MA in International Hospitality and Service Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Geniet je van een spannende en dynamische omgeving? Kun jij je koel houden, zelfs onder grote druk? Zijn empathie en een servicegerichte houding vanzelfsprekend voor u? Als dit je beschrijft en je toevallig ook mensen van over de hele wereld ontmoet, zul je merken dat het International Hospitality Management-programma perfect is voor jou!

De cursus

De Master of Arts in International Hospitality and Service Management biedt studenten een diepgaand, professioneel inzicht in de praktijk van hedendaags internationaal gastvrijheid- en servicebeheer op een strategisch niveau. Een masterdiploma in International Hospitality and Service Management zal potentiële afgestudeerden voorbereiden op een succesvolle carrière in de dienstverlenende of horecasector. Deze industrie groeit in een enorm tempo met een verwachte toename van meer dan 30% van de banen wereldwijd tegen 2022. De horeca ondergaat een constante verandering, niet het minst aangedreven door verschuivende klanteneisen. Deze veranderingen dragen bij aan de complexiteit van de rol van hospitality manager, en de zeer bekwame afgestudeerden van deze cursus zullen bij veel bedrijven over de hele wereld veel gevraagd zijn.

De doelstellingen van het programma zijn:

 • Zorg voor een intensief en gebalanceerd academisch en practitioner relevant studieprogramma voor starters- en loopbaanontwikkeling op het gebied van gastvrijheid en servicemanagement.
 • Ontwikkel Masters niveau vaardigheden en technieken in identificatie, probleemoplossen en het ontwikkelen van strategische en operationele plannen voor het beheer van hospitality en service gerelateerde organisaties.
 • Verbetering van de innovatie, creativiteit en praktische operationele vaardigheden die inherent zijn aan de horeca- en dienstensector, samen met het strategische denken en de risicobeoordeling die nodig is voor toekomstige groei en ontwikkeling van die sector.
 • Ontdek de steeds complexere aard van de horeca- en dienstensector in relatie tot maatwerk en commodificatie.
 • Definieer de internationale aard van de horeca- en dienstensector in termen van zowel globalisering als glokalisering.

De MA in International Hospitality and Service Management tracht deze doelen te bereiken door een intellectuele, uitdagende, postdoctorale leermogelijkheid te bieden die studenten in staat stelt vooruitgang te boeken in de door hen gekozen carrière en hun kansen op vooruitgang in de meest uiteenlopende organisaties te vergroten. Masterstudenten moeten 25% van hun studie in Nederland voltooien.

Master diploma

Door je grenzen te verleggen, kun je niet zeggen wat je zou kunnen bereiken. Daarom dagen we onze studenten, medewerkers en partners elke dag uit om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen, als onderdeel van een reis die de grenzen van hun eigen professionele veld en directe omgeving overstijgt. De toekomst vraagt om ondernemende en vindingrijke professionals die weten hoe ze hun kennis moeten vertalen in innovatieve oplossingen en die de visie en moed hebben om verder te kijken dan hun eigen vakgebied.

Masterdiploma in IHSM

De Master's degree in International Hospitality and Service Management is gericht op het voldoen aan de behoeften van een dynamische internationale industrie en van bachelorstudenten met een graduaat. In de horeca- en dienstensector is er een toenemende vraag naar gekwalificeerde medewerkers die graag de uitdagingen van een snel veranderende zakelijke omgeving aangaan. Het programma voldoet aan deze vraag door afgestudeerden te leveren die beschikken over gedetailleerde en uitgebreide kennis van de branche.

Een programma ontworpen voor de wereld van morgen

Het behalen van een masterdiploma is een unieke manier om jezelf te onderscheiden in de horeca en een geweldige kans om je internationale netwerk uit te breiden. Er is vraag vanuit de horeca- en dienstensector naar postgraduaten op masterniveau die over de relevante zakelijke en onderzoeksvaardigheden en strategische capaciteiten beschikken. Dit programma is ontworpen om u de vaardigheden en kennis te bieden die nodig zijn om u onmiddellijk inzetbaar te maken binnen de hospitality en bredere service-industrie.

Algemene informatie

Toelatingseisen

a) Een officieel afschrift of het origineel van uw diploma

Academisch: Bachelor's Degree (internationaal erkend), bij voorkeur in Hospitality, Leisure, Tourism, Economics of Business Studies. Studenten met andere bachelors worden per geval beoordeeld. Werkervaring in gerelateerde velden is niet vereist maar wordt aanbevolen.

b) Engelse taalvaardigheid

 • Academische IELTS 6.0 (met een minimum van 5.0 voor elke vaardigheid)
 • TOEFL 550 (op papier), 213 (op computer) en 80 (op internet)
 • Cambridge ESOL score FCE-C (169 of hoger)
 • TOEIC 670 (Luisteren en lezen) en 290 (spreken en schrijven)
 • Een officieel exemplaar of het origineel van het examen Engels voor de Engelse taal is vereist
 • Als alternatief een brief van uw vorige onderwijsinstelling waarin staat dat u minstens 3 jaar in het Engels hebt gestudeerd.

Toelatingsexamen

Na het verwerken van je schriftelijke aanvraag en het voldoen aan de algemene vereisten, krijg je een datum voor een universitair toelatingsexamen. Het resultaat van dit interview zal bepalen of je ons MA-programma bij SUAS-Q zult ingaan. Na het intakegesprek ontvang je een aanbod om binnen te komen.

Het programma

Heb je een servicegerichte instelling en ben je kritisch en nieuwsgierig? Heeft u altijd het belang van de klant in gedachten? Ben je op zoek naar de best mogelijke voorbereiding op een succesvolle carrière in de horeca? Dan zult u merken dat deze masteropleiding in International Hospitality and Service Management perfect voor u is!

De masteropleiding International Hospitality and Service Management (IHSM) bereidt je voor op een succesvolle carrière in de dienstverlenende of horecasector. Deze industrie groeit in een enorm tempo met een toename van banen die wereldwijd worden voorspeld. De horeca ondergaat een constante verandering, gedreven door verschuivende klanteneisen. Deze veranderingen dragen bij aan de complexiteit van de rol van hospitality manager en als een zeer bekwame afgestudeerde van deze cursus, zult u bij veel bedrijven over de hele wereld veel gevraagd zijn.

Waarom IHSM?

Het programma is geaccrediteerd met een drievoudige goede beoordeling door de Nederlandse en Vlaamse Accreditatieorganisatie. Dit maakt het programma een van de beste in zijn vakgebied.

Actieve betrokkenheid bij echte onderzoeksprojecten als onderdeel van de Academy of International Hospitality Research (AIHR). Met campussen in Nederland, Zuid-Afrika, Bali en Thailand is AIHR een echt internationaal platform voor onderzoek. De onderzoeksresultaten van de AIHR zijn bedoeld om invloed uit te oefenen op de horeca en bij te dragen aan het verbeteren van het gastvrijheidsonderwijs.

Programma overzicht

Module 1: Het kader bepalen: het verleden

Principles of Hospitality

Deze module is bedoeld om uw kennis en begrip van de gastvrijheid, servicekwaliteit, klanttevredenheid en andere principes die relevant zijn voor de horeca en de bredere dienstensector, te verbeteren.

Module 2: Het framework operationaliseren: het heden

Service Prestatieverbetering

Ontworpen om een brede inleiding te geven over het onderwerp prestatie, operationele analyse en prestatiemeting, het belangrijkste thema van deze module is de analyse van operaties. In hun activiteiten creëren servicebedrijven waarde voor hun klanten.

Duurzame waardecreatie in de horeca

Deze module benadrukt de belangrijke aspecten van duurzame ontwikkeling, de intrinsieke bijdrage van maatschappelijk verantwoord ondernemen, de sleutelrol van ethiek en het dwingende gebruik van stakeholderanalyses in het beheer van horecabedrijven in de transitie naar duurzaamheid.

Module 3: Beyond the framework: the future

Strategisch Human Resource Management

De begrippen Strategisch Human Resource Management in de wereldwijde horeca- en dienstensector komen aan bod in deze module, omdat planning en implementatie worden onderzocht in het licht van de uitdagingen voor de sector.

Financiële besluitvorming

De module Financiële besluitvorming presenteert de belangrijkste financiële beginselen die nodig zijn om de financiële functie in een organisatie te begrijpen en te implementeren en de financiële analyse uit te voeren die het besluitvormingsproces rechtvaardigt.

Onderzoek (1-3)

De drie onderzoeksmodules bereiden je voor om je onafhankelijke scriptie te schrijven door te onderzoeken hoe je een hedendaags onderzoeksveld voor gastvrijheid / servicebeheer definieert, hoe je een evenwichtig en gedetailleerd onderzoeksvoorstel schrijft en hoe je geschikte gegevensverzameling en -analyse uitvoert.

Module 4: Masterproef

keuzevakken

Je hebt de keuze uit twee keuzevakken:

ondernemerschap

Dit omvat ondernemerschap, innovatieve concepten en zakelijke perspectieven. Deze module is een versneld, op onderzoek gebaseerd programma. Het is ontworpen om u de mogelijkheid te bieden om de vaardigheden, het kader en de leerervaringen op te bouwen die nodig zijn om zakelijke kansen te creëren in dienstverlenende organisaties of nieuwe bedrijven, door ondernemende en innovatieve initiatieven toe te passen.

Beheer van evenementenorganisaties

Dit keuzevak behandelt sleutelbegrippen die helpen om te begrijpen hoe een evenementenorganisatie moet worden beheerd en hoe concurrentievoordelen kunnen worden gecreëerd die noodzakelijk zijn voor succes.

Thesis analyse

De scriptie rondt de masterfase van het programma af en is een belangrijk stuk van individueel onderzocht werk. Dit is uw kans om diepgaand onderzoek te doen naar een probleem of probleem dat is afgeleid van en gepland in uw vorige modules.

Studiecoach

Aan het begin van het programma krijgt u een coach toegewezen die u gedurende het hele programma persoonlijk begeleidt en die u helpt kritisch na te denken over uzelf, uw manier van leren en uw toekomstige carrière.

Dat is de kracht van Stenden University Of Applied Sciences - Qatar : in een snel veranderende wereld maken onze mensen het onmogelijke mogelijk.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Stenden Qatar University of Applied Sciences, you will be welcome in a pleasant, relatively small environment with a friendly and family-like atmosphere, a place in which to feel at home from the v ... Lees meer

At Stenden Qatar University of Applied Sciences, you will be welcome in a pleasant, relatively small environment with a friendly and family-like atmosphere, a place in which to feel at home from the very first moment. Lees Minder