MA in Luxury Brand Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MA in Luxury Brand Management aangeboden in samenwerking met Condé Nast College is een eenjarig fulltime of twee jaar part-time intensief programma dat wordt gegeven op onze Kensington-campus. De master is zo ontworpen dat studenten management-, marketing- en ondernemersvaardigheden ontwikkelen om een ​​opwindende carrière in luxegoederen, diensten en het beheer van modemerken te verkennen.

Gebaseerd op realtime inzichten van experts uit de industrie, richt Richmond MA Luxury Brand Management in samenwerking met Condé Nast College zich op opkomende trends in luxemerken, marketingstrategie en case studies, geleverd in een interactieve klasomgeving. Het biedt inspirerende lezingen van opmerkelijke alumni en professionals uit het luxemerk, evenals een kans om luxemerkhoofdkwartieren en modehuizen in Londen te bezoeken.

Naarmate de studenten de cursus doorlopen, zullen ze geavanceerde modules uitvoeren die luxe productontwerp en branding omvatten, naast het identificeren van toekomstige trends die van invloed kunnen zijn op de luxemarktplaats.

Dit programma richt zich op praktische opdrachten zoals het schrijven van brancherapporten, bedrijfsplannen, casestudy's en het aanbieden van stagemogelijkheden bij verschillende luxe merken. Het programma is bedoeld om studenten te ondersteunen bij het verbeteren van commerciële vaardigheden en ondernemerstalent terwijl ze hun zakelijk inzicht, analytisch denken en leiderschapsvaardigheden ontwikkelen.

Top 5 redenen om dit programma te studeren

  • Toegang tot besprekingen in de industrie op het Condé Nast College (vroegere sprekers waren Victoria Beckham, Tory Burch en Tommy Hilfiger).
  • Workshops aan het Condé Nast College.
  • Toegang tot de bibliotheek van het Condé Nast College, met onder meer Britse, Amerikaanse en Italiaanse Vogue-archieven.
  • Draag een steentje bij aan de modewijk van studenten.
  • Neem een ​​luxe merkstage en word lid van een gemeenschap van succesvolle alumni (Gaia Trussardi, Jesse Smith, etc.).


Toelatingseisen

Een eerste graad in een discipline met een minimumclassificatie van 2,2 (Lower Second Class Honours) of zijn internationale equivalent.


Engelse taalvereisten (Engelstalige niet-native speakers)

  • IELTS 6.5 met 5.5 in elke Luisteren, Spreken, Lezen en Schrijven
  • TOEFL (IBT) 87 in zijn geheel met Listening 21, Reading 22, Writing 21, Speaking 23
  • Pearsons Academic Test of English (PTE) 62
  • Cambridge English: Proficiency - Level C2 of Level C1

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has be ... Lees meer

Richmond is an American International University, established in 1972 and based in West London with two campuses in Richmond Hill and close to Kensington High Street. Since 1981, the university has been awarding US Degrees accredited by The Middle States Commission on Higher Education. One of the latest achievement that Richmond is proud to announce, is being granted the power to award students with its own UK degrees starting from August 2018, as a consequence of having been recently granted Taught Degree Awarding Powers (TDAP) by the Privy Council. Lees Minder
Kensington , Richmond + 1 Meer Minder