MA in Business Finance Innovation

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Versnel je carrière door je te richten op creativiteit, leiderschap en innovatie. De cursus wordt geleverd met de Leasing Foundation en is gericht op degenen die al in de sector werken. De cursus bevat echte werkgebaseerde projecten om uw professionele praktijk te verbeteren.

Invoering

Deze cursus is nieuw voor het instapjaar 2020.

Je ontwikkelt een eigentijds overzicht van de branche, inclusief de belangrijkste uitdagingen en drijfveren voor verandering. Door onderzoekgestuurde projecten te identificeren, plannen en te leveren, stimuleert u innovatie door de voortdurende ontwikkeling van uw creativiteit. Het laatste project is een substantieel stuk onderzoek en analyse, voortbouwend op uw leerproces uit eerdere studieblokken, en kan de vorm aannemen van een proefschrift, intern strategiedocument of consultancyproject.

Sign hereHelloquence / Unsplash

Wat je zult leren

Fase een

Door belangrijke informatie te verzamelen, mogelijke veranderingen, toekomstige uitdagingen en kansen te verkennen, bouwt u een up-to-date begrip en overzicht op van de zakelijke financiële sector. Je onderzoekt innovatie, strategie en leiderschap door middel van recente casestudies en plant en levert een door onderzoek geleid project voor je organisatie.

modules

 • De bedrijfsfinancieringsindustrie
 • Werkplekgebaseerd project 1 (A)
 • Leiderschapsstrategie en innovatie
 • Werkplekgebaseerd project 1 (B)

Fase twee

Je ontwikkelt je creativiteit en helpt anderen de hunne te pushen. Van het identificeren tot het plannen en leveren, u communiceert creatief en effectief elke fase van een onderzoeksproject. Vervolgens maak en bespreek je conclusies afzonderlijk en in een groep.

modules

 • Creatief bedrijf
 • Werkplekgebaseerd project 2 (A)
 • Werkplekgebaseerd project 2 (B)
 • MA-project

Fase drie

Op basis van wat je hebt geleerd, produceer je een substantieel stuk onderzoek en analyse in de vorm van een proefschrift, intern strategiedocument of consultancyproject. Doorgaans richt u zich op uw organisatie en behandelt u gebieden als leiderschapsuitdagingen, innovatie, problemen met het ontwerp van organisaties en hun impact op bedrijfsfinanciering.

Je voltooit ook een tweedaagse residentie aan de universiteit, waar je kennis en inzichten kunt delen met je begeleider, mentoren en andere studenten.

modules

 • MA-project

De bovenstaande modules zijn die welke door onze studenten worden bestudeerd of nieuwe worden voorgesteld. Programmastructuren en modules kunnen veranderen als onderdeel van onze curriculumverbeterings- en beoordelingsprocessen. Als een bepaalde module belangrijk voor u is, bespreek dit dan met de cursusleider.

Hoe je zult leren

De tijd die je aan elke module besteedt, omvat het voltooien van je opdrachten, je zelfgeorganiseerde leren, online onderzoek, online praten met andere studenten, discussies met je begeleider of mentor en een tweedaagse residentie aan de universiteit.

 • Studieblok 1 duurt 30 weken in deeltijd, waarbij elke module ongeveer 200 uur in beslag neemt.
 • Studieblok 2 duurt 30 weken in deeltijd, inclusief een module van 200 uur en een werkgebaseerd project van 400 uur.
 • Studieblok 3 duurt 30 weken in deeltijd en bestaat uit een enkel werkgebaseerd project van 600 uur.

Evaluatiemethoden

 • Projectrapporten en analyses.
 • Analyse van relevante, hedendaagse case studies.
 • Reflecterende accounts ondersteund door portfolio's die toegepast leren in de industrie demonstreren.
 • Bijdragen aan groepsdiscussies, inclusief peer feedback, debat en probleemoplossing zowel online als tijdens de residentiële.
 • Je wordt ook aangemoedigd om te experimenteren met creatieve manieren om je leren te presenteren en contact te leggen met je mentoren, beoordelaars en collega's.

Personeel

Je docenten hebben praktijkervaring bij organisaties als het Ministerie van Defensie, de Biotechnology & Biological Science Research Council en Rolls Royce Business Ventures. Hun expertise omvat gebieden als het beheer en de commerciële exploitatie van onderzoek en ontwikkeling, technologiediversificatie en het ontwikkelen van e-learningstrategieën.

Hoe te solliciteren

Toelatingseisen

We verwelkomen kandidaten met verschillende achtergronden en moedigen je aan om te solliciteren, zelfs als je niet beschikt over conventionele toegangskwalificaties voor het hoger onderwijs.

Dit proces wordt Accreditation of Prior Learning (APL) genoemd. Voorafgaand leren omvat zowel formeel of 'gecertificeerd' leren (zoals cursussen die niet door universiteiten of hogescholen worden gegeven) en informeel of 'ervaringsgericht' leren (opgedaan als gevolg van werkervaring of zelfstudie).

U moet het bewijs leveren van uw formele leerervaring, professionele ervaring en zelfstudie, zodat we kunnen zien of het kan worden erkend als een geschikte voorbereiding op deelname aan een cursus - of in sommige gevallen kunt u credits claimen voor een specifieke kwalificatie.

U moet een aanvraag indienen om aan te tonen dat u op het juiste niveau voor uw cursus en in hetzelfde vakgebied kunt studeren. APL-aanvragers die de ervaring gebruiken om te solliciteren, moeten er rekening mee houden dat er £ 200 inschrijvingskosten zijn voor deelname met geavanceerde status of met vrijstelling van specifieke modules of tegoed.

Bij het beoordelen van uw aanvraag proberen we te beoordelen of uw aanvraag is:

 • Authentiek - weerspiegelt het uw eigen prestaties en inspanningen?
 • Relevant - beschrijft het wat je hebt geleerd?
 • Voldoende - hebt u voldoende bewijs geleverd van uw eerdere kennis?
 • Huidig - is uw leerproces actueel en relevant?

Taalvereisten

Als Engels niet je eerste taal is, moet je Engelse taalvaardigheden aantonen die voldoende zijn ontwikkeld om je studies succesvol af te ronden. We accepteren een reeks erkende Engelse taalkwalificaties die gelijkwaardig zijn aan het International English Language Testing System (IELTS) Academische minimumscore van 6,5 in het algemeen, met een minimum van 6,0 in Lezen, Schrijven, Spreken en Luisteren.

Internationale aanvragers die een Tier 4-studentenvisum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten een goedgekeurde Secure English Language Test (SELT) afleggen om aan de visumvereisten van de overheid te voldoen of een erkende taaltest hebben die door de universiteit is goedgekeurd en waar ze voor instaan. Ons opnameteam kan u helpen met eventuele vragen over studievisums of geschikte taaltesten.

Collegegeld 2020-21

 • £ 4.250 - deeltijd VK / EU (£ 250 acceptatiekosten verschuldigd. Dit wordt afgetrokken van het collegegeld).
 • £ 8.000 - parttime internationaal (acceptatiekosten tot £ 1.000 verschuldigd, afhankelijk van nationaliteit. Dit wordt afgetrokken van het collegegeld).

Het collegegeld wordt jaarlijks vastgesteld en wordt jaarlijks herzien. De universiteit kan daarom in de tweede of volgende studiejaren het collegegeld verhogen, in overeenstemming met de inflatie en / of het wettelijk toegestane maximum of overheidsbeleid. Studenten worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... Lees meer

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Lees Minder
Falmouth , Penryn + 1 Meer Minder