Lees de Officiële Beschrijving

De sector van de creatieve industrie is levendig, snelgroeiend en heeft een enorm voordeel voor ontwikkelde economieën. Alleen al in het Verenigd Koninkrijk zijn de creatieve industrieën meer dan £ 77 miljard per jaar waard en vertegenwoordigen ze 5% van de economie, met een export van meer dan £ 17 miljard per jaar. Ervaren professionals op het gebied van digitaal mediabeheer zijn in de vraag om aan deze fenomenale groei te voldoen.

Je studies zijn gebaseerd in onze moderne medialabs in de afdeling Media Kunst en Communicatie. Veel van onze academische medewerkers brengen sectorervaring met zich mee. De cursus bevat ook een regelmatig programma van sprekers uit de industrie en projecten op basis van klanten, evenals een basis voor diegenen die willen overstappen naar mediamanagementrollen binnen organisaties, bestaande vaardigheden en kennis erkennen via een formele kwalificatie of een eigen mediabedrijf beginnen.

107656_shutterstock524388145web.jpg

Cursusinhoud

Modules kunnen zijn:

Enterprise en ondernemerschap

Krijg een grondig inzicht in de vorming en organisatie van media-ondernemingen en ondernemende ondernemingen, ondersteund door een programma van gastsprekers uit de digitale media-industrie.

Strategische digitale marketing

Ontwikkel een goed begrip van strategische digitale marketingplanning en -managementvaardigheden en verkrijg grondige kennis van verschillende bedrijfsmodellen en de uitdagingen van de huidige turbulente digitale marketingomgeving en de implicaties daarvan voor toekomstige concurrerende prestaties.

Digital Media Management

Begrijp de aard van managementpraktijken binnen organisaties binnen de digitale-mediasector, hoe ze werken op internationale markten en grenzen, en de impact van regelgeving en kaders op hun governance.

Ontwerp bedenken

Een inleiding tot de drie pijlers van ontwerpdenken: wenselijkheid, levensvatbaarheid en haalbaarheid, en begrijpen hoe ze in de praktijk kunnen worden gebracht bij het creëren van nieuwe digitale product- en serviceconcepten.

Digital Media Ecosystems

Leer de gevestigde methoden die in de commerciële sector worden gebruikt om gegevens te verzamelen en te analyseren, en hoe dit zakelijke en creatieve beslissingen regelt en een voorstel doet voor een bedrijf dat in het ecosysteem actief is.

Onderzoek communiceren

Demonstreer de theoretische kennis en inzichten die ten grondslag liggen aan hun huidige praktijk, en om hun onderzoek in verschillende formaten aan een breder publiek te verspreiden.

Digitale en mobiele technologieën

Onderzoek de huidige ontwerpprincipes voor mobiel ontwerpen om een ​​app voor een mobiel apparaat te ontwikkelen en te ontwikkelen, denk aan de huidige beste praktijken, ontwikkelingskaders en methodologieën en moedig nieuw en innovatief mediaontwerp aan.

Digitale innovatie

Ontdek de aard van innovatie in de digitale media-industrie en markt door de verkenning van nieuwe technologieën die verandering mogelijk maken. Ontdek de verstorende aard van digitale technologieën en opkomende trends om op onderzoek gebaseerde oplossingen en prototypen te creëren.

Digital Media Management Project

Een substantieel aantal onafhankelijke creatieve media-uitingen van industriële standaard produceren, aantonen dat het mogelijk is om theoretische analyse, onderzoek en professionele praktijken samen te brengen in een samenhangend, naadloos geheel.

De cursus is ontworpen in samenwerking met professionals uit de industrie en heeft als doel om u echte ervaring te bieden door te werken aan live klantenonderbrekingen. Je werkt ook met de bekroonde Venture Matrix om je inzetbaarheid en zakelijke vaardigheden te verbeteren

Toelatingseisen

Een graad van eer (2.2 of hoger) of gelijkwaardig in een onderwerp. Als Engels niet je eerste taal is, heb je een IELTS-score van 6,0 nodig met 5,5 in alle vaardigheden (of gelijkwaardig)

Toekomstige loopbaan

Typische carrières zouden inhouden:

 • beheren of raadplegen op sociale media
 • digitale PR
 • afzet
 • projecten
 • producten
 • digitale media
 • communicatie strategieën
 • ondernemerschap en digitale innovatie.

Daarnaast kunnen studenten rollen vinden als:

 • ontwerpers van digitale media
 • analisten
 • leiders en vernieuwers van digitale verandering

Duur en kosten

 • Startdatum: september, januari
 • Duur: één jaar
 • honoraria:
  • EU studenten 2019/20 academisch jaar £ 7.200 voor de cursus
  • Internationale studenten 2019/20 academisch jaar £ 13,500 voor de cursus
 • Deadline: vraag info
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Sheffield Hallam University »

Laatst bijgewerkt op February 6, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
7,200 GBP
EU studenten 2019/20 academisch jaar £ 7.200 voor de cursus; Internationale studenten 2019/20 academisch jaar £ 13,500 voor de cursus
Deadline
Vraag informatie aan
Request info
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Aug. 31, 2020
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Request info
Begindatum
Jan. 2020
Einddatum
Dec. 31, 2020
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Request info

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Request info
Einddatum
Aug. 31, 2020

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Request info
Einddatum
Dec. 31, 2020

MA Digital Media Management - Hui Ji

MA Digital Media Management - Peng Sheng

Working as a Digital Agency - MA Digital Media Management

An introduction to MA Digital Media Management at Sheffield Hallam University