MA-communicatie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Het masterprogramma in communicatie is ontworpen om rekening te houden met de communicatieprocessen die nodig zijn door de samenleving, evenals door de toonaangevende instellingen van vandaag.

Het programma ondersteunt interdisciplinair werken en biedt kerncursussen over onderwerpen zoals public relations, reclame, bioscoop, televisie, visuele media en journalistiek. Het programma is flexibel, voor zover het kan worden aangepast aan een breed scala van beschikbare cursussen, om te voldoen aan de academische of beroepsbehoeften van de student.

De opleiding wordt gedeeld tussen drie afdelingen binnen de Faculteit Communicatie. Cursussen worden gekozen in relatie tot het proefschriftonderwerp van de student. Het programma biedt studenten de mogelijkheid om zich te specialiseren in zowel kerncommunicatieonderwerpen als individuele professionele onderwerpen.

126578_126320_Yasar.jpg

Programmastructuur

De studenten, die een Cumulatief Grade Point Average (CGPA) 3,00 / 4,00 scoorden en alle vakken succesvol afronden (120 ECTS), kunnen beginnen met het schrijven van hun scriptie, en de studenten die met succes de Master thesis verdediging behalen, worden Master of Arts Degree toegekend (MA) in communicatie.

Carrièremogelijkheden

De faculteit Communicatie bereidt haar MA-studenten voor op een breed scala aan vacatures.

De afgestudeerden van ons programma vinden mogelijk werkmogelijkheden, variërend van verschillende takken van de media-industrie tot reclame, van de public relations-sector tot onderzoeksinstituten in het veld. Het programma richt zich op de theoretische en praktische zaken om rekening te houden met de eisen van de complexiteit van de hedendaagse communicatiewereld.

Toegangsvereisten

 • Bachelordiploma (of hoger)
  GRE (nieuw): minimaal 149, of GMAT: minimaal 450
 • De toegangskwalificatiedocumenten worden geaccepteerd in de volgende talen: Engels / Turks.
  Vaak kun je een geschikt transcript van je school krijgen. Als dit niet het geval is, hebt u officiële vertalingen nodig samen met geverifieerde kopieën van het origineel.
 • Taalvereisten: Engels TOEFL: 78 (of het equivalent van CAE, CPE, PTE of FCE) of Yaşar University FLAT-examen: 65
 • Andere vereisten:
  • Er moeten minimaal 1 referentie (s) zijn opgegeven.
  • Er moet een motivatiebrief aan uw aanvraag worden toegevoegd.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lees meer

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Lees Minder