MA in Sound and Visual Technology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma Geluid en visuele technologie biedt u de mogelijkheid om twee van de meest boeiende en snel ontwikkelende gebieden in kunst en cultuur te bestuderen. Je zal ofwel geluid of visuele technologie als uw belangrijkste specialiteit, kiezen b UT u ook een grondige kennis van het andere veld zal winnen.

Naast je kernspecialiteiten, ontwikkel je je vaardigheden op het gebied van ondernemerschap, teamwork en projectmanagement. Praktijk vormt de kern van het curriculum, en je past wat je in de klas hebt geleerd meteen toe met praktische activiteiten en door in creatieve teams te werken.

Waarom geluids- en visuele technologie studeren aan de University of Tartu ?

  • Hoogwaardig onderwijs. De University of Tartu behoort tot de top 1,2% van 's werelds beste universiteiten.
  • Baanbrekend en creativiteitgestuurd curriculum. Naast de ontwikkeling van uw technische vaardigheden op het gebied van geluids- en beeldtechnologie, is het curriculum bedoeld om uw creativiteit en groei als leider en visionair in uw toekomstige carrière te stimuleren.
  • Teamwork en samenwerking. Je werkt in teams om projecten te creëren en te produceren die nauw aansluiten bij de workflow van de industrie om je overgang naar een professionele omgeving te vergemakkelijken en om je carrière te starten.
  • Viljandi is de ideale plek om nieuwe creatieve en technische vaardigheden onder de knie te krijgen. Onze studio's en faciliteiten beschikken over de modernste apparatuur voor geluids- en beeldtechnologie.
  • Perfecte mix van theorie en praktijk. We hebben samenwerkingsverbanden met Estonian Public Broadcasting, theaters, privéstudio's en prestatiebedrijven om u exclusieve mogelijkheden voor werkstudie aan te bieden.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Tartu (UT) is Estonia’s leading centre of research and training. It is the only university in the Baltics ranked in the top 2% of the world’s best universities (QS World University R ... Lees meer

The University of Tartu (UT) is Estonia’s leading centre of research and training. It is the only university in the Baltics ranked in the top 2% of the world’s best universities (QS World University Rankings 2016-17). Founded in 1632, UT is the only classical university in Estonia. There are more than 13 000 students studying at UT (incl. 1300 international students (2016)) and UT has 3800 employees (incl. 1800 academic employees (190 professors)). To support and develop the professional competence of its students and academic staff, the university has 71 partner universities in 27 countries. Lees Minder