MA in Music Business Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Deze cursus staat hoog aangeschreven in zowel het muziekvakonderwijs als de industrie in het algemeen. Het zal je voorbereiden om een van de volgende generaties leiders en ondernemers in de muziekindustrie te worden. Alle docenten van de cursus werken momenteel in de muziekindustrie en elke week zijn er een aantal gasten uit de industrie op hoog niveau. Je moet een zelfgemotiveerde en ruimdenkende student zijn, want dit is een intense cursus, maar een die je kan helpen om je carrière in een breed scala aan muziekdisciplines uit te bouwen.
In samenwerking met leiders en organisaties in de muziekindustrie heeft de cursus een uniek curriculum ontwikkeld. Je zult een sterke onderbouwing van belangrijke zakelijke vaardigheden (ondernemerschap, leiderschap, organisatiemanagement en marketing met essentiële managementkennis van muziekindustrie (strategische innovatietechnologie, intellectuele eigendom en auteursrecht) en academische concepten en theorieën die relevant zijn voor de industrie van vandaag, kunnen combineren.
Formeel onderwijs wordt gegeven door middel van sessies die elk een formele lezing, gastsprekers in de industrie en seminars bevatten. Elk van de zes modules heeft een minimum van twee opdrachten. Het uiteindelijke project (gelijk aan drie modules) is een rapport van minimaal 12.000 woorden.

Cursus structuur

De volgende modules zijn indicatief voor wat u in deze cursus gaat bestuderen.

Kernmodules

 • Kunstenaar ontwikkeling
 • ondernemerschap
 • Intellectuele eigendom en auteursrechtenbeheer
 • Live muziek management
 • Projectmanagement muziekbedrijf
 • Music Industry Structures
 • Muziekmarketing en technologie

Toelatingseisen

Aanvragen worden in aanmerking genomen op basis van een combinatie van formele kwalificaties en ervaring of significante ervaring in de sector. Aanvragers moeten enige ervaring met werken in de muziekindustrie kunnen aantonen, een aanleg voor zakelijk management van muziek en een enthousiasme voor meer informatie over muziek en aanverwante bedrijfstakken. Kandidaten met formele kwalificaties moeten minimaal een diploma van de Upper Second Class hebben.

Als Engels je tweede taal is, zou je een IELTS-score moeten hebben van minstens 6.5 met 6.5 in elk element.

Careers

Afgestudeerd werk

Cursusafgestudeerden zijn gaan werken in een breed scala van creatieve industrieën, van mobiele marketing tot de Arts Council. Veel van onze afgestudeerden werken in de muziekindustrie, met bedrijven als Apple, Spotify Universal, Sony Music, Pledge Music, Kobalt, Shazam en PIAS. Onze internationale studenten werken wereldwijd op het gebied van muziek en muziek - aan technologie gerelateerde bedrijven, waaronder EMI Holland, PIAS European office en Outdustry op het vasteland van China.

De huidige organisaties in de muziekindustrie hebben afgestudeerden nodig met zowel sterke graden als vaardigheden die relevant zijn voor de werkplek. De MA Music Business Management cursus zet zich in voor het ontwikkelen van inzetbare afgestudeerden door ervoor te zorgen dat:

 • Carrièreontwikkeling vaardigheden zijn ingebed in de cursus
 • Kansen voor stages, stages en werkgerelateerde leeractiviteiten zijn beschikbaar voor studenten
 • Onze medewerkers verbinden zich met werkgevers in alle sectoren van de muziekindustrie en hun bereidheid om naar de universiteit te komen en gastgesprekken te geven stellen studenten in staat om te netwerken met potentiële werkgevers in de klas en in sociale situaties om belangrijke contacten te leggen en hun inzetbaarheidvaardigheden te versterken.
 • Alumni houden nauw contact met de cursus, keren vaak terug om gastredes te houden en ontmoeten en netwerken met studenten. Deze sterke "community of learning" helpt bij wervings- en stagemogelijkheden.

Loopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • werkplaatsen vinden gerelateerd aan je opleiding,
 • vinden van banen in deeltijd / vakantie, stages en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring,
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten,
 • werk effectief aan werkgevers,
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren,
 • ontwikkel je sollicitatiegesprek en zakelijke vaardigheden,
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs,
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder