MA in onderwijsleiderschap en management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Masters in Educational and Leadership Management is een kernprogramma van studie voor leiders en managers in het onderwijs. Het is ontworpen om te voldoen aan de belangen van leiders op alle niveaus die hun leiderschap en managementbegrip en -praktijken willen verbeteren.

De cursus is bedoeld om uw leiderschaps- en managementvaardigheden te versterken en u in staat te stellen theorie en ideeën toe te passen op uw werkplek en bestaande en opkomende onderzoeksgeïnformeerde kennis van educatief leiderschap internationaal te gebruiken. Hiermee kunt u uw kritische inzicht in uw organisatie en de omgeving waarin u werkt ontwikkelen, verbreden en verdiepen, de verandering beheren en de ontwikkeling van uzelf, uw collega's en uw organisatie bevorderen.

Het programma is van vitaal belang voor midden- en senior managers en leiders op scholen en post-verplichte onderwijsorganisaties in het VK en daarbuiten, evenals voor degenen die deze managers en leiders adviseren - bijvoorbeeld personeel van de lokale overheid, educatieve adviseurs en beleidsadviseurs .

Gedurende de cursus ontwikkel je je vaardigheden in kritische reflectie, kritisch lezen en kritisch schrijven; praktijkrelevante onderzoeksvaardigheden; onderzoeksopzet; literatuuronderzoek; en ethiek in educatief onderzoek. U zult onafhankelijk onderzoek uitvoeren op een gebied dat relevant is voor uw behoeften en / of die van uw organisatie.

Cursus structuur

Voor MA in Education Leadership and Management, moet je alle modules voltooien ter waarde van 120 credits en een proefschrift van 60 credits voltooien.

Modules worden onderwezen binnen een blok gedurende vier dagen gedurende twee opeenvolgende weekenden en elke module wordt meestal beoordeeld door schriftelijke opdrachten van 5.000 tot 6.000 woorden. Aan het einde van elke face-to-face lesperiode krijgen studenten mogelijkheden voor zelfstudies, individuele studie in groepen en / of andere communicatiemiddelen zoals e-mails, telefoon- en videoconferenties.

134784_internationalstudents.jpgafbeelding ter beschikking gesteld door University of Nottingham Malaysia

modules

Kernmodules

Je moet alle volgende kernmodules en het proefschrift voltooien:

  • Effectief leiderschap en verandering in het onderwijs.
  • Kwesties in educatief leiderschap.
  • Toonaangevend leren.
  • Praktijkgericht onderzoek.

Beoordeling

Elk van de modules heeft een contacttijd van 30 uur. Bovendien wordt er van je verwacht dat je 270 uur privéstudie, opdrachtvoorbereiding en zelfstudieondersteuning uitvoert. De module-opdrachten zijn ontworpen om uw vaardigheden en kriticiteit stapsgewijs te vergroten.

Elke module met 30 studiepunten wordt gewoonlijk beoordeeld door een schriftelijke opdracht van 5.000 tot 6.000 woorden. Uw proefschrift is een origineel stuk werk en moet uit 12.000-15.000 woorden (of hun equivalent) bestaan dat betrekking heeft op een goedgekeurd onderwerp in een van de geselecteerde modules.

Cohort-aanvragen

We verwelkomen benaderingen van educatieve organisaties die een op maat gemaakt cohortprogramma willen ontwikkelen.

Het programma wordt gegeven door ervaren gespecialiseerd personeel met uitstekende nationale en internationale reputaties en het onderwijs wordt op de hoogte gehouden door lopend onderzoek.

Toelatingseisen

Een relevante tweedeklas graad (of internationaal equivalent). Voor sommige programma's kan relevante ervaring vereist zijn.

Niet-Britse kwalificaties worden getoetst aan deze norm.

Rijpe aanvragers zonder standaard toelatingseisen, maar hebben substantiële en relevante ervaring kunnen worden overwogen voor toelating op het niveau van de Postgraduate Certificate en de acceptatie is naar goeddunken van de School of Education.

Aanvragers moeten zijn afgestudeerd aan een erkende universiteit. Andere gelijkwaardige kwalificaties worden per geval bekeken.

Engelse taalvereisten

  • IELTS: 6.5 (met niet minder dan 6.0 in elk element).
  • TOEFL (iBT): 87 (minimaal 20 in Spreken en 19 in alle andere elementen).
  • PTE (Academisch): 62 (met niet minder dan 55 in elk element).
  • MUET: Band 4.

IELTS, TOEFL en PTE (Academische) testresultaten moeten minder dan twee jaar oud zijn en alle IELTS moeten de academische versie van de test zijn. MEU-resultaten zijn vijf jaar geldig vanaf de datum van publicatie van de resultaten.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Nottingham first began as a civic college in the city of Nottingham, UK, in 1881. The college became The University of Nottingham in 1948 and has since rapidly expanded to become a t ... Lees meer

The University of Nottingham first began as a civic college in the city of Nottingham, UK, in 1881. The college became The University of Nottingham in 1948 and has since rapidly expanded to become a truly global university, with a number of campuses at home and international campuses in China and Malaysia. Lees Minder