MA in Regie en productie van wetenschap en natuurlijke historie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Een unieke cursus, de enige in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk, ontworpen om u snel op te sporen in de branche.

Nieuwe technologie en een grotere verscheidenheid aan formaten dagen de traditionele grenzen van programmeren op het gebied van wetenschap en natuurlijke historie uit en zorgen voor een grotere doelgroepvraag. Britse productiebedrijven lopen voorop in toonaangevende innovatie op het gebied van formats en hoogwaardige content, met groeiende mogelijkheden om met Noord-Amerikaanse en internationale zenders te werken.

Belangrijkste redenen om toe te passen:
 • Exclusieve beurs beschikbaar voor deze cursus met RSPB en andere partners. *
 • De cursus bevat masterclasses van toonaangevende professionals in de industrie, waaronder van de wereldberoemde BBC NHU
 • Studenten zullen de vaardigheden en expertise verwerven die nodig zijn om wetenschap, natuurgeschiedenis en natuurproducties te sturen en de knowhow om complete shows te produceren.
 • De cursus biedt studenten de mogelijkheid om ideeën en formats voor wetenschappelijke en natuurlijke geschiedenis te genereren.
 • Krijg het vertrouwen en de knowhow om die ideeën te pitchen voor de opdrachtgevende redacteuren.
 • Afgestudeerd met een briljante lijst van sectorcontacten en relevante vaardigheden voor het opbouwen van een duurzame carrière als producent / directeur.
 • Werkervaring bij de belangrijkste bedrijven voor de productie van wilde dieren in het Verenigd Koninkrijk.

'Een nieuwe MA ontworpen om de volgende generatie BBC-natuurwetenschappelijke programmamakers voor natuurwetenschappers te brengen

'Jij bent de toekomst. Het is aan jou om dingen te veranderen aan de manier waarop je naar de natuurlijke wereld kijkt, met behulp van formaten waarvan ik niet heb gedroomd. ' Sir David Attenborough, NFTS Masterclass 2017 (foto: Sir David Attenborough met studenten Natuurwetenschappen en Natuurwetenschappen)

We verwelkomen EU / EER-studenten. Degenen die zijn toegelaten tot de cursus vanaf 2018 en 2019, zullen hun vergoedingen gegarandeerd krijgen aan het Britse tarief voor beide jaren van de cursus. Postdoctorale studenten kunnen een lening aanvragen om te helpen met hun studie via de leningen voor bedrijfsleningen. Een lening van £ 10.609 is beschikbaar om bij te dragen aan de cursus- en levenskosten. De postgraduaatlening staat alleen open voor EU / EER- en VK-studenten die normaal in Engeland wonen. Het is momenteel niet beschikbaar voor Schotse, Welshe of Noord-Ierse studenten. Lees hier meer .

APPLICATIE DEADLINE: 21 NOV 2019

Toelatingseisen

Als je levendig en fantasierijk bent, dan is dit de cursus voor jou! Aanvragers moeten hun passie, betrokkenheid en talent voor het ontwikkelen van een carrière in televisie kunnen aantonen.

Doorgaans hebben aanvragers een bewezen interesse in wetenschap en natuurlijke historie, wat meestal een achtergrond kan zijn in natuurkunde, scheikunde, gecombineerde natuurwetenschappen, zoölogie, biologie, psychologie, wiskunde enz.

Meld u aan met

 • Een kort voorstel voor een televisieprogramma voor wetenschap of natuurlijke geschiedenis (één kant van A4)
 • Optioneel: een digitaal portfolio met voorbeelden van uw werk waarin uw exacte rol in elk werk wordt gespecificeerd.
  Dit werk hoeft niet op het gebied van wetenschap en natuurlijke historie te zijn, omdat sommige aanvragers mogelijk geen film of andere programmeerachtergrond hebben.
HOE AANVRAGEN?

U kunt ons rechtstreeks bij de NFTS aanmelden door op de onderstaande link te klikken:

 • WENS VOOR DIRECTEUR
 • U kunt online solliciteren of een Word-document van het aanvraagformulier downloaden om via e-mail in te dienen

Wanneer u uw cursus selecteert, moet u ervoor zorgen dat u de ingangsvereisten en details van de ondersteunende materialen die bij uw aanvraag horen, hebt gelezen.

TIMING UW TOEPASSING

We zijn blij om aanvragen 24/7 en 365 dagen per jaar tot de deadline te ontvangen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British F ... Lees meer

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British Film Industry. Lees Minder