MA in International Management (3-Cities-programma)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA in International Management Tripartite / Transatlantic Program

De Tripartite Master of Arts in International Management combineert de onderwijs- en onderzoekstijlen van Berlijn met die van onze internationale partners in de Tsjechische Republiek, Frankrijk, Ierland, Litouwen, Mexico, Spanje en Turkije . Deze variëteit van het International Management-programma in de respectieve studiebestemmingen biedt de student de unieke kans om drie verschillende academische en zakelijke omgevingen te ervaren.

Tegenwoordig is internationaal opereren vereist in bijna elke economische sector en elk gebied. Kennis van globaal strategisch management - zoals intercultureel management en Europese en internationale buitenlandse handelswetten - is noodzakelijk om internationale zakelijke relaties succesvol te kunnen voeren. De essentiële knowhow voor contractsluiting wordt gepresenteerd op het gebied van contractbeheer - contractkennisbeheer en contractontwerprecht, onderhandeling en conflictbeheersing, internationaal privaatrecht en vergelijking van juridische orders. Methodologieën van al deze disciplines zijn ingebed in een reeks van real-life projecten en worden gebruikt tijdens projectontwikkeling en projectwerk en leiden uiteindelijk tot een masterscriptie.

Een drieluik Master of Arts in International Management van SRH Hochschule Berlin en onze internationale partnerinstellingen is een uitstekende basis voor het aanpakken van managementtaken in de industrie of voor het realiseren van uw academische ambities ten aanzien van een proefschrift.

MA in International Management Tripartite / Transatlantic Program Content

Internationale strategische managementprocessen vereisen langetermijn- en uitgebreide beslissingen. De vier-semester master in International Management van de SRH Hochschule Berlin biedt een uitgebreid programma dat je voorbereidt op een internationale carrière.

Het programma richt zich op strategie, internationale financiën, human resources en marketing. Studenten bestuderen innovatiebeheer, commercialisering en de bescherming van intellectueel eigendom. Risicobeheer op het gebied van waardecreatie en financiën, evenals het vasteland van Europa en het vennootschapsrecht maken integraal deel uit van het cursusmateriaal.


Onze studenten verkrijgen de noodzakelijke achtergrondkennis over contracten die niet-juristen vereisen om internationale deals te sluiten en goede zakelijke relaties te onderhouden. Binnen het programma leer je over het hele proces van voorbereiding van het voorstel tot onderhandelingstechnieken tot ondertekening en uitvoering van contracten, oefenen hoe je onderhandelingen succesvol afrondt en de nodige interculturele en taalvaardigheden verwerven om internationaal te opereren.

Na het behalen van de Tripartite Master of Arts in International Management , wordt u uitgerust met instrumenten voor internationaal management en leiderschapscompetenties voor het wereldtoneel.

Toelatingseisen

Academische vereisten

Voorwaarde voor toelating tot de masteropleiding is een bachelor of gelijkwaardig academisch diploma. Succesvolle afronding van bacheloropleidingen op het gebied van bedrijfskunde, economische engineering of informatiesystemen bevat over het algemeen de essentiële academische ervaring voor toelating.

Aanvragers met niet-economische graden zijn echter nog steeds welkom om toe te passen: Kwalificatie zal worden bepaald door individuele overweging door onze toelatingscommissie; moet verdere cursussen noodzakelijk zijn, deelname aan geschikte bacheloropleidingen wordt mogelijk gemaakt.

Taalvaardigheid


Het volledige diploma wordt in het Engels gegeven. Alle aanvragers moeten voldoende taalvaardigheid aantonen om toegang te krijgen. Het bewijs zal worden aanvaard in de vorm van:

  • TOEFL®-test: 550 (op papier), 213 (op computer) of 80 (op internet)
  • IELTS (academische) minimum score van 6.5
  • TOEIC minimum score van 730.

Als de aanvrager een native English-spreker is of een bachelor- of vergelijkbaar programma heeft voltooid dat volledig in het Engels is onderwezen, kan de taalvereiste worden geschrapt.

Hoewel Duitse taalvaardigheden niet verplicht zijn voor toelating, bieden we cursussen Duits aan om studenten gratis toe te laten om een ​​betere communicatie mogelijk te maken terwijl ze in Duitsland wonen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

SRH Hochschule Berlin- being as international as its location - is state-approved and accredited by the scientific advisory council. You will study in the center of Berlin, at the Ernst-Reuter-Platz n ... Lees meer

SRH Hochschule Berlin- being as international as its location - is state-approved and accredited by the scientific advisory council. You will study in the center of Berlin, at the Ernst-Reuter-Platz named after the first governing mayor of Berlin. Lees Minder