MA in Strategic Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA in Strategic Marketing

Wil je je carrière naar een hoger niveau tillen? Bestudeer de MA in Strategic Marketing bij BSBI op onze centrale campus in Berlijn. Je ontwikkelt de mogelijkheden om inhoud te creëren die tot de verbeelding van je publiek spreekt en je product op de markt brengt op een manier die omzet genereert. Het MA-programma is op maat gemaakt om studenten te helpen deskundige kennis te ontwikkelen op belangrijke marketinggebieden. Je ontwikkelt je vaardigheden door praktisch en interactief lesgeven en door de mogelijkheid om keuzevakken in je tweede semester te volgen. Schrijf u vandaag nog in voor dit spannende en snelle programma en ontdek waar uw potentieel u kan brengen.

Modules zijn onder meer: Cross-cultureel management, projectmanagement en leiderschap, wereldwijd marketingmanagement en marketingcommunicatie. Het MA-programma is bedoeld voor ambitieuze individuen die hun stempel willen drukken op de marketingsector. Of u nu uw eigen bedrijf wilt opzetten of een leider in een marketingorganisatie wilt worden, dit programma voorziet u van de vaardigheden die u nodig hebt om door deze snelgroeiende sector te navigeren. Als u overweegt een onderzoeksopleiding te volgen, zal dit programma u helpen de kennis en technieken te ontwikkelen om uw project een kickstart te geven. Bespaar tot € 1.000 op de kosten van het programma wanneer je de vereiste borg van € 2.000 betaalt om je plaats voor 30 april 2020 veilig te stellen (studenten uit de EU krijgen tot € 500 korting).

Cursus benodigd heden

 • Minimum leeftijd: 21
 • Engelse taalvereisten:
  • IELTS 6.0 (niet minder dan 5,5 in een component), of;
  • PTE 50-score of gelijkwaardig.
 • Er kan worden afgeweken van Engelse taalvaardigheidseisen:
 • Moedertaal Engels, of;
 • Kandidaten die hun opleiding in het Engels hebben afgerond (zoals een middelbareschooldiploma of IB).
 • Documenten: CV en twee referentiebrieven.
 • Kwalificaties: U moet een Brits bachelordiploma van 2: 2 hebben (of een gelijkwaardige graad die wordt erkend door NARIC)
 • Als u niet aan de academische vereisten voldoet, kunt u worden beoordeeld op relevante werkervaring. Om deze route te nemen, moet u minimaal 3 jaar managementervaring hebben.

Berlin School Of Business & Innovation

Wilt u een uitzonderlijke bedrijfsleider worden in het door u gekozen vakgebied? Berlin School of Business and Innovation (BSBI) helpt je de belangrijkste managementvaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt voor een succesvolle carrière.

BSBI's studieprogramma's hebben drie concepten als kern:

Enterprise | Leiderschap | Succes

Je zal:

 • Verbeter uw zakelijke vaardigheden door middel van praktische lesmethoden
 • Kom meer te weten over de door jou gekozen branche van carrière-georiënteerde academici aan de top van hun vakgebied
 • Krijg concurrentievoordelen door belangrijke professionele tools en technieken te verwerven
 • Leer hoe u de concepten toepast op echte bedrijven.

Ons doel is uw succes: wanneer u afstudeert, kunt u binnenkort de arbeidsmarkt betreden als een hooggekwalificeerde professional en na zijn afstuderen kunt u een verblijfsvergunning voor 18 maanden aanvragen * om carrière te maken kansen in Duitsland.

Terwijl je je diploma studeert ...

Leer methodes

Profiteer van een carrière-georiënteerde en praktische onderwijsaanpak met behulp van methoden zoals:

 • Case studies
 • Bezoeken aan tentoonstellingen en bedrijven
 • Workshops en gastsprekers
 • Groepsdiscussies
 • presentaties
 • Groepsprojecten

Flexibiliteit en online studieondersteuning

Geniet van een studieplanning die is afgestemd op uw professionele en persoonlijke verplichtingen.

Profiteer van de virtuele leeromgeving (VLE) en toegang tot 'virtuele' klaslokalen, zodat u vanuit huis kunt studeren.

Centrale Berlijnse campus

BSBI heeft een prachtige studieomgeving gecreëerd met een onlangs gerenoveerde, moderne campus in het hart van Berlijn.

De stad was onlangs de populairste keuze voor internationale studenten die in Europa wilden studeren **.

** Gebaseerd op een jaarlijkse enquête door ICEF in 2018.

Verbindingen en kansen in de industrie

Als startkapitaal van Europa is Berlijn de perfecte plek om zaken te leren en waardevolle ervaring op te doen. De stad is een centrum voor ondernemers die naar Berlijn trekken om te profiteren van investeringen en economische kansen.

Toegewijde carrière-service

BSBI's carrière-experts op de campus zijn toegewijd om u te helpen trainen voor succes. Carrière-diensten zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en zijn ontworpen om u te ontwikkelen tot een uitstekende kandidaat bij het afstuderen.

Na het slagen…

Wereldwijd erkende diplomawaardering

Je ontvangt een kwalificatie van Università Telematica Internazionale Uninettuno - de belangrijkste academische partner van BSBI.

Verblijfsvergunning na de studie

Na het succesvol afronden van je opleiding, kun je een verblijfsvergunning voor na de studie aanvragen tot maximaal 18 maanden. Dit geeft u de mogelijkheid om te profiteren van economische kansen in heel Duitsland.

112194_110926_BSBI.png

Na aankondigingen van reisverboden, uitgaansverboden en beperkingen van het openbaar verkeer, reageerde BSBI snel en begon het maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat studenten konden blijven leren, ook al hadden ze geen toegang tot de Berlijnse campus. Sinds 12 maart geven docenten online lezingen.

BSBI erkent dat veel landen nu vastzitten om de verspreiding van het virus te voorkomen. Dit kan betekenen dat u uw visum niet kunt verkrijgen of naar Duitsland kunt vliegen. Daarom hebben we een late aankomstdatum (3 juli) gecreëerd voor onze intake in mei 2020. Als u door de crisis geen visum kunt krijgen, kunt u ook uitstellen voor latere innames: oktober 2020 of februari 2021.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Lees Minder