MA in Strategische Wetenschappen en Diplomatieke Wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De masteropleiding in Strategische Studies en Diplomatieke Wetenschappen stelt twee majors voor: Media

Leren en onderwijzen

De cursus wordt in het Engels gehouden. De specifieke lay-out van de ruimtes, maakt het mogelijk om een lesmethode toe te passen die frontale les, simulaties en laboratoriumactiviteiten combineert om een interactieve leerervaring te creëren met een innovatieve onderwijsmethode:

· Leren door te doen (leren met oefenen)

· Vaardigheidsopbouw (vergelijking met de problemen van de wereld van het werk)

· Immersion Mix, wat interdisciplinaire vergaderingen betekent

· Strategisch gesprek

De toegevoegde waarde bestaat uit: overeenkomsten met buitenlandse universiteiten, cursussen in het Italiaans en Engels, stages en mogelijkheden voor werkervaring in het buitenland, bemiddelingsservice. Je wordt op je studiepad vergezeld door een academische leraar en een engel.

Laboratoires

Intelligentie, beveiliging; Wetenschap; Technologie en openbaar beleid; Conflicteert oorzaken en preventie; Big Data en politiek; Mensenrechten in theorie en praktijk; Speltheorie en politieke theorie; Interculturele communicatie; Migraties en stedelijke etniciteit: etnografische workshop; Terrorisme en Europese cultuur; Globalisering en wereldwijde studies; E-Diplomacy; E-democratie.

Careers

· Diplomatic

· Officieel bij internationale organisaties

· Vredestichter

· Officieel in internationale samenwerking

· Manager van internationale, gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties

85% van onze studenten vindt werk in Italië en in het buitenland in de eerste 6 maanden na het afstuderen.

Collegegeld en financiering

Het jaarlijkse collegegeld voor internationale studenten is EUR 12.000; terwijl er ook een pre-inschrijfgeld is voor EU-studenten van EUR 500 en EUR 1.000 voor niet-EU-studenten.

Voor de meeste academische jaren biedt Link Campus University verschillende beurzen die 30% tot 50% van het jaarlijkse collegegeld op de resultaten van de toelatingstest dekken; hun aantal is beperkt en kan worden gewijzigd (bezoek onze website voor meer informatie).

1e jaar collegegeld met 30% beurs toegepast - EUR 8.400.

1e jaar collegegeld met 50% beurs toegepast - EUR 6.000

Laatst bijgewerkt op Januari 2019

Over de school

Link Campus University is een particuliere universiteit in Rome die onder de verordening van de Italiaanse universiteit valt. De afdruk is internationaal vanwege zijn geschiedenis en zijn roeping. In ... Lees meer