MA in International Economics and European Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

123835_iseg_portais_master_ranking_mini.jpg

Gerangschikt als # 32 Top 100 beste regionale meesters in "Economie"

doelstellingen

belangrijkste doelstellingen van de Meester zijn om een ​​aanvullende en gespecialiseerde opleiding op het gebied van de internationale economie (theoretische en toegepaste, werkelijke en monetaire) te geven en zorgen voor de studie van de kenmerken en trends van processen van globalisering en economische integratie, de nadruk op een multidisciplinaire aanpak, economische , politieke, juridische en institutionele Europese integratie en de huidige problemen.

ontvangers

De Master is vooral bedoeld om de vorming van de eerste cyclus voor iedereen die geïnteresseerd is in het verwerven van gespecialiseerde en professionele vaardigheden op het gebied van de internationale economie en economie en de Europese instellingen te voltooien; in het bijzonder, het is gericht op geïnteresseerd in een carrière in de EU en internationale instellingen, de diplomatieke dienst, internationale zakelijke of journalistiek die gespecialiseerd zijn in het onderwijs activiteiten en wetenschappelijk onderzoek, evenals het personeel van bedrijven en andere publieke en private instellingen geavanceerde training nodig heeft in het gebied.

Toegangsvaardigheden en selectiecriteria

Toepassingen worden beschouwd als nationale academische graad houders of gelijkwaardige buitenlandse naar de 1e cyclus op het gebied van economie en sociale wetenschappen in het algemeen. Ben ook geëvalueerd andere kandidaten geschikt geacht door de wetenschappelijke en pedagogische commissie. Kandidaten worden beoordeeld op basis van de laatste score van de 1ste cyclus, curriculum analyse en een mogelijke interview.

organisatie

De Master wordt georganiseerd in vier semesters, in totaal 120 studiepunten. De eerste drie semesters zijn volledig tevreden met het curriculum component in totaal 78 credits, die gericht zijn op het verstrekken van de student met het instrumentale, interpersoonlijke en systemische competenties op training in de internationale economie en Europese studies. De vierde en laatste semester is gewijd aan de voorbereiding van de definitieve master's werk (TFM) - proefschrift, projectwerk of opleiding - een totaal van 42 studiepunten (waarvan 12 studiepunten zijn verkregen in de 3e semester).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The first school of Economics and Management in Portugal, ISEG belongs to the University of Lisbon, the largest Portuguese University. ISEG Lisbon is internationally recognized and accredited by AACSB ... Lees meer

The first school of Economics and Management in Portugal, ISEG belongs to the University of Lisbon, the largest Portuguese University. ISEG Lisbon is internationally recognized and accredited by AACSB and AMBA, complying with the best higher education standards. ISEG’s research centers are very well rated by the Portuguese research council (FCT). With an experienced and well prepared faculty, students from more than 70 countries contribute to an ever-increasing international academic environment, and take advantage of the school's excellence and location. ISEG Lisbon has excellent modern premises at the heart of Lisbon, right next to the Parliament and the river Tagus, in a vibrant neighborhood full of social life, business and culture. At ISEG, you will find a culture of excellence and achievement, alongside a climate of inclusiveness and cooperation. This is made by the mutual collaboration of students, faculty and staff. ISEG is a School prepared for the future: with a unique blend of quantitative skills and social contextualization of economic and managerial decisions, ISEG’s faculty, professionals, students and alumni are at the forefront of those who address the UN’s 17 Sustainable Development Goals (SDGs) with an entrepreneurial and collaborative mindset. Lees Minder