MA digitale richting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

Digital Direction richt zich op nieuwe problemen in de hedendaagse digitale communicatie en de creatieve economie. Het programma, gericht op uitzending, film en ervaring, ontwikkelt uw vaardigheden op vier belangrijke gebieden van de praktijk: productie, regie, inhoudontwikkeling en digitaal mediaontwerp. We bieden basis voor traditionele vaardigheden - inclusief scriptschrijven, productieontwerp, regie, filmen en geluidsopname - naast training in coderen en programmeren, VR en AR, 360 videobewerking, interactief ontwerp en AI.

Het programma geeft je de vaardigheden en context om je praktijk te ontwikkelen en je aan te sluiten bij de nieuwe golf van creatieve leiders die nieuwe benaderingen van media en verhalen vertellen.

Milda Samsonaite, MA Digital Direction, 2019

Toegangsvereisten

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces houdt rekening met creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

Voor Digital Direction heb je normaal gesproken een bachelordiploma of een vergelijkbare kwalificatie voor een gerelateerd onderwerp. We verwelkomen ook aanvragen van aanvragers die in staat zijn gelijkwaardige professionele ervaring aan te tonen op gebieden zoals filmmaken, omroep, media en communicatie, grafisch ontwerp, illustratie, HCI en digitale productie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder