MA in Environmental Protection: Sustainability Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Sustainability Studies

Over onderzoeken

Duurzaamheid wordt meestal gedefinieerd als het voldoen aan de behoeften van de huidige generatie zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen. Het vakgebied van alt = "Duurzaamheidsstudies verkent en analyseert manieren om dit te bereiken in het kader van het handhaven van ecologische en ecologische gezondheid, terwijl het economische welvaart genereert en zorgt voor sociale rechtvaardigheid." Duurzaamheidstudies is een interdisciplinair programma dat is gericht op het bevorderen van begrip door studenten. , waardering en doordachte probleemoplossende vaardigheden met betrekking tot de relatie en interacties tussen de menselijke samenleving en het milieu. De studies zullen de interdisciplinaire achtergrond verschaffen die nodig is om veel van de complexe uitdagingen waarmee onze wereld wordt geconfronteerd te begrijpen, en zullen studenten voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om oplossingen voor deze problemen te ontwikkelen.

1

Doel

Het doel van Sustainability Studies is ervoor te zorgen dat de afgestudeerden van het programma weten hoe om te gaan met de complexe vraagstukken in verband met duurzaamheid. Tijdens de 4-semester Master studies, zullen onze studenten worden onderwezen over duurzaamheid vanuit twee complementaire perspectieven, dat wil zeggen wetenschappelijk en humanistisch. De eerste zal hen helpen processen die plaatsvinden in de natuurlijke omgeving te begrijpen, terwijl de laatste hen de instrumenten zal verschaffen die nodig zijn voor een holistisch begrip van de natuurlijke omgeving en voor effectieve probleemoplossing.

Het curriculum is speciaal ontworpen om studenten in staat te stellen interdisciplinair leren te ervaren, dat zich uitstrekt over verschillende gebieden van de geesteswetenschappen en natuurwetenschappen. Interdisciplinair leren biedt studenten een omgeving om hun flexibele denkvaardigheden te ontwikkelen en het vermogen om te denken vanuit een breder perspectief - de twee factoren die het belangrijkst zijn bij het nadenken over duurzaamheid en het milieu.

Carrière

De afgestudeerden van Sustainability Studies 'zijn toekomstige leiders en hooggekwalificeerde experts op het gebied van duurzaamheid. Ze zijn goed voorbereid om te werken in:

- internationale zakelijke omgeving;
- afdelingen voor personeel / leiderschap van milieuorganisaties;
- lokale, provinciale, nationale of internationale overheidsinstanties;
- particuliere organisaties;
- de RD-sector of de academische wereld.

Een groeiend belang van duurzame ontwikkeling is de belangrijkste reden waarom we het programma hebben opgesteld dat hooggekwalificeerde experts zal opleveren die in staat zijn de rol van leider op weg naar duurzaamheid te spelen.

Wat bieden wij?

  • Korte perioden van verplicht verblijf on-site: 9-alt = "12 weken per semester.
  • Interessante lessen en docenten uit vele landen.
  • Comfortabele omstandigheden van het verblijf.
  • Beurzen voor diegenen die zich snel aanmelden en worden toegelaten.
  • Tutorial hulp tijdens de studies.

Wanneer beginnen we?

De feitelijke inschrijving voor het programma (op academisch jaar 2020 / 202alt = "1) is: mei - september 2020.

(registratiesite: https: // irk. UKSW .edu.pl / index.php? change_lang = en)

Meer gedetailleerde informatie zie: www.ecology. UKSW .edu.pl

Program SuSt:

Sustainability StudiesSustainability Studies

OPMERKINGEN:

E = examen; GC = gesorteerde kredieten

  1. 4-6 specifieke onderwerpen worden elk jaar / semester voorgesteld
  2. 3-4 verschillende monografische colleges
  3. Masteropleiding
  4. Master's degree seminar 4 uur individuele raadplegingen vóór MA-examen
  5. Andere onderwerpen om uit te kiezen algemene lezingen / lessen aangeboden aan de universiteit
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw (UKSW) was founded on 3rd September 1999. The University was established on the basis of the former Academy of Catholic Theology (1954-1999). Cardina ... Lees meer

The Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw (UKSW) was founded on 3rd September 1999. The University was established on the basis of the former Academy of Catholic Theology (1954-1999). Cardinal Stefan Wyszynski University is a public university with 32 fields of study (at 10 faculties), over 16.000 students, 737 academic teachers and 383 administrative staff. Lees Minder