MA in Internationale planning en duurzame ontwikkeling

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Deze cursus is bedoeld voor professionals in de gebouwde omgeving en anderen met een relevante achtergrond die een diepgaand inzicht willen krijgen in planning en duurzame ontwikkeling, ongeacht of ze loopbaanvooruitzichten in hun land willen verbeteren of de internationale praktijk willen betreden. Tijdens de cursus onderzoekt u de groeiende problemen van duurzame ontwikkeling waarmee steden, regio's en gemeenschappen worden geconfronteerd in een snel verstedelijkende wereld, afhankelijk van de toenemende klimaatverandering en andere ecologische, economische en sociale druk en risico's.

Vanuit Londen heb je toegang tot de internationaal erkende ervaring van ruimtelijke planning voor duurzame ontwikkeling en verken je hedendaagse theorieën, het denken over overheidsbeleid en goede praktijken in de planning in zowel de ontwikkelde als de ontwikkelende wereld. De University of Westminster is de eerste Habitat Partner University in het Verenigd Koninkrijk. Wij werken met UN-HABITAT en gelijkgestemde instellingen om de sociaal en ecologisch duurzame ontwikkeling van steden, regio's en regio's te bevorderen, in overeenstemming met de millenniumdoelstellingen voor ontwikkeling van de VN.

Course Pathways

Er zijn twee Royal Town Planning Institute (RTPI) -accredited Pathways door de cursus. De Ruimtelijke Ordening Pathway heeft een sterke stedenbouwkundige component en een nadruk op de ontwikkeling planningsproces. De Urban Resilience- Pathway biedt een op duurzame ontwikkeling gerichte route met een centrale nadruk op mitigatie van de klimaatverandering en adaptatieplanning. Beide Pathways behandelen al deze aspecten tot op zekere hoogte.

Cursus structuur

De volgende modules zijn indicatief voor wat je in deze cursus gaat bestuderen. Andere modules met cursusgerelateerde leerresultaten kunnen worden afgelegd met inachtneming van de tijdschema's en de instemming van de cursus- en modeleiders.Core-modules - beide Pathways

 • Dissertatie of groot project
 • Internationale ruimtelijke planningspraktijk
 • Planning in een globaliserende wereld
 • Onderzoeksmethoden en de gebouwde omgeving
 • Vaardigheden voor planningspraktijken
 • Duurzame steden en buurten
 • Duurzame ontwikkeling en beheer van wijken
Kernmodule voor Pathway
 • Stedenbouwkundig ontwerp en planningsvaardigheden
Kernmodule voor Urban Resilience Pathway
 • Planning voor stedelijk risico en veerkracht
Optionele modules
 • Milieubeleid, beoordeling en klimaatverandering
 • Wonen en regenereren
 • Openbaar domein: betekenis, ontwerp, ervaring

Cursus accreditatie

De cursus is volledig geaccrediteerd door het Royal Town Planning Institute (RTPI) als een "gecombineerd planningsprogramma".

CareersCarriere

Studenten aan de cursus werken het meest waarschijnlijk in een relevante omgeving met betrekking tot de gebouwde omgeving of duurzame ontwikkeling. Buitenlandse studenten ontvangen mogelijk een overheidsbeurs. Afgestudeerden van de cursus kunnen promotie binnen hun bestaande of een nieuw gerelateerd werkgebied beveiligen of binnen 18 maanden na het voltooien van hun studie naar meer verantwoordelijke posities gaan. Dit kan managementposten zijn of de verantwoordelijkheid voor project- of beleidsontwikkeling. Naar verwachting zullen afgestudeerden hun potentieel vergroten om in aanmerking te komen voor ontwikkelingsposities buiten hun eigen land.

Afgestudeerden van deze cursus kunnen verwachten dat ze werk vinden als planners of stedenbouwkundigen, stedelijke vernieuwing of milieubeheer specialisten in private consultancy, lokale en nationale overheid en niet-gouvernementele sectoren in hun eigen land of internationaal, inclusief internationale ontwikkelingsagentschappen.Loopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • werkplaatsen vinden gerelateerd aan je opleiding,
 • vinden van banen in deeltijd / vakantie, stages en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring,
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten,
 • werk effectief aan werkgevers,
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren,
 • ontwikkel je sollicitatiegesprek en zakelijke vaardigheden,
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs,
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder