MA in Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Deze cursus is bedoeld om de algemene managementvaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt in de snel veranderende economische omgeving. Naast de basiskennis en het inzicht die nodig zijn om effectief te kunnen functioneren in een leidinggevende functie, zal de cursus je analyse, probleemoplossende en proactief denkende vaardigheden ontwikkelen. Naarmate de cursus vordert, evolueert de nadruk van operationele naar een strategische aanpak.

Het bestuderen van de Management MA geeft je de gelegenheid om direct toepasbare vaardigheden en management bewustzijn te verwerven; terwijl ze leren over de processen en praktijken van andere organisaties van vakgenoten en case study-analyse.

Studenten worden ondersteund via de virtuele leeromgeving om toegang te krijgen tot hun modules op de Blackboard-site en gebruik te maken van actuele tijdschriften en e-books, evenals podcasts en andere ondersteunende bronnen. Onsite studenten kunnen afspraken maken met bibliothecarissen voor specifieke zoekondersteuning of naar sprekersavonden of lintworkshops voor studievaardigheden gaan. Elke student heeft een persoonlijke tutor en we bieden ook extra ondersteuning voor dyslectische en gehandicapte studenten.

Cursus structuur

De volgende modules zijn indicatief voor wat u in deze cursus gaat bestuderen.modules

 • Analyse van de zakelijke omgeving
 • Financiële analyse voor managers
 • Personeelszaken
 • Managers en organisaties
 • Beheer van bewerkingen, informatie en kennis
 • Marketing voor managers
 • Strategisch management
 • Bedrijfsonderzoeksmethoden
 • project
 • Geaccrediteerde stage

accreditatie

Studenten die met succes dit masterdiploma behalen, komen in aanmerking voor een studentenlidmaatschap bij het Chartered Management Institute (CMI). Dit geeft u toegang tot het professionele netwerk van CMI en mogelijkheden om evenementen bij te wonen en het laatste nieuws te krijgen uit de sector van leiderschap en management.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten normaal gesproken een eerste graad hebben bij een erkende instelling (minimale Honours van lagere tweede klas of internationaal equivalent) en blijk geven van belangstelling en motivatie in het vakgebied. Alternatieve beroepskwalificaties met ten minste drie jaar relevante beroepservaring worden ook overwogen. Direct relevante graaddisciplines omvatten bedrijfskunde, economie, aardrijkskunde, management en operationeel onderzoek. Studenten met kwalificaties in andere disciplines, zoals techniek, milieuwetenschappen, geesteswetenschappen en talen, worden echter ook aangemoedigd om een aanvraag in te dienen.

Als Engels niet je eerste taal is, heb je een IELTS-score van 6,5 nodig, met een minimumscore van 6 in elk element.

CareersCarriere

Onze afgestudeerden vervullen verschillende rollen in zowel multinationale organisaties als kleine en middelgrote ondernemingen. Wanneer je afstudeert, ben je uitgerust om een carrière na te streven in gespecialiseerde bedrijfsgebieden, waaronder financiële diensten, operaties, human resources, verkoop en marketing. Sommige van onze afgestudeerden zijn werkzaam bij bedrijven zoals Accenture, Procter & Gamble en Unilever, evenals bij de NHS en gemeenten.Loopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • werkplaatsen vinden gerelateerd aan je opleiding,
 • vinden van banen in deeltijd / vakantie, stages en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring,
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten,
 • werk effectief aan werkgevers,
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren,
 • ontwikkel je sollicitatiegesprek en zakelijke vaardigheden,
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs,
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder