MA in Internet of Things met ondernemerschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Voor wie is het?

Of je nu een technische student of een technische professional bent, deze cursus biedt je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om je carrière in de IoT-industrie na te streven of te verbeteren. De cursus zal ook aantrekkelijk zijn voor aspirant-ondernemers die graag hun eigen IoT-onderneming willen starten.

Deze MSc helpt je een aantal technische gebieden te verkennen, zoals computers, elektronica, telecommunicatie, computernetwerken, informatica, data-analyse, cyberbeveiliging en software-engineering.

Wat zijn de miljarden slimme 'dingen' in het internet der dingen? Lees meer over dit programma en leer hoe u de opkomende IoT-industrie kunt helpen vorm te geven door te begrijpen hoe u technische uitdagingen moet aanpakken en hoe u de grenzeloze mogelijkheden kunt benutten. "

Professor Tom Chen, programmadirecteur.

Doelen

The City , Universiteit van Londen Internet of Things met MSc voor ondernemerschap zal u helpen:

  • Overweeg de theorie en praktijk die waardevol zijn voor een carrière in de opkomende IoT-industrie of het starten van uw eigen IoT-onderneming.
  • Ontwikkel de diepgaande expertise in de onderliggende technologieën van elektronica, sensing en communicatie die u in staat zullen stellen om de vraag en de mogelijkheden voor technici met zowel technische vaardigheden als een bewustzijn van de zakelijke implicaties van IoT te benutten.
  • Leer om je kennis toe te passen om nieuwe uitvindingen en ideeën te creëren, en breng ze tot werkelijkheid.
  • Ontwikkel een ondernemersperspectief dat essentieel is voor het ontwerpen van innovatieve producten met een module van de Sir John Cass Business School, bekend als een van de leidende business schools in het Verenigd Koninkrijk.

De Britse regering heeft £ 40 miljoen aan IoT-onderzoek toegewezen in de begroting 2015 en noemde het 'de volgende fase van de informatierevolutie, waarbij alles wordt verbonden van stedelijk vervoer tot medische apparatuur tot huishoudelijke apparaten'.

Toelatingseisen

Om te solliciteren voor deze cursus, dient u het minimum van een tweede-klas graad, of het equivalent in een technische, wetenschappelijke of wiskundige discipline te houden.

Geschikte industriële ervaring zal worden overwogen, zoals een paar jaar in een gerelateerde industrie of start-up.

Engelse vereisten

De Engelse vereisten voor deze cursus zijn IELTS 6.5 (minimaal 6.0 in alle vier de testcomponenten verdient de voorkeur).

Houd er rekening mee dat als gevolg van wijzigingen in de UKVI-lijst met SELT's we niet langer TOEFL kunnen accepteren als bewijs van Engelse taal voor studenten die een CAS willen vanaf april 2014.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for ... Lees meer

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for over a hundred years. Lees Minder