MA in Museumberoepen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Verdien je MA in Museumberoepen

Curate your future en sluit je aan bij onze elite groep alumni, werkzaam in de meest prestigieuze culturele instellingen en organisaties van het land.

Graduate Studies binnen het College van Communicatie en de Kunsten is een spannende gemeenschap van wetenschappers, theoretici, onderzoekers en professionals. Een gemeenschappelijk kenmerk van al onze programma's is een streven naar uitmuntendheid. Faculteit bestaat uit internationaal erkende onderzoekers en professionals uit de industrie. Een baanbrekend curriculum waarin de nieuwste technologie en trends zijn verwerkt, zodat u beter bent dan de rest.

The Museum Professions Degree

Ons 39-creditsprogramma is ontworpen om studenten voor te bereiden op een carrière in musea en om de vaardigheden van de huidige museale professional verder te verfijnen en te verbeteren.

Met vier verschillende professionele tracks , combineert dit programma theorie met de praktijk door onze afgestudeerden uit te rusten met tastbare vaardigheden die essentieel zijn voor loopbaangroei, inclusief effectieve communicatie; de vaardigheden om mensen, projecten en financiën te managen; interculturele competentie en multidisciplinair denken

Museumeducatie

Verken onderwijstheorie, menselijke ontwikkeling, museumprogrammering en technologiegebruik.

Cursussen zijn onder meer:

 • Museumeducatie
 • Musea en Gemeenschappen
 • Publieksonderzoek en projectevaluatie

Museum Management

Lanceer je carrière als museumbeheerder of -professional door onderwerpen als grantmanship, fondsenwerving, vrijwilligersmanagement en marketing te verkennen.

Cursussen zijn onder meer:

 • Juridische en ethische kwesties in musea
 • Stichtingen van de non-profitsector
 • Leiderschap en management in non-profitorganisaties

Museumregistratie

Ontdek vaardigheden die nodig zijn om museumcollecties te perfectioneren, zoals museumopslag, behandeling, inventarisatie, verzending en displays.

Cursussen zijn onder meer:

 • Objectzorg
 • Museumregistratie
 • Inleiding tot archiefbeheer voor museumprofessionals

Tentoonstelling ontwikkeling

Bereid je voor op het bedenken en uitvoeren van boeiende museumtentoonstellingen terwijl je praktische ervaring opdoet in de ontwikkeling van tentoonstellingen.

Cursussen zijn onder meer:

 • Museumregistratie
 • Museumbeurzen AZ
 • Een tentoonstelling maken

Flexibiliteit voor de werkende professional

Omdat veel studenten in het programma fulltime werken, bieden we handige avondtijden die vaak maar één keer per week samenkomen. Dankzij onze nabijheid tot New York City kunt u gemakkelijk profiteren van musea van wereldklasse en krachtige mogelijkheden voor stages.

Education for You, waarde voor uw werkgever

Meeslepende leerervaringen die theorie combineren met praktische vaardigheden stellen u in staat om uw kennis zowel onmiddellijk als in de loop van de tijd op de werkplek te gebruiken. Werkgevers kunnen er zeker van zijn dat een investering in het onderwijs van een werknemer vruchten zal afwerpen als het gaat om uitmuntendheid op de werkplek, evenals:

 • Kritische en strategische planningsvaardigheden, zowel gezamenlijk als intercultureel
 • Technologie en data vloeiendheid
 • Systems leiderschap en strategische behendigheid
 • Netwerkmogelijkheden met experts uit de industrie en collega's
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The College of Communication and the Arts is a premier choice for students seeking a high quality, interdisciplinary communication and arts degree that is based on a sound liberal arts education, embr ... Lees meer

The College of Communication and the Arts is a premier choice for students seeking a high quality, interdisciplinary communication and arts degree that is based on a sound liberal arts education, embraces today's digital culture, and empowers students to lead, create, and communicate with responsibility, passion and excellence. Lees Minder