MA in Public Management and Governance (CW / RD)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA in Public Management and Governance (CW)

Deze cursus masteropleiding bestaat uit een verplichte en drie keuzevakken in te vullen, evenals een verplichte kleine proefschrift. De verplichte module is een onderzoeksmethodologie-module en wordt aangevuld met drie aanvullende keuzemodules.

Het verplichte proefschrift heeft de vorm van een onderzoeksproject.

De cursussen Master's Degree-structuur voorziet in twee gespecialiseerde subdisciplinaire foci of in een algemene PMG-focus door een willekeurige keuze uit drie keuzevakken uit een van de mogelijke negen beschikbare modules. Een gespecialiseerde focus ligt op de evaluatie van algemeen beleid en bestuur van de publieke sector en de tweede richt zich op een specialisatie in geavanceerd gemeentelijk management en governance.

Toelatingseisen

Een graad in publiek bestuur, openbaar bestuur of publiek management en ontwikkeling of een vergelijkbare erkende kwalificatie met een minimumgemiddelde van 65%. In bepaalde gevallen kan het Algemeen Reglement met betrekking tot de MPhil-graad door de decaan worden toegepast in overleg met het hoofd van de afdeling Public Governance om een student toe te laten tot de opleiding. Passende blootstelling van bestuurs- en leidinggevend werk van drie jaar, bij voorkeur in de publieke sector, zoals passend en passend geacht door het hoofd van het Departement van Public Governance.

Aankomende masterstudenten die een BA Honours Degree in Public Management and Governance hebben en die willen doorgaan en articuleren van de Honours Degree in Public Governance, en die drie jaar praktische ervaring in de publieke sector missen, moeten de vereiste vier modules voltooien en de kleine scriptie evenals een stage van zes maanden in een publieke sectoromgeving (module 11) gedurende hetzelfde jaar, en een voorgeschreven stageprogramma afronden dat is overeengekomen tussen zijn / haar kleine scriptiebegeleider en de organisatie die de stagiair organiseert. Er is een volledig rapport vereist dat wordt gepresenteerd als een aanvullende vereiste voor het voldoen aan de diplomavereisten.

MA In Public Management and Governance (RD)

De onderzoeksmaster vereist dat de student een proefschrift indient over een relevant onderwerp binnen het academische veld van Public Management and Governance. Een docent binnen de afdeling zou als supervisor voor het onderzoek optreden.

Toelatingseisen

Een Honours Degree in Public Management / Public Administration / Public Governance, of een gelijkwaardige RPL-kwalificatie of compliance is vereist om tot dit programma te worden toegelaten. Een aanvraag voor dit programma moet vergezeld gaan van een onderzoeksvoorstel van ongeveer acht pagina's in een voorgeschreven formaat, dat op verzoek verkrijgbaar is bij de afdeling, samen met richtlijnen voor het opstellen van het voorstel.

Duur van het programma

  • Voltijds: minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar
  • Parttime: minimaal 2 jaar, maximaal 3 jaar

Contact details

Naam: Dr V Jarbandhan / Tel: 27 (0) 11 559 2905 / e-mail: vainj@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder