MA in Business Consultancy International

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Uw toegangspoort tot leiderschap in internationale zaken

Het Business Consultancy International Master's Degree Program (MBCi) is een internationaal gericht programma dat volledig in het Engels wordt onderwezen. Het biedt een bijzonder stimulerende omgeving waarin jij en je medestudenten uit veel verschillende landen en culturele achtergronden samenwerken met een internationale faculteit.

Voortbouwend op een eerste graad in het bedrijfsleven bereidt het tweejarige programma u voor op toekomstige leidende posities bij internationale bedrijven. In het MBCi-programma kun je ervoor kiezen je te specialiseren in een van de twee specialisaties:

  • Marketing Analytics
  • schatkist

Doorheen het programma verwerf je een scala aan management- en consultancyvaardigheden naast specialisatie op het gebied van financieel management en investeringsanalyse, of in marketing en data-analyse. Het is de bedoeling dat deze cursussen voortbouwen op eerdere kennis.

Door nauwe samenwerking met bureaus, banken en andere belangrijke bedrijven, combineert het curriculum traditionele theorie en methodologie met praktische hulpmiddelen en vaardigheden door case studies, projecten en seminars. De bijdragen van u en uw collega's, gecombineerd met teamwork en sociale netwerkevenementen, creëren extra toegevoegde waarde bovenop wat al een baanbrekend opleidingprogramma is.

Hoogtepunten van het programma:

  • Internationale studentenorganisatie en faculteit
  • Strategiemodule van Harvard
  • Internationale studiereis
  • Onderzoeksfocus
  • sociaal
  • Capstone Consultancy Project
  • Optioneel uitwisselingssemester in het buitenland

Belangrijkste sterke punten van BCi

Praktisch leren

Gedurende het hele programma verkrijgt u een diepgaande blootstelling aan een scala aan management- en consultancyvaardigheden, naast specialisatie op het gebied van treasury- en investeringsbeheer of marketinganalyses. Het is de bedoeling dat deze cursussen zullen voortbouwen op eerdere kennis en door nauwe samenwerking met bedrijven, banken en andere belangrijke organisaties traditionele theorie en methodologie zullen combineren met praktische hulpmiddelen en vaardigheden door middel van case studies, projecten en seminars. De kleine klasgroottes faciliteren een intense en interactieve leeromgeving waarbij je met zowel de docenten als je medestudenten (en in sommige gevallen zelfs externe organisaties) samenwerkt om je kennis toe te passen.

Eersteklas onderwijs

Het merendeel van de cursussen wordt geleid door hooggekwalificeerde professionals in hun respectievelijke vakgebieden. We werken nauw samen met docenten van banken, bedrijven en andere instellingen om een ​​programma op maat te maken dat voldoet aan de eisen van de huidige markt. Elke specialisatiecursus is ontworpen door de universiteit faculteit in samenwerking met deskundige docenten om onderwijs aan te bieden dat de traditionele theorie combineert met de vaardigheden en hulpmiddelen die op de eerste werkdag vereist zijn.

Internationale atmosfeer

Er is geen enkele theorie die je volledig kan voorbereiden op de uitdagingen en voordelen van het daadwerkelijk werken in en het beheren van diverse teams. Nu wereldwijde financiële markten en bedrijven steeds meer geïntegreerd en verbonden worden, wordt van studenten nu meer dan ooit verwacht dat ze een globale aanpak en ervaring hebben in een multiculturele omgeving. Onze opleiding biedt onderdompeling in een ware smeltkroes van culturen en attitudes. Onze studenten komen niet alleen uit een verscheidenheid van nationale en etnische achtergronden, maar samen met dat komt ook een diversiteit aan academische en werkervaringen. De bijdragen van uw collega's in de klas, groepswerk en zelfs sociale bijeenkomsten creëren extra toegevoegde waarde bovenop wat al een graad op hoog niveau is.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Applied Sciences Wiener Neustadt has been, and will continue offering excellence in teaching and research and top class education for students who then graduate as highly qualified p ... Lees meer

The University of Applied Sciences Wiener Neustadt has been, and will continue offering excellence in teaching and research and top class education for students who then graduate as highly qualified professionals from the 37 study programmes in the faculties of Business, Engineering, Health, Security and Sport. Lees Minder