MA in Cyber ​​Crime and Terrorism

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Cybercriminaliteit en terrorisme behoren tot de grootste bedreigingen voor de samenleving en zijn topprioriteiten voor de overheid op alle niveaus.

Deze MA geeft je een diepgaand inzicht in de voortdurend veranderende aard van online misdaden en crimineel gedrag, waardoor een reeks spannende carrièremogelijkheden wordt geopend.

Door te leren van experts uit de industrie, met een schat aan academische en praktische ervaring, krijgt u kennis van de bedreigingen, trends, problemen en reacties op het gebied van terrorisme en cyberbeveiliging, evenals van de cruciale ethische vragen.

Waarom cybercriminaliteit en terrorisme bij Swansea?

Als een postdoctorale student aan de Hillary Rodham Clinton School of Law maak je deel uit van een wereldwijd erkende rechtsschool, met een bloeiende academische omgeving die streeft naar excellentie in onderwijs en onderzoek, en die een uitzonderlijke studentenervaring biedt.

 • U kunt rechtstreeks deelnemen aan projectwerk en met belanghebbenden die inzichten en geavanceerde kennis over cybercriminaliteit en terrorisme kunnen verschaffen.
 • De cursus heeft sterke relaties met nationale en internationale partners, waaronder beleidsmakers, overheids- en industriële veiligheidspraktijken, militaire organisaties en gemeenschappen.
 • Swansea University staat op de 26e plaats in het VK voor onderzoekskwaliteit en op de 22e plaats voor onderzoekseffecten (REF 2014).

Uw Cyber Crime and Terrorism MA Experience

Op deze gespecialiseerde postdoctorale opleiding profiteert u van expertise in de onderzoekscentra van de rechtenacademie, waaronder het Cyberterrorism Project.

Je leert ook door:

 • Gastcolleges binnen de levering van modules en als aanvullend leren.
 • De mogelijkheid voor stages en gezamenlijke onderzoeksprojecten.

Cybercriminaliteit en terrorisme MA Arbeidsmogelijkheden

Cybercriminaliteit en online terrorisme zijn belangrijke prioriteitsgebieden voor overheden en in de particuliere sector, en de kennis die u uit deze graad opdoet, biedt potentiële carrières in:

 • Publieke sector - overheid, ambtenaren, politiek en beleidsadvies
 • Particuliere sector - wereldwijd, nationaal of lokaal bedrijf
 • Niet-gouvernementele sector
 • Onderzoek en academia

Toelatingseisen

Als je een passie hebt voor het bestrijden van cybercriminaliteit en terrorisme, dan horen we graag van je!

Dit programma is interessant voor diegenen die geïnteresseerd zijn in zowel cybercriminaliteit als cyberbeveiliging in het algemeen, en voor diegenen die een specialistische studie van terrorisme zoeken. Het zal nuttig zijn voor studenten die een bachelordiploma hebben behaald in alles van criminologie of rechten tot informatica en psychologie, en die zich willen specialiseren in dit belangrijke gebied. Ook doorlopende, volwassen, internationale en deeltijdstudenten zijn welkom voor deze opleiding.

Idealiter heb je een 2: 1-bachelordiploma of gelijkwaardig in een relevant gebied, zoals rechten, criminologie, politiek, sociologie of informatica (andere disciplines kunnen ook relevant zijn).

Als Engels niet je eerste taal is, heb je een acceptabele pas nodig in een goedgekeurde Engelse taalkwalificatie. We beschouwen een breed scala aan kwalificaties, waaronder de Swansea University English Test, de British Council IELTS-test (met een score van ten minste 6,5 en 6,0 in elk onderdeel) en TOEFL (met een score van ten minste 88 en ten minste luisteren: 21 , Lezen: 22, Spreken: 23, Schrijven: 21).

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
 • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder