MA in Fashion Business Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Deze cursus zal u uitrusten met de strategische besluitvorming, leiderschap en probleemoplossende vaardigheden die u nodig hebt om een leider in de toekomst van ondernemende en visionaire modebedrijven te worden. Het zet de modetraditie van de universiteit voort van een streven naar uitmuntendheid bij het ontwikkelen van zeer effectieve, getalenteerde en toegewijde professionele mode-afgestudeerden.

Door nauw samen te werken met professionals in de modebranche, rolmodellen en mentoren, ontvangt u een relevante, goed onderbouwde, hoogwaardige onderwijs- en vaardigheidsbasis waarmee u een breder, duidelijker begrip kunt krijgen van het bedrijf waarin u al bent betrokken. cursus biedt binnen kennis van industriële strategieën en culturen op een wereldwijde basis, gecombineerd met belangrijke zakelijke vaardigheden en essentiële managementkennis van de mode-industrie.

Deze cursus voorziet je van een loopbaan in bedrijfsmanagement in de nationale of internationale mode-industrie. De cursus wordt aangeboden door een docententeam met een brede ervaring in de industrie en de academische wereld. De cursus biedt een innovatief en relevant curriculum voor de mode-industrie dat zich richt op het voorbereiden van uw deelname aan seniorfuncties in het bedrijfsleven en management binnen de sector.

Cursus structuur

De volgende modules zijn indicatief voor wat u in deze cursus gaat bestuderen.Kernmodules

 • The Fashion Business 1: Supply Chain Management
 • The Fashion Business 2: Fashion Retail, Buying and Merchandising
 • Strategische Fashion Bedrijfsvoering
 • Modemarketing, promotie en merkbeheer
 • Het Fashion Business Plan en Ondernemerschap
 • Creatieve teams en innovatie in de modewereld
 • Het Fashion Business Project

Toelatingseisen

De toegang tot de cursus is gebaseerd op een combinatie van formele kwalificaties en belangrijke ervaring in de sector. Je moet een eerste of tweede klas Honours behalen in je eerste graad in een vak, evenals een minimum van twee jaar werkervaring in de modewereld of marketing. Als Engels je tweede taal is, zou je een IELTS-score van 6.5 moeten hebben met 6.0 in elk element.

CareersCarriere

De cursus is bedoeld om aanvragers aan te trekken met een erkende ontwerp-, retailmanagement- of distributie / productie-achtergrond. Met de begeleiding van de academici en professionals op dit gebied, wordt er verwacht dat u door zult gaan naar hogere managementfuncties en hogerop gaat op de carrièreladder.

Onze alumni zijn te vinden in leidinggevende posities over de hele wereld in vele mode-rollen en omvatten bekende merken zoals Aldo, Dior, Dunhill, Harrods, Hermes, Louis Vuitton, Marks en Spencer, Nordstrom, Prada Hong Kong en veel meer.

Verschillende van onze alumni zijn ook gaan promoveren op PhD-niveau en verder academisch onderzoek. Anderen hebben hun eigen bedrijf opgezet of hebben met succes een familiebedrijf overgenomen.Loopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • werkplaatsen vinden gerelateerd aan je opleiding,
 • vinden van banen in deeltijd / vakantie, stages en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring,
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten,
 • werk effectief aan werkgevers,
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren,
 • ontwikkel je sollicitatiegesprek en zakelijke vaardigheden,
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs,
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder