MA in Afrikaanse talen (cursussen / onderzoek)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA (Afrikaanse talen) cursussen

Het MA Coursework-programma bestaat uit tweegangenwerkmodules (één aangeboden in het eerste semester en één in het tweede semester) en een minor proefschrift. De cursuswerkmodules hebben elk een weging van 45 studiepunten. Het minor proefschrift heeft een weging van 90 studiepunten. Het kleine proefschrift vertegenwoordigt 50% van het eindcijfer en moet onafhankelijk worden behaald. Module 1 is verplicht. Studenten zijn gespecialiseerd in taal- of letterkunde en kiezen in overleg met de afdelingsvoorzitter een module uit de keuzevakken.

MA (Afrikaanse talen) onderzoek

Een student schrijft een proefschrift over een onderwerp in de taal- of letterkunde, waaruit blijkt dat hij onderzoek kan doen.

Taken on a trip in 2016 with World Vision to Sierra Leone. Releases obtained See all the photos in this set at: https://unsplash.com/collections/1329084/free-photos-of-sierra-leone Read: https://mammasaurus.co.uk/search?q=sierra%20leone&f_collectionId=550f38dbe4b0567de642ea30

Aan de University of Johannesburg “The Future. Opnieuw bedacht. ' is niet zomaar een pakkende zin

De instelling neemt het voortouw in heel Afrika in het 4e Industriële Revolutie Denken, de toekomst opnieuw vormgevend voor alle disciplines 4IR is de volgende golf van industrialisatie die we moeten begrijpen en vormgeven om de toekomst van dit land - en het Afrikaanse continent - op te bouwen zo rijkelijk verdiend. 4IR gaat niet alleen over robotica en automatisering; het gaat over de vooruitgang van de samenleving om mensen in hun kracht te zetten en generaties te verheffen.

Terwijl de wereld vooruitgaat naar de 4e industriële revolutie, doet UJ dat ook met "Education 4IR" - het 4IR-denken en -technologie in het curriculum brengen in verschillende cursussen en met behulp van innovatieve blended learning-technologieën. Dit betekent dat afgestudeerden van UJ beter voorbereid zijn op de toekomst van het bedrijfsleven en de industrie, aangezien AI en 4IR een grotere rol spelen in onze manier van leven en werken.

Aan de University of Johannesburg is het onze plicht om de toekomstige leiders van ons land trots en moedig te omhelzen en te navigeren door de onvoorstelbare complexiteit van 4IR, zodat ze ten volle kunnen profiteren en een betere morgen kunnen leveren. Toekomstige leiders zoals jij! Hier leiden we een moedig gesprek; het ontwerp van een nieuwe morgen duwen en vormgeven. Hier ondernemen we actie en bouwen we aan de nieuwe wereld.

Toelatingseisen:

Studenten die een BA Honours hebben behaald met een score van ten minste 65% (maar bij voorkeur hoger) in Northern Sotho (Sesotho sa Lebowa / Sepedi) of isiZulu, kunnen zich inschrijven.

Duur van het programma:

2 jaar

Contact details:

Naam: Professor Z Mtumane / Tel: 011559 2867 / E-mail: [email protected]

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder