wat studenten een unieke interculturele locatie en betrokkenheid bij kunst in Londen biedt - een hub en een mondiale scène die de beste creatieve talenten aantrekt in de kunst- en designindustrie van over de hele wereld.
 • Profiteer van kleine klassen (gemiddeld 10-15 studenten), meer contacttijd en volledige academische steun van faculteit die zich bezighouden met toonaangevend onderzoek in de kunstsector.
 • Het vermogen om uit de eerste hand te leren door frequente bezoeken ter plaatse aan 's werelds meest prestigieuze musea, galeries en kunsttentoonstellingen.
 • Het behalen van een door de VS geaccrediteerde graad die uw kansen op werk internationaal vergroot.
 • Profiteer van een geïntegreerde stage die je in staat stelt om toe te passen wat je hebt geleerd in een real-world werkplekomgeving.


Toelatingseisen

Een eerste graad in een discipline met een minimumclassificatie van 2,2 (Lower Second Class Honours) of zijn internationale equivalent.


Engelse taalvereisten (Engelstalige niet-native speakers)

 • IELTS 6.5 met 5.5 in elke Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven
 • TOEFL (IBT) 87 in zijn geheel met Listening 21, Reading 22, Writing 21, Speaking 23
 • Pearsons Academic Test of English (PTE) 62
 • Cambridge English: Proficiency - Level C2 of Level C1

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has be ... Lees meer

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has been awarding US Degrees accredited by The Middle States Commission on Higher Education. One of the latest achievement that Richmond is proud to announce, is being granted the power to award students with its own UK degrees starting from August 2018, as a consequence of having been recently granted Taught Degree Awarding Powers (TDAP) by the Privy Council. Lees Minder
Kensington , Richmond + 1 Meer Minder