MA in Criminology (met optionele professionele plaatsing)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom dit programma bestuderen?

UCLan's MA Criminologie programma biedt je een flexibele benadering om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen om je inzetbaarheid in dit fascinerende en groeiende studiegebied te vergroten. Onze cursus behandelt een breed scala van actuele kwesties die onderwerp zijn van publieke en beleidsmatige bezorgdheid, zowel in het binnenlandse Britse systeem als wereldwijd. Dit stelt je in staat om analytische en reflectieve vaardigheden op postacademisch niveau te ontwikkelen en je eerdere ervaringen te versterken via onze uitgebreide syllabus.

Er zijn mogelijkheden om uit een reeks gespecialiseerde optiemodules te kiezen die u in staat stellen uw leren aan te passen aan uw eigen interesses en loopbaanambities. De modules die wij aanbieden worden geïnformeerd door geavanceerd onderzoek uitgevoerd door medewerkers die beschikken over deskundige kennis van Criminologie en Criminal Justice. Er zal ook een mogelijkheid zijn om een zelfstandige kwalificatie te behalen in de opwindende en zeer gewilde bemiddelingsvaardigheid.

We bieden ook de mogelijkheid om een stage te voltooien als een extra jaar van het programma. Deze plaatsing kan een leerervaring bieden die zich vanaf het eerste jaar van het programma ontwikkelt op basis van uw academische vaardigheden en nieuw ontwikkelde vaardigheden en kennis. Dit stelt u in staat om uw inzetbaarheid en loopbaanambitie te verbeteren door de ervaring uit de eerste hand in het veld.

Klassen, bestaande uit seminars voor kleine groepen, worden één dag per week (daglessen) afgeleverd, dus studie kan worden gecombineerd met werk of andere verplichtingen.

Toelatingseisen

Een bachelordiploma met Honours op lager secundair niveau of hoger (in welke discipline dan ook) of een beroepskwalificatie / ervaring in strafrechtspleging die geacht wordt gelijkwaardig te zijn.

Programma in een oogopslag

Semester 1
 • CJ4011: Theorie en methoden in de criminologie
 • CJ4012: Comparative Criminology and Criminal Justice
Semester 2

Keuze van opties uit de onderstaande:

 • CJ4013: Kracht, Geweld en Onderdrukking
 • CJ4014: Internationaal drugsbeleid
 • CJ4015: De politiek van gevangenis en straf
 • CJ4016: Cybercrime: een internationale context
 • LA4504: Transnationale regeling van mensenhandel
 • LA4608: Internationale commerciële bemiddeling

Studenten van het MA Criminology (met Professional Placement) -programma voltooien deze stage in hun tweede jaar.

DBS-cheques

Deze cursus omvat toegang tot kinderen en / of kwetsbare volwassenen. U moet een bevredigende Enhanced Disclosure and Barring Service-goedkeuring verkrijgen (voorheen CRB genoemd) en wij zullen u door dit proces begeleiden.

Professionele accreditatie

Studenten van het MA Criminologie / MA Criminologie (met Professional Placement) -programma zullen de mogelijkheid hebben om een bemiddelingsmodule te voltooien die zal leiden tot accreditatie door de Civil Mediation Council (CMC).

Leeromgeving en beoordeling

Het programma zal worden geleverd door middel van klassesessies, waarbij kleine groepsseminars worden gevormd met intieme leeromstandigheden om de interactie tussen studenten en personeel te maximaliseren. Beoordelingen worden uitgevoerd via een verscheidenheid aan schriftelijke en mondelinge beoordelingen.

Een aantal van onze ervaren academici zullen worden betrokken bij het leveren van het programma, elk met unieke links en onderzoekservaring die uw leren informeert:

 • Tara Styles-Lightowlers: Geweld tegen vrouwen, kwalitatieve onderzoeksmethoden, Feministische theorie, de verbanden tussen geslacht, ras, klasse en criminalisering
 • Deborah Conroy: jeugd en jeugdrechtvaardigheid, drugsgebruik in de samenleving, de geschiedenis van het strafrechtstelsel
 • Sue Uttley-Evans: Migratie, mensenhandel, op eer gebaseerd geweld en FGM, diversiteit en rechtvaardigheid
 • Dave Orr: Geschiedenis van politiewerk, staatsmisdaad en genocide, geïnstitutionaliseerd racisme, kritische criminologie
 • Laura Kelly-Corless: gevangenissen en straf
 • Abigail Stark: Prisons, Comparative Criminology
 • Tim Owen: bio-sociale verklaringen van misdaad, cybercriminaliteit en nieuwe technologieën
 • Laura Hughes: eigendomsrecht, equity

Kansen

Het Professional Placement-programma biedt de mogelijkheid om in het VK of in het buitenland te werken om praktische kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Afgestudeerden van dit programma kunnen doorgaan naar professionele rollen in gevangenissen, proefdiensten, jeugdrechtspraak, politie, NGO's en vrijwilligersorganisaties, of Woman's Aid.

Afgestudeerden van dit programma kunnen ook geïnteresseerd zijn in de voortgang van de studie voor een doctoraat in de criminologie.

Looptijd

 • MA Criminologie: voltijd 1 jaar, parttime 2 jaar
 • MA Criminology (met professionele plaatsing): voltijds 2 jaar, parttime 3 jaar

Vergoedingen 2019/20

 • Voltijd: £ 6,700 per jaar (VK / EU)
 • Part-time: £ 3.350 per jaar betaald over de 2 jaar lesgeven (UK / EU)

Collegegeld is per jaar tenzij anders vermeld.

ontkenning

Let op: deze cursus is onderhevig aan beoordeling / validatie die kan leiden tot wijzigingen in de cursusstructuur. Alle wijzigingen als gevolg van de beoordeling / validatie worden onmiddellijk opgenomen en gemarkeerd in de cursustocumentatie en alle studenten die huidige aanbiedingen houden, krijgen een uitgebreide lijst met deze wijzigingen. Als u niet tevreden bent met de wijzigingen, krijgt u de gelegenheid om u terug te trekken uit het programma en, indien nodig, een redelijke ondersteuning om over te stappen naar een andere provider.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff in ... Lees meer

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff include internationally renowned research experts, award winning teachers and legal professionals with extensive practical experience. Lees Minder