MA in Business en management met geïntegreerde plaatsing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verbeter uw industriële netwerken en ontwikkel uw professionele carrière met onze geïntegreerde MA Business en Management.

Pas uw kennis toe en doe praktische ervaring op met een geïntegreerde plaatsing of project.

Ontdek de huidige bedrijfsvoering en het management in de praktijk om uw professionele carrière te ontwikkelen.

Gebruik onze brancheverbindingen om een plaatsing te zoeken die past bij uw doelen voor de toekomst.

Dit programma biedt u een brede introductie tot de fundamentele principes van business en management in een snel veranderende, steeds meer geglobaliseerde wereld.

Ondersteund door op praktijk gebaseerd interdisciplinair onderwijs en onderzoek, ontwikkelt u uw bedrijfsexpertise naast de praktische en professionele vaardigheden die nodig zijn om de uitdagende problemen die organisaties vandaag beïnvloeden effectief te beheren.

Deze uitgebreide versie van onze Master's in Business en Management biedt u de mogelijkheid om een brancheplaatsing of op werk gebaseerd onafhankelijk project te doen. Je kunt de vaardigheden en het leren die je ontwikkelt in het eerste deel van de cursus toepassen in een praktische omgeving - zodat je meer inzicht krijgt in de huidige bedrijfs- en managementpraktijken, je bedrijfstaknetwerken kunt verbeteren en je professionele carrière verder kunt ontwikkelen.

Overzicht

Onze cursussen zijn ontworpen om u in staat te stellen uw studieprogramma af te stemmen op uw academische interesses en loopbaanambities. Je neemt een mix van aangeleerde modules (kern en optioneel) en voltooit een belangrijk proefschrift / adviesproject.

Naast de Engelse taalunit van de universiteit, wordt verdere ondersteuning geboden aan internationale studenten wier eerste taal geen Engels is via de module Advanced Academic and Business Skills. Deze module werkt samen met uw andere modules om uw inzetbaarheid, zakelijke en academische Engelse taalvaardigheden te ontwikkelen en om u te helpen vertrouwen op te bouwen in uw eigen vermogen om op postuniversitair niveau te werken in internationale, culturele en professionele contexten.

Hoe zal ik beoordeeld worden?

Je wordt beoordeeld op verschillende manieren die sommige of alle van de volgende aspecten in de verschillende modules van de cursus kunnen bevatten:

 • Rapporten over werkgerelateerde opdrachten
 • Onderzoeksprojectrapporten
 • portefeuilles
 • Reflecterende leer- en werkervaringsdagboeken
 • beoordelingen
 • Voorsteldocumenten voor projecten, financiering of evenementen, bedrijfsplannen of strategiedocumenten
 • Project voortgangsrapporten
 • Projectevaluaties
 • presentaties
 • essays
 • Examens.

Hoe krijg ik les?

We combineren academische studie met praktijkgericht onderwijs. Je leert door een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder lezingen, seminars, workshops, tutorials, online activiteiten en discussies, work-based learning en onderzoeksprojecten.

Medewerkers van deze cursus bieden toegang tot een breed scala aan academische en praktische expertise in zaken en management. U profiteert van één-op-één tutorials, workshops, peer-ondersteuning en gedeeld leren.

Wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat wat u op de cursus leert, zich vertaalt in effectieve praktijk op de werkplek en uw professionele potentieel ontwikkelt.

Kansen

Ervaring opdoen in de sector

Het stage / werkgebaseerde project biedt netwerkmogelijkheden en toegang tot de huidige praktijk, ter ondersteuning van je onderzoek naar de bredere theoretische en academische contexten van bedrijven en management van vandaag.

Terwijl je wordt verwacht om je eigen stage- of werkgebaseerde leerproject te beveiligen, heeft Bath Business School verbindingen met een breed netwerk van organisaties die onze studenten kansen en ervaring bieden. Je onderneemt de plaatsingsmodule na de eerste twee lesgegeven modules, en voor je afstudeeronderzoek / consultancy project.

Careers

Deze masteropleiding is ontworpen om je voor te bereiden op een breed scala aan beroepen in algemeen management in alle industriële sectoren en de internationale omgeving.

Het levert praktische vaardigheden en technieken die van toepassing zijn op bedrijfs- en managementcarrières bij marketing-, enterprise- en start-ups, boekhoudbeheer en internationale zaken.

Kosten

 • VK / EU-studenten fulltime - 2019/20 toegang £ 8,400 *
 • Internationale studenten fulltime - 2019/20 toegang £ 17,700

* Het totale cursusgeld wordt betaald over een periode van twee jaar, wat betekent dat u 50% van de volledige vergoeding betaalt tijdens elk studiejaar. In 2019 betaal je £ 4.200 en in 2020 maak je een tweede deel van £ 4.200.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push bound ... Lees meer

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push boundaries and ourselves. If that sounds good to you, you’ll fit in well. Lees Minder