MA in Leren, Ontwerp en Technologie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De missie van het programma Leren, Ontwerpen en Technologie van Georgetown University is om onze studenten een diep fundament te geven in de tools en theorie van learning design, technologische innovatie, learning analytics en leiderschap in het hoger onderwijs, een basis waarop ze boeiende en innovatieve leerervaringen voor alle studenten.

Het landschap van het hoger onderwijs is complex en verandert voortdurend, wat een uitdaging vormt voor wat het betekent om een ​​effectieve leerkracht en een succesvolle student te zijn. De master in leren, ontwerpen en technologie is van de grond af opgebouwd om studenten een brede conceptuele basis te geven in de theorieën over leren en lesgeven, gekoppeld aan praktijkervaring in facultaire ontwikkeling, onderwijstechnologie en educatief ontwerp. Het programma wordt beloond door het Centre for New Designs in Learning and Scholarship (CNDLS) van Georgetown en onderscheidt zich als het eerste programma in leren, ontwerpen en technologie dat is gestart in een Centre for Teaching Excellence en Technology Innovation. Via ontwerpprojecten en mentoraten leren studenten in het programma van de 17 jaar ervaring van het centrum met docenten, afdelingen en studenten om in te spelen op de uitdagingen van het hoger onderwijs en het succes van studenten. Met de tools en kennis die ze hebben opgedaan in het programma, zullen studenten in staat zijn om deze uitdagingen te doorstaan ​​en een carrière na te streven in educatief ontwerp, educatieve technologie, leeranalyses, online programma-ontwikkeling, hoger onderwijs administratie en meer.

Een divers curriculum voor diep engagement

De complexiteit van de dynamische omgeving van het hoger onderwijs vereist een breed scala aan kennis over alle kwesties van leren en ontwerpen. Met dat in gedachten biedt de Master of Arts in Learning, Design en Technology een divers kerncurriculum evenals verschillende tracks voor meer gerichte betrokkenheid.

Kernwaarden die ons programma stimuleren

Leren en ontwerpen zijn gebaseerd op de overtuiging dat hoger onderwijsinstellingen de verantwoordelijkheid hebben om opzettelijk te denken over leren en de holistische ontwikkeling van studenten.

Ons programma omarmt de methoden van het educatieve ontwerp en erkent de behoefte aan innovatie die reageert op de nieuwe en ongedefinieerde uitdagingen waar studenten en faculteit voor staan. Onze processen stellen studenten in staat theorie en praktijk te integreren en te reflecteren op hun eigen leerproces, waardoor de transformationele ervaringen die centraal staan ​​in op het onderwijs gericht onderwijs, worden vergemakkelijkt. We zijn toegewijd aan het voorbereiden van creatieve ontwerpers, innovators en leiders die klaar zijn om de uitdagingen van het leren te ontdekken en de toekomst van het hoger onderwijs vorm te geven.

academici

De masteropleiding Learning, Design en Technology begint met het opzetten van een gemeenschappelijke woordenschat en kennisbasis. Beginnend met een kern van cursussen die de contouren van kritische onderwerpen schetsen in leren en ontwerp-data-analyse, technologie en innovatie, leiderschap en educatieve ontwerpstudenten, gaan ze over op een van de vier sporen die dieper graven in de uitdagingen en kansen van een gebied van werk in het veld.

De Masters in Learning, Design en Technology curriculum combineert kernvereisten op het niveau van het programma met track-niveau cursussen en keuzevakken voor een totaal van 36 credit-uren. Het brengt zowel theoretische als toegepaste perspectieven in balans en betrekt studenten tijdens hun studietijd in reflectieve en integratieve praktijk.

Programma Core: 12 credit-uren • 4 cursussen

Studenten nemen vier cursussen die de kern van het programma vormen. Deze cursussen bieden studenten de mogelijkheid om verschillende perspectieven te verkennen in relatie tot de programma's: leerontwerp, technologische innovatie, leeranalyse en leiderschap in het hoger onderwijs. De kerncursussen stellen studenten in staat een gemeenschappelijke kennisbasis en taal op te bouwen om deel te nemen aan een discours dat de huidige perspectieven op het gebied van leren en ontwerpen uitdaagt om de discipline vooruit te helpen.

Track Core: 12 credit-uren • 2 track vereiste cursussen Design Studio

In elke track nemen de studenten twee vereiste vakken die de kern van het nummer vormen. Deze twee cursussen betrekken leerlingen bij het verder verkennen van sleutelbegrippen en toepassingen in relatie tot hun geselecteerde track. Hoewel de twee vereiste vakken in elk nummer gericht zijn op het verder verfijnen van het inzicht van de studenten in het vakgebied, stelt de Design Studio, een basisvereiste van een jaar lang voor alle tracks, studenten in staat om toe te passen wat ze aan het leren zijn op specifieke interessegebieden voor elke student.

Keuzevakken: 12 credit-uren

Onze studenten krijgen de gelegenheid om hun eigen interessegebieden te verkennen door 12 studiepunten voor keuzevakken te nemen. Voortbouwend op hun kennis en ervaring in de vereiste vakken, zullen studenten keuzevakken kiezen om hun begrip en betrokkenheid met andere gevarieerde perspectieven in het veld te verdiepen.

ePortfolio

De ePortfolio-component van het MLDT-programma biedt studenten manieren om te bepalen wie ze zijn als reflecterende beoefenaars en manieren om hun eigen aanwezigheid in het veld te vestigen. Van elke student wordt verwacht dat hij zijn ePortfolio ontwerpt en ontwikkelt om zijn leerproces en resultaten zichtbaar te maken en zichtbaar te maken. Tijdens de oriëntatie op het programma maken de studenten hun eigen domein op georgetown.domains en bouwen ze hun digitale aanwezigheid gedurende de 2-jarige studentervaring. Deze digitale ruimte is geïntegreerd met cursussen en de Design Studio. Studenten gebruiken hun ePortfolios om bewijs van hun leren te bevatten en na te denken over hun eigen praktijk.

