MA in Sound Design voor film en televisie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Afgestudeerden van deze cursus winnen elk jaar BAFTA's en meerdere andere prijzen. Onze studenten hebben de studentensectie van de Golden Reel Awards in Los Angeles voor het beste geluid 13 keer gewonnen sinds 1996 (we hebben het dit jaar opnieuw gewonnen)! Sound Design-studenten trainen in alle aspecten van audio-postproductie en ontwikkelen de technieken en het creatieve bewustzijn die nodig zijn als nasynchronisatie-editors, geluidsontwerpers en dubbing-mixers.

De componenten van de soundtrack - dialoog, sferen, Foleys, ADR, ontworpen fx en muziek - worden in detail verkend met behulp van faciliteiten die vergelijkbaar zijn met die van de beste huizen voor audiopostproductie. Met een sterke nadruk op storytelling ontwikkelen studenten een esthetisch bewustzijn geïntegreerd met technische expertise, en moedigen ze aan om al in een vroeg stadium in alle producties en gedurende het gehele postproductieproces medewerkers te zijn.

 • Meest uitgebreide cursus geluid beschikbaar.
 • Studeer in een omgeving voor gezamenlijk filmmaken.
 • Esthetische en technische vaardigheden ontwikkeld.
 • Faciliteiten concurreren met professionele postproductiehuizen.
 • Werk aan zowel live action- als animatiefilms.
 • In tegenstelling tot andere scholen, worden alle productiekosten door de school behaald.

We verwelkomen EU / EER-studenten. Degenen die zijn toegelaten tot de cursus vanaf 2018 en 2019, zullen hun vergoedingen gegarandeerd krijgen aan het Britse tarief voor beide jaren van de cursus. Postdoctorale studenten kunnen een lening aanvragen om te helpen met hun studie via de leningen voor bedrijfsleningen. Een lening van £ 10.609 is beschikbaar om bij te dragen aan de cursus- en levenskosten. De postgraduaatlening staat alleen open voor EU / EER- en VK-studenten die normaal in Engeland wonen. Het is momenteel niet beschikbaar voor Schotse, Welshe of Noord-Ierse studenten. Lees hier meer .

LAATSTE PAAR PLAATSEN BESCHIKBAAR - CONTACTEER ONS

Toelatingseisen

Op de afdeling Postproductie willen we een groep studenten samenstellen met uiteenlopende en uiteenlopende achtergronden. Er is geen 'typische' student of perfecte kandidaat die voldoet aan een verplichte lijst met kwalificaties. Aanvragers hebben waarschijnlijk enige ervaring in de sector of een opleiding op het door hen gekozen vakgebied. Je achtergrond bevindt zich misschien in de kunst- of andere media, je bent mogelijk op zoek naar een verdere professionele kwalificatie of je wilt je kennis van geluidsproductie vergroten en je naar een hoger niveau brengen.

Applicatiematerialen moeten visueel materiaal (video of foto's) bevatten met een bijbehorende soundtrack die u hebt gemaakt; en een degelijke montage inclusief spraak, die je hebt gemaakt en post-geproduceerd.

Meld u aan met

Uw aanvraag moet vergezeld gaan van twee stukken ondersteunend materiaal.

 • Dien uw eigen complete geluidsontwerp in voor een van de meegeleverde clips (volledige details / toegang tot clips wordt beschreven in het materiaalblad)
 • Voeg alsjeblieft een ander stuk toe, bij voorkeur een korte film waaraan je hebt gewerkt, of als alternatief, een alleen-audio stuk is ook toegestaan.
  Extra kortfilmmateriaal:
  Dit kan een professionele productie, een studentenproject of een stuk zijn dat specifiek voor deze toepassing is gemaakt.
  De maximale duur van elk project: 10 minuten. (U kunt desgewenst een uittreksel van 10 minuten van een langer stuk indienen)
  Alle videobestanden moeten de QuickTime-indeling hebben (elke standaardcodec), met stereogeluid.
  Extra alleen audio-materiaal (indien niet in staat om een ​​tweede kort filmpje te leveren):
  Idealiter moet de nadruk liggen op de inhoud van spoken word en / of geluid. Muziek mag niet het dominante deel vormen van enig audio-alleen materiaal.
  De maximale duur van elk project: 5 minuten. (U kunt indien nodig een extract van 5 minuten van een langer stuk indienen)
  Alle audiobestanden moeten een stereo-interleaved WAV-bestand (48 kHz) zijn.
 • Een kopie van het blad met ondersteunende materialen

Bestandsindeling en bezorging: stuur alsjeblieft een kopie van je clips als QuickTime-filmbestanden of WAV-bestand, als een downloadbare link via WeTransfer of Dropbox naar registry@nfts.co.uk

HOE AANVRAGEN?Laatste paar resterende plaatsen! Neem contact op met het register via e-mail met vermelding van je naam, interessante route en contactgegevens om in aanmerking te komen voor een van de laatst overgebleven plaatsen in deze cursus: info@nfts.co.uk

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British F ... Lees meer

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British Film Industry. Lees Minder