MA in TESOL

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Pepperdine University GSEP biedt geen volledige beurzen aan. Je kunt hier meer lezen over de beschikbare kansen voor nieuwe studenten. Pepperdine University GSEP biedt ook afgestudeerde assistentie, assistentie bij het geven van onderwijs en mogelijkheden voor onderzoeksondersteuning. GSEP biedt geen collegegeld vergoedingen.

Face-to-Face-formaat. Eenjarenprogramma.

De Master of Arts in Engels leren naar sprekers van andere talen (TESOL) programma stelt kandidaten in staat om een ​​studie van het onderwijs van Engels als een extra taal van kleuterschool tot universiteit, zowel in de Verenigde Staten als daarbuiten voort te zetten. Alle cursussen zijn afgestemd op de TESOL Professional Teaching Standards, ontwikkeld door TESOL / CAEP en gericht op het opbouwen van expertise rond het Engelse taalsysteem, tweede taalverwerving, taalpedagogiek en beoordeling, en de complexe relatie tussen taal en cultuur. Bovendien zullen kandidaten hun professionele kennis, vaardigheden en disposities uitbreiden en verdiepen als reflecterende geleerde-beoefenaars die samenwerken in een multiculturele en meertalige omgeving. Onderscheidende programmafuncties omvatten, integratie van technologie, klinische stageplaatsen en mogelijkheden voor deelname aan professionele organisaties en conferenties. Dit fulltime, met technologie doordrenkte residency-programma bestaat uit 32 units die inspelen op de behoeften van (1) lokale kandidaten die zich willen specialiseren in het lesgeven aan Engelse studenten en (2) internationale kandidaten die de Engelse taal willen leren. Het programma wordt aangeboden op de Malibu Campus als een cohortmodel om te worden voltooid binnen een academisch of kalenderjaar (drie termen).

TESOL-programma verhuist naar Malibu vanaf herfst 2018

Programma overzicht

Dit programma is bedoeld voor internationale studenten die het Engels willen leren, en ook voor lokale studenten die zich willen specialiseren in het lesgeven van Engels aan niet-moedertaalsprekers. Alle cursussen zijn afgestemd op de Council for Accreditation of Educator Preparation (CAEP) en de Standards to Teaching English to Speakers of Other Languages-programma's.

Programma voordelen:

 • Het TESOL-programma kan in slechts één jaar worden voltooid
 • Programma omarmt het model van de beoefenaar-beoefenaar, waarbij studenten hun kennis toepassen op praktijksituaties in een klinische leerervaring
 • Nationaal erkende faculteit
 • Kleine klasgroottes bieden een sterke omgeving voor facultaire mentorship
 • Cohort-model resulteert in nauwe interactie tussen collega's en levenslange relaties
 • Technology infused residency-programma
 • Capstone-ervaring met digitale portfolio
 • Afgestemd op professionele CAEP-normen
 • Voortgezette deelname aan professionele organisaties en conferenties
 • Doctoral Pathway cursussen worden in het programma verwerkt
 • Toegang tot een culturele liaison
 • Toegewijde afdeling loopbaandiensten
 • Sterk alumni-netwerk van meer dan 20.000 leden

Toelatingseisen:

In een poging om uw aanvraag snel te verwerken, accepteren wij alleen elektronische applicatiematerialen.

Meld u aan voor het indienen van dit programma:

 1. Uw aanvraag voor toelating met niet-terugvorderbare verwerkingskosten.
 2. Afschriften van officiële studenten veilig en elektronisch via een van de volgende goedgekeurde bedrijven:
  1. National Student Clearinghouse
  2. Perkament
  3. eScrip-SAFE
  4. Vraag alstublieft alle transcripties op naar gsep-admissions@pepperdine.edu.
 3. Twee professionele aanbevelingen met behulp van dit aanbevelingsformulier. De aanbeveling moet getuigen van uw competenties, karakter en potentieel en / of vaardigheid als opvoeder. Uw adviseurs moeten de ingevulde formulieren mailen naar gsep-admissions@pepperdine.edu .
 4. Een verklaring van educatief doel van 1-2 pagina per e-mail naar gsep-admissions@pepperdine.edu .
 5. (Optioneel) Als uw baccalaureaat of mastergraad GPA lager is dan 3.0 of u een uitzondering zoekt voor onze GRE- of TOEFL-testvereisten, vult u dit Exception Request Form in en stuurt u een e-mail naar gsep-admissions@pepperdine.edu .

Internationale student vereisten:

 1. Kandidaten die scholen buiten de Verenigde Staten hebben bezocht, zijn verplicht om gecertificeerde transcripties in het Engels in te dienen. Voorgelegde transcripten moeten een cumulatief Grade Point Average (GPA op een 4,0 schaal, A = 4,0) bevatten die is geëvalueerd door een NACES-lidreferentieservice (www.naces.org), zoals de World Education Services, Inc. (www.wes .org) of de International Education Research Foundation (www.ierf.org)
 2. Als je je bachelordiploma nog niet hebt voltooid op het moment van aanmelding, dien je een huidig ​​transcript in. Na het afronden van de diplomering moet je voorafgaand aan de inschrijving officiële transcripties in een verzegelde envelop verstrekken.

Postadres:

Pepperdine Graduate School of Education and Psychology Admissions

6100 Center Drive 5e verdieping

Los Angeles, CA 90045, VS.

Opmerking: als uw eerste taal geen Engels is, moet u een minimumscore van 550 op de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) indienen. Als u de op internet gebaseerde TOEFL-test doet, heeft u een minimumscore van 80 nodig. Informatie over de beschikbaarheid van deze test buiten de VS kan worden verkregen door contact op te nemen met TOEFL, Educational Testing Services, Princeton, NJ 08540, VS of online op www .toefl.org. Als alternatief voor de TOEFL kunt u een score van ten minste 6,5 op het IELTS-examen indienen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Lees Minder
Los Angeles , Los Angeles , Irvine , Los Angeles , Los Angeles , Calabasas , Malibu + 6 Meer Minder