MA filosofie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MA in de filosofie biedt een basis voor geavanceerd werk in de filosofie. Het is ontworpen om tegemoet te komen aan zowel degenen die geïnteresseerd zijn in het doen van een MA voor zichzelf als voor degenen die van plan zijn om een ​​doctoraat te volgen. Met dit programma kun je naast de gedetailleerde studie van de centrale filosofische werken een grondige opleiding in onderzoeksvaardigheden verwerven. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan opties die specifieke gebieden en bepaalde filosofen omvatten. Je kunt je eigen Pathway of een pick-and-mix-benadering kiezen voor je studie.

Introductie van je cursus

Filosofie in Southampton staat internationaal bekend om zijn onderzoek op gebieden zoals esthetiek, normativiteit en de geschiedenis van de wijsbegeerte. In het 2014 Research Excellence Framework bereikte Philosophy in Southampton de 7e hoogste score in het Verenigd Koninkrijk voor zijn gepubliceerde werk, dus je zult lid worden van een zeer hoogwaardig team.

De MA in Wijsbegeerte is een flexibel programma dat kan worden aangepast aan uw eigen interesses, terwijl het u een solide basis geeft in enkele van de centrale gebieden van de filosofie. Of u nu gewoon van plan bent om voort te bouwen op uw niet-afgestudeerde studies of van plan bent om geavanceerd onderzoek na te streven, dit programma is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

Met dit programma kun je naast de gedetailleerde studie van de centrale filosofische werken een grondige opleiding in onderzoeksvaardigheden verwerven. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan opties die specifieke gebieden en bepaalde filosofen omvatten. Je kunt je eigen Pathway of een pick-and-mix-benadering kiezen voor je studie.

  • Duur: 1 jaar (voltijd); 2 jaar (parttime)
  • Startdatum: september
  • Sluitingsdatum: 1 september (een aanvraagbeslissing kan niet tijdig worden gegarandeerd, tenzij tegen die datum een ​​volledige aanvraag is ontvangen - studenten die een visum nodig hebben om te studeren, moeten ook extra tijd laten voor visumprocedures)
  • Dissertatie Lengte: 20.000 woorden

Postgraduate leningen zijn beschikbaar.

Selectie proces

  • Intake: 10
  • Gemiddelde aanvragen per plaats: 2
  • Academische toelatingseisen: eerste of hogere tweede klasse graad, of een gelijkwaardige norm in andere kwalificaties goedgekeurd door de universiteit in de wijsbegeerte of een relevant onderwerp.
  • Engelse instapvereisten: IELTS 7.0 algemeen, met een minimum van 7.0 schriftelijk, 6.5 in lezen, luisteren en spreken, of een gelijkwaardige norm in andere kwalificaties goedgekeurd door de universiteit.
  • Selectieproces: online applicatie

Van geval tot geval kan een sollicitatiegesprek vereist zijn om de geschiktheid te beoordelen natuurlijk.

Typische cursusinhoud

Je neemt zeven modules en schrijft een proefschrift (van 20.000 woorden). De modules bevatten drie verplichte modules, twee individueel onderhandelde onderwerpen en nog twee optionele modules. Het beoordeelde werk voor deze modules zal plaatsvinden in de vorm van presentaties, kritische commentaren, essays en onderzoeksvoorstellen. Je proefschrift kan de ruggengraat vormen van verder geavanceerd werk naar een MPhil / PhD.

Hoe zal je leren?

Op een postacademisch onderwezen programma wordt het onderwijs geleid door academisch personeel, waardoor je je kunt engageren met en bijdragen aan het wereldleidende onderzoek dat wordt uitgevoerd in Geesteswetenschappen in Southampton. Je voltooit een kernprogramma voor ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden in combinatie met een reeks modules die je selecteert op basis van je persoonlijke doelen en doelstellingen. Elk programma biedt een breed en fascinerend scala aan modules met betrekking tot onze specialismen, geleid door academici die experts zijn in hun gekozen onderzoeksgebieden en die je willen betrekken bij hun ervaring.

Beoordeling

Je wordt beoordeeld aan de hand van essays en presentaties waarmee we feedback kunnen geven op en feedback geven over de ontwikkeling van je vermogen om de filosofische teksten, problemen en standpunten waarover wordt gedebatteerd te interpreteren, analyseren en bekritiseren. Niet alleen dit, maar je zult ook worden beoordeeld via een proefschrift in de zomer. Het proefschrift van 20.000 woorden is een kernelement bij het verkrijgen van de juiste vaardigheden en de toepassing van onderzoekstechnieken. Uw supervisor is beschikbaar om regelmatig en ondersteunend advies, begeleiding en feedback te geven over uw voortgang.

Professionele ontwikkeling

Met een masterdiploma kunt u de belangrijkste vaardigheden ontwikkelen die werkgevers zoeken, zoals: time management; probleemoplossing; teamwork; deadline en projectbeheer; cultureel bewustzijn; zelfstandig werken; gebruik van je initiatief; relatiebouwen; kritisch denken en onderzoeksanalyse. Bovendien leer je om je ideeën en enthousiasme over te brengen aan een breed publiek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Over 6,500 international students from more than 135 countries choose to study at the University of Southampton each year. In addition, we have links with universities and partners around the world, m ... Lees meer

Over 6,500 international students from more than 135 countries choose to study at the University of Southampton each year. In addition, we have links with universities and partners around the world, making us a truly international institution. Here at Humanities, we are fascinated by people and their activities and achievements over the centuries, from prehistory to the modern day. We are well-known for ground-breaking and internationally-significant research and education across our wide-ranging disciplines, most of which are ranked in the top ten across British universities. Lees Minder