MA in Media Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma details

Het Media Design-programma is een MA-programma met toegepast onderzoek ondergebracht in Emerson's Engagement Lab . In tegenstelling tot traditionele cursussen, maak je vanaf het begin contact met community-organisaties en werk je samen met die organisaties terwijl je je scriptieproject formuleert.

Het Media Design-programma speelt in op het ontluikende landschap van media en technologie met een programma dat wordt toegepast, ingebed in gemeenschappen en een afwijking vertegenwoordigt van de traditionele manier waarop een programma voor hoger onderwijs werkt. Het programma is ontwerpgericht en vereist de bouw van processen, prototypen en platforms, de ambities van het cohort.

Hoe we Media Design in ons programma benaderen:

In het Engagement Lab krijgt media-ontwerp een duidelijk civic karakter. We zijn geïnteresseerd in de technologieën, ontwerpen en werkwijzen die positieve maatschappelijke impact in de wereld ondersteunen. De ontwerpfocus is gericht op het bouwen van sterkere benaderingen van participatie in de wereld: van het ondersteunen van een sterkere gemeenschapsinfrastructuur tot het gebruik van media om enkele van de grootste sociale en civiele programma's van technologie op te lossen. In dit verband begrijpen we media en design als:

Media gaan in dit verband over de teksten, verhalen, technologieën en representaties die onze betrokkenheid in de wereld sturen. Of het nu films, apps, games, kunst, pedagogiek of retoriek betreft, we begrijpen de media in dit programma als de manieren waarop we contact maken met het openbare leven.

Design wordt begrepen als het proces waarmee we via media de wereld in gaan. We richten ons op participatieve en mensgerichte ontwerpmethodologieën, waarbij we manieren onderzoeken die we met gemeenschappen kunnen aangaan. Dit omvat hoe we vertrouwen en wederkerigheid met gemeenschappen kunnen opbouwen, hoe we interventies kunnen ontwerpen die gemeenschappen omvatten, en hoe we faciliteiten en technologieën kunnen ontwerpen die gericht zijn op sociale rechtvaardigheid en zinvolle betrokkenheid in de wereld.

Een burgeroriëntatie

 • De Media Design MA wordt onderwezen door de lens van civic media die de technologieën, ontwerpen en werkwijzen zijn die het proces van in de wereld met anderen produceren en reproduceren naar een algemeen goed voortbrengen. Civic meda is dan ook de manier waarop we media-interventies ontwerpen om de impact te ondersteunen van positieve maatschappelijke en maatschappelijke impact in de wereld. Deze benaderingen geven voorrang aan sociale rechtvaardigheid, rechtvaardigheid, inclusie en het geven van stem aan die gemeenschappen die niet worden bediend.

Leerresultaten

Studenten zullen een geavanceerd begrip verwoorden van hedendaagse kwesties in media, communicatie en technologie die van invloed zijn op het maatschappelijk leven.

 • Studenten zullen een verscheidenheid aan participatieve ontwerp- en onderzoekbenaderingen en -methodologieën gebruiken, waaronder op de mens gericht ontwerp en participerend actieonderzoek.
 • Studenten zullen de juiste strategieën gebruiken om effectief te communiceren en te werken met gemeenschappen.
 • Studenten behandelen in klassen en projecten de belangrijkste wetenschappelijke debatten over het samenspel van nieuwe technologieën, kunst en het politieke en maatschappelijke leven.
 • Studenten zullen discussiëren, schrijven over en ontwerpen van projecten rond de mondiale reikwijdte van maatschappelijke media en in staat zijn lokale problemen te situeren in een mondiale context.

In Demand in Today's Market

Er is een toenemend aantal banen in media-ontwerp in de publieke, private en non-profitsector. Studenten in het programma doen ervaring op bij verschillende community-based organisaties en zijn voorbereid op banen zoals:

 • Digital Strategist
 • Innovation Director
 • User Experience Designer
 • Burger Ontwerper
 • Nieuwe media-katalysator
 • Toegepast onderzoek
 • Communicatiedirecteur
 • Community Relations Specialist
 • Corporate Social Responsibility Manager
 • Community manager
 • Directeur Civic Engagement
 • Burgerlijk technoloog
 • Burger Kunstenaar

Afgestudeerde afgestudeerden van het Media Design werken momenteel in verschillende industrieën en organisaties waar ze de vaardigheden en kennis van het programma toepassen, waaronder de Obama Foundation , Global Family Research Project , de Harvard Kennedy School , de National Organization on Disability , gemeentebesturen, universiteiten, lokale media-uitingen en meer.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts.

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts. Lees Minder