MA filosofie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze MA-filosofie

De MA-filosofie biedt een rigoureus en breed programma dat relevant is voor zowel degenen die een formele filosofische studie beginnen als afgestudeerden van andere disciplines, als voor afgestudeerden in de filosofie die hun studie willen consolideren en uitbreiden.

Deze masteropleiding kan in één jaar (voltijds) of over twee jaar (deeltijd) worden afgerond. Internationale studenten die een visum nodig hebben, komen alleen in aanmerking om dit programma een jaar lang voltijds te studeren.

NCH, met zijn levendige en interdisciplinaire onderzoekscultuur en faculteit inclusief de filosofen AC Grayling, Simon Blackburn, Daniel Dennett en Peter Singer, seminars voor kleine groepen die bevorderlijk zijn voor het stimuleren van debat, en gerichte supervisies, bieden een onderscheidende omgeving die uitzonderlijk bevorderlijk is tot de succesvolle studie van filosofie.

MA Filosofie cursussen

De Master of Arts-graad in Filosofie biedt een rigoureus en breed studieprogramma.

Elke student voltooit een 'Mind and Reality'-cursus (20 studiepunten) en een' Values and Society'-cursus (20 studiepunten), volgt een selectie van optionele studiepunten van 20 studiepunten (tot 80 studiepunten) en schrijft een proefschrift (60 credits). De optionele vakken met 20 studiepunten zijn:

 • schoonheidsleer
 • Oude filosofie
 • Hedendaagse ethiek
 • Epistemologie en wetenschapsfilosofie
 • Geschiedenis van de ethiek
 • Kant aan Nietzsche
 • Logica
 • Metafysica
 • Moderne filosofie
 • Filosofie van geest en taal
 • Politieke filosofie.

De verplichte cursussen zijn bedoeld om studenten te betrekken bij klassieke filosofieteksten en debatten en daarin de onderzoeks-, spreek- en schrijfvaardigheden te ontwikkelen die een carrière in het filosofieberoep ondersteunen en (meer in het algemeen) een geïnformeerde, reflecterende en doordachte benadering van het leven ondersteunen . Elke optionele cursus onderzoekt een ander filosofiegebied, waarbij studenten worden aangemoedigd om zich binnen elke cursus verder te specialiseren door de keuze van opdrachtonderwerpen en ondersteuning door bijbehorende individuele tutorials.

Beoordeling

Summatieve beoordeling voor de MA-filosofie zal zijn door middel van een reeks essays en seminarpresentaties, gelijkmatig verdeeld over het academiejaar om periodes van overbelasting van studenten te voorkomen, en (in het geval van Logica) een examen van 3 uur. Studenten worden ook beoordeeld op een proefschrift van 10.000 - 15.000 woorden.

Schriftelijke opdrachten worden ingediend via onze DLO, Moodle en Turnitin om de kans op plagiaat te minimaliseren.

De seminarpresentaties zijn ontworpen als stukken van authentieke beoordeling om de bekwaamheid van studenten te evalueren bij het leveren van hun werk als op een academische conferentie of op de werkplek.

Hoewel voornamelijk geschreven, is deze reeks beoordelingsstijlen ontworpen om inclusie te maximaliseren en de belangrijkste overdraagbare vaardigheden van studenten te verbeteren.

MA-filosofiestudenten zullen in de loop van het jaar ook formatieve essays schrijven, die schriftelijke feedback van docenten ontvangen.

Feedback zal passend, effectief, constructief, duidelijk en tijdig zijn en wordt geleverd door middel van cijfers en individuele schriftelijke opmerkingen. Feedback zal worden gekoppeld aan beoordelingscriteria en de leerresultaten. Cursusleiders kunnen overwegen om daarnaast andere vormen van feedback te gebruiken, zoals audio- of videobronnen. Tijdens seminars wordt ook informatieve feedback gegeven door peers.

Bij de meeste opdrachten wordt binnen maximaal vier weken feedback gegeven, zodat studenten tijd hebben om verbeteringen aan te brengen in volgende summatieve opdrachten. Feedback op het proefschrift van 10.000 - 15.000 woorden wordt binnen zes weken na indiening bezorgd.

Jouw kwalificatie

New College of the Humanities 'graden is ontworpen en gemaakt door de wereldklasse professoren en faculteit. De cursussen weerspiegelen hun expertisegebied en onderzoeksinteresses, wat betekent dat zij sterk betrokken zijn bij het materiaal dat zij u zullen leren, en er kunnen mogelijkheden zijn voor studenten om deel te nemen aan actief onderzoek.

In het geval van de MA-filosofie is het curriculum gecontroleerd en ontwikkeld door Dr. Naomi Goulder BA, MA (Cantab), PhD (Lond), hoofd van de filosofie-faculteit en hoofddocent filosofie.

Het New College of the Humanities MA Philosophy-programma is door Swansea University gevalideerd als van een geschikte standaard en kwaliteit en zal leiden tot de Swansea University-prijs van een Master of Arts (MA).

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Founded in 2011, New College of the Humanities (NCH) has earned a reputation as a world-class academic institution that is leading the way in UK higher education.

Founded in 2011, New College of the Humanities (NCH) has earned a reputation as a world-class academic institution that is leading the way in UK higher education. Lees Minder