Cursuslijst

Program Core

 • Methoden van leren en ontwerpen (3 credits)
 • Technology Innovation by Design (3 credits)
 • Learning Analytics (3 credits)
 • Het ontwerpen van de toekomst (en) van de universiteit (3 studiepunten)

Volg Cursussen

 • Theorieën, procesmodellen en strategieën (3 credits) LD
 • Het curriculum in kaart brengen (3 credits) LD
 • Learning Design Studio (6 studiepunten) LD
 • Technologie
 • Ontwerpen en ontwikkelen van de leerlingervaring (3 studiepunten) IT
 • Learning Design Studio (6 studiepunten) IT

LD: Learning Design Track

IT: Technology Innovation Track

keuzevakken

 • The Scholarship of Teaching and Learning (3 studiepunten)
 • Leren en het curriculum over de Disciplines (3 studiepunten)
 • Narrative for Learning (3 credits)
 • Online leerontwerp (3 studiepunten)
 • Ontwerpen voor formele uitkomsten (3 credits)
 • Ontwerpen voor sociale rechtvaardigheid (3 credits)
 • De ethiek van technologische innovatie (3 credits)
 • Gaming to Learn (3 credits)

Admissions

Waarom solliciteren op MLD?

Met Georgetowns lange geschiedenis van innovatie op het gebied van lesgeven en leren, is de MA in Leren, Ontwerpen en Technologie op een unieke manier klaargestoomd om de volgende generatie leiders in hoger onderwijs, innovatie en design voor te bereiden. Als student heb je de mogelijkheid om:

 • Leren van een interdisciplinair curriculum, van waaruit je kritieke tools zult verwerven en toepassen bij het leren van ontwerp, technologische innovatie, leeranalyses en leiderschap in het hoger onderwijs;
 • Maak deel uit van een ontwerpprogramma dat doordrenkt is met de kernwaarden van Georgetown University die zorg en aandacht schenken aan alle aspecten van het leven van een student en zijn doordrenkt met een engagement voor sociale rechtvaardigheid en goed doen in de wereld;
 • Werk samen met en krijg inzicht van ervaren medewerkers van het Centre for New Designs in Learning and Scholarship (CNDLS);
 • Leren van faculteit uit verschillende disciplines, met unieke perspectieven en ervaringen;
 • Experimenteer met nieuwe ideeën in onze Design Studio van een jaar en ontwikkel uw eigen toegepast innovatieproject op een gebied dat u interesseert;
 • Ontwikkel een digitale portfolio die de breedte en complexiteit van uw ervaring vertegenwoordigt om aan toekomstige werkgevers te laten zien terwijl u een carrière in het veld nastreeft;
 • Maak deel uit van een nieuw en uniek programma dat is gebaseerd op 17 jaar ervaring in het ontwikkelen van academische innovatie op de campus van Georgetown.

We zien uit naar uw aanmelding bij de Master of Arts in Learning, Design en Technology!

CHECKLIST VOOR DE TOEPASSING

Om met succes aan het programma te kunnen deelnemen, moeten aanvragers het volgende vermelden:

 • ONLINE APP
  Voltooi de online aanvraag voor de Georgetown Graduate School of Arts and Sciences.
 • CURRICULUM VITAE (CV)
  Upload een cv of Curriculum Vitae (CV) met uw online aanvraag.
 • Aanbevelingen
  Dien 3 aanbevelingen in. Ten minste één moet afkomstig zijn uit een academische bron en ten minste één uit een werkgerelateerde bron.
 • OFFICIËLE TRANSCRIPTEN
  Verzend officiële transcripties van ALLE werkzaamheden na de middelbare school. Internationale aanvragers die instellingen buiten de VS bezoeken, worden aangemoedigd om transcripties in te dienen in de vorm van ICES-evaluaties van de World Education Services (WES).
 • ENGELSE TALRIJKE MOEILIJKHEIDSVEREISTEN (INTERNATIONALE STUDENTEN)
  Dien een officiële test van de score voor Engels als vreemde taal (TOEFL) OF een officiële score voor het International English Language Testing System (IELTS) in.
 • ACADEMISCHE VERKLARING
  Upload een academische verklaring waarin wordt uitgelegd waaromMLDT het programma voor u is. De maximale lengte is 500 woorden.
 • SCHRIJF SAMPLE
  Upload een schrijfvoorbeeld dat aansluit bij uw vermogen om academisch schrijven op hoog niveau af te handelen en de oorspronkelijke kritische analyse te produceren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Georgetown is a major international research university with nine schools, an affiliated hospital and many highly ranked academic programs. Today the university has more than 12,000 undergraduate and ... Lees meer

Georgetown is a major international research university with nine schools, an affiliated hospital and many highly ranked academic programs. Today the university has more than 12,000 undergraduate and graduate students who take classes at five locations. Georgetown has a large and diverse workforce that employs more than 5,000 faculty and staff members. Georgetown continues to move forward as one of the world’s leading universities, building upon its distinctive history, unique values and commitment to justice and the common good. Lees Minder