MA in Regie van animatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze unieke tweejarige cursus is bedoeld om u de vaardigheden bij te brengen om bekroonde films te schrijven, regisseren en animeren.
Het eerste jaar zit vol met inspirerende workshops onder leiding van getalenteerde filmmakers en professionals uit de industrie. Deze omvatten het verbeteren van uw animatievaardigheden, het schrijven van betere verhalen en het ontwikkelen van nieuwe benaderingen van ontwerp en technieken.
In het tweede jaar leid je een volledig productieteam om je visie tot leven te brengen, met behulp van de ultramoderne productiefaciliteiten van de school.
We moedigen alle vormen van visuele verhalen aan; inclusief getekende en stop-motionanimatie, levensgrote pixelatie en zelfs poppenspel. Studenten worden geïnspireerd om de grenzen te verleggen; om interessante nieuwe animatietechnieken en nieuwe benaderingen voor het vertellen van verhalen te vinden.
Leren werken met een team staat centraal in de cursus. Samenwerkende workshops met andere filmmaakdisciplines helpen animatiedirecteuren om de rol van elk bemanningslid te begrijpen en de vaardigheden die zij aan het filmmaken geven.

 • Alle productiekosten die door de school worden gedekt, maken NFTS Animation tot een van de voordeligste cursussen van het land.
 • Omdat dit de enige animatiecursus is die zich in een filmstudio bevindt, kunnen we grote ideeën opdoen.
 • Studenten hebben hun eigen werkruimten en apparatuur om hun afstudeerfilm te maken.
 • Films worden afgemaakt in professionele geluidstadia en postproductiefaciliteiten.
 • Productieteamleden worden onmisbare collega's wanneer u vertrekt en aan toekomstige projecten werkt.
 • Een Creative Skillset-Accredited Directing Animation MA-cursus.

We verwelkomen EU / EER-studenten. Degenen die zijn toegelaten tot de cursus vanaf 2018 en 2019, zullen hun vergoedingen gegarandeerd krijgen aan het Britse tarief voor beide jaren van de cursus. Postdoctorale studenten kunnen een lening aanvragen om te helpen met hun studie via de leningen voor bedrijfsleningen. Een lening van £ 10.609 is beschikbaar om bij te dragen aan de cursus- en levenskosten. De postgraduaatlening staat alleen open voor EU / EER- en VK-studenten die normaal in Engeland wonen. Het is momenteel niet beschikbaar voor Schotse, Welshe of Noord-Ierse studenten. Lees hier meer .

APPLICATIE DEADLINE: 21 NOV 2019

Toelatingseisen

We zijn op zoek naar mensen met een verlangen om verhalen te vertellen, met een sterk visueel inzicht en de vaardigheden om een ​​productieteam te leiden.

Hoewel we sollicitanten uit verschillende achtergronden gebruiken, is de cursus ideaal voor iemand die in de animatiesector werkt en een stadium heeft bereikt waarin ze hun eigen werk willen ontwikkelen en regisseur willen worden.

Succesvolle aanvragers moeten ofwel:

 • een graad in een relevant onderwerp, zoals animatie, grafiek, illustratie of beeldende kunst
 • een intensieve korte animatiecursus gevolgd
 • of heeft gewerkt in de animatiesector

Alle aanvragers moeten een passie voor animatie tonen door het werk dat ze ontwikkelen.

Meld u aan met

Deel een: Inlevering van digitale portfolio

Alle aanvragen moeten vergezeld zijn van het volgende ondersteunende materiaal:

 • Een portfolio van animatie / bewegend beeld met een maximale looptijd van 20 minuten. Je inzending moet een complete film bevatten die door jou is gemaakt. Het kan een persoonlijk of een opdrachtproject zijn, maar het moet meer zijn dan eenvoudige oefeningen die in een vorige cursus zijn gedaan.
 • Een portfolio met foto's. Dit kan illustraties, schetsboekwerk, digitale kunstwerken, fotografie van poppen en sets die u hebt gemaakt of alles wat u denkt geschikt maken voor uw toepassing.

Deel twee: inductieworkshop en interview alleen op uitnodiging

Omdat de cursus zich richt op samenwerking en teamwerk, hebben we een workshop als onderdeel van het interviewproces.

De workshop geeft ons alle kans om elkaar te ontmoeten in een werkomgeving en om u te leren over verhalen vertellen voor korte animatiefilms. We geven uitgebreide feedback over uw werk en kandidaten vinden de workshop erg nuttig, zelfs als ze niet in staat waren om de cursus te volgen.

HOE AANVRAGEN?

U kunt ons rechtstreeks bij de NFTS aanmelden door op de onderstaande link te klikken:

Wanneer u uw cursus selecteert, moet u ervoor zorgen dat u de ingangsvereisten en details van de ondersteunende materialen die bij uw aanvraag horen, hebt gelezen.

TIMING UW TOEPASSING

We zijn blij om aanvragen 24/7 en 365 dagen per jaar tot de deadline te ontvangen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British F ... Lees meer

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British Film Industry. Lees Minder