MA in Digital Experience Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Hyper Island MA in Digital Experience Design- programma van Hyper Island is ontwikkeld als antwoord op de vraag van de industrie. Het programma heeft als doel de huidige kloof te overbruggen tussen wat scholen leren en wat een ontwerper moet weten om producten, diensten en systemen in de industrie te bouwen

Een geweldige eerste stap om te begrijpen of het MA Digital Experience Design iets voor u is, is de ervaring van alumni Dan Nessler te lezen . Hij benadrukt dat de rol van een ontwerper voortdurend evolueert. omdat het product tegenwoordig zelden fysiek is en de verwachtingen van de consument hoger zijn dan ooit. De uitdaging voor ontwerpers is om zinvolle ervaringen te ontwerpen en te leveren, zowel online als offline.

De MA in Digital Experience Design helpt u bij het ontwikkelen van uw technische, creatieve en strategische vaardigheden als ervaren ontwerper om de verandering in deze zich ontwikkelende industrie te leiden.

Je onderzoekt belevingsontwerp en aanverwante gebieden, zoals serviceontwerp en interactieontwerp, inzicht in menselijk gedrag, rigoureus onderzoek, digitale technologieën en prototyping, projectbeheer, zakelijk inzicht, en leert hoe je een effectief team kunt bouwen en leiden.

U zult ons klaarstomen voor rollen in een op de mens gericht ontwerp , zoals Experience Designer, Information Architect, Interaction Designer en Service Designer. Binnen deze rollen kunnen afgestudeerden hoogwaardige ervaringen, producten en diensten ontwerpen en ontwikkelen. U kunt disciplinaire, culturele en geografische grenzen overschrijden om innovatieve oplossingen te ontwerpen die voldoen aan de behoeften van gebruikers en bedrijven. Bovendien kunt u strategisch opereren als een agent van verandering en beschikt u over de kennis, vaardigheden en competenties om op de voorgrond te treden in deze snelle industrie.

"Je zou dit type werkservicedesign, experience design, design thinking, strategisch ontwerp, systeemontwerp of zelfs organisatieontwerp kunnen noemen. Afhankelijk van uw definitie, is deze benadering om problemen op te lossen echt van belang. De urgente, complexe maatschappelijke uitdagingen waarmee onze gemeenschappen en bedrijven worden geconfronteerd, vereisen dat ontwerpers hun vaardigheden uitbreiden en hun vaardigheden en talenten aanleren die nodig zijn om te ontwerpen in dit constant evoluerende terrein " - Lauren Currie, mede-oprichter, Snook

Het MA Digital Experience Design is een alternatieve optie in industriegeleid leren hier in het VK. Op Hyper Island word je ondergedompeld in collaboratieve en energierijke leeromgevingen die de moderne werkplekdynamiek weerspiegelen. We waarderen zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling en we willen u helpen dat te bereiken door u te ondersteunen met nieuwe methoden, hulpmiddelen en kennis om uw vaardigheden te ontwikkelen. Na het afstuderen ontvang je een Master of Arts-diploma, uitgereikt door Teesside University.

Wat je leerd

Digitale strategie

Zakelijke modellering

Werken met agile / lean-processen

Opkomende en gevestigde technologieën voor het creëren van ervaringen

Mensgerichte ontwerpprocessen

Ideegeneratie, selectie en ontwikkeling

Gedragspsychologie

Participerende onderzoekstools

Gebalanceerde teams bouwen om aan de projectvereisten te voldoen

Wereldwijde en externe samenwerking

Leiderschap en groepsdynamiek

Oneindige carrièremogelijkheden

UX ontwerp

Visueel ontwerp

Interaction Design

Informatie-architectuur

UX-architectuur

Service ontwerp

Project management

Dankzij de inhoud van het programma bent u vaardig in een reeks vaardigheden en mogelijkheden, waaronder:

  • Het ontwikkelen van een ontwerpstrategie in reactie op een klantenopdracht

  • Commerciële relaties met klanten efficiënt behandelen en ideeën kunnen pitchen

  • Blijk geven van vaardigheden in persoonlijke ontwikkeling en teamwork

  • Toepassen van de Hyper Island methodiek en bijdragen aan effectiviteit en productiviteit in groepen

Vereisten

Bachelor of in plaats van een diploma 3-5 jaar relevante werkervaring

Niet-VK / EU-studenten moeten hun Engelse vaardigheden bewijzen. Je moet een IELTS Academische score van 6.0 of hoger behalen en mag op elke sectie niet minder dan 5.5 scoren. Deze taalvereiste is alleen van toepassing als je geen Engels onderwijs hebt genoten op universitair niveau of uit een land waar Engels niet de hoofdtaal is.

* Visuminformatie:

Als je een internationale student bent, heb je misschien een visum nodig om in het VK te studeren. Mogelijk moet u het Student Visitor-visum aanvragen, dat u 6 maanden in het VK toekent voor studiedoeleinden. Met dit visum bent u wettelijk verplicht om het Verenigd Koninkrijk niet later dan zes maanden na binnenkomst te verlaten. Dit betekent dat internationale studenten met een Student Visitor-visum hun vereiste voor het Industry Research Project buiten het VK moeten halen.

Meer informatie over het vereiste om een ​​visum te hebben en richtlijnen voor het maken van uw aanvraag vindt u hier: https://www.gov.uk/check-uk-visa

Zweedse aanvragers kunnen CSN (gouvernementele lening / beurs) aanvragen voor het MA Digital Experience Design-programma. Gewoon toepassen zoals gebruikelijk via csn.se en tees Teesside University als de studie locatie.

BAC geaccrediteerd

Met trots delen we dat ons MA Digital Experience Design BAC Accredited is. Dit is een toonaangevend kenmerk van onderwijskwaliteit voor de onderwijssector en wordt toegekend na een grondige inspectie van onze school in Manchester, het personeel en de leeromgeving.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to ... Lees meer

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to equip you with the necessary knowledge and skills to lead the change and begin a journey of lifelong learning. Lees Minder
Manchester , Londen , Singapore , Stockholm , New York + 4 Meer Minder