MA-animatie (documentaireanimatie, experimentele animatie of narratieve animatie)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

Ons animatieprogramma staat wereldwijd bekend om zijn artistieke praktijk en innovatieve risico's. We moedigen onze studenten aan om creatief en gevoelig om te gaan met hedendaagse problemen op verschillende technologieën en platforms. Ze vinden hun eigen stem binnen een continuüm van technieken, concepten en canons en verwerven de kritische tools, kennis en vertrouwen om een game changer te worden op het gebied van animatie

Gestructureerd rond een krachtige combinatie van workshops, lezingen, discussies, vertoningen en tutorials, legt het curriculum een bijzondere nadruk op het ontwikkelen van creatieve inhoud op basis van samenwerking en onderzoek. We hanteren een unieke benadering van leren en onderwijzen om u te helpen de vaardigheden te ontwikkelen om te onderhandelen over snelle culturele en technologische veranderingen.

Wanneer u zich aanmeldt voor dit programma, selecteert u een van deze gespecialiseerde Pathways .

Experimentele animatie: ontdek het maken van uitgebreide bewegende beeldprojecten.

Documentaire animatie: behandelt veranderende documentaire- en non-fictieanimatiepraktijken met animatie en sociale, politieke, culturele en globale thema's.

Verhalende animatie: richt zich op experimenten met vormen van verhalen.

Vereisten voor de ingang van de school

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces houdt rekening met creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

Animatie trekt mensen uit een bijzonder breed scala aan disciplines aan om hun vakgebied te verkennen door middel van animatie, waaronder film, architectuur, grafisch ontwerp, literatuur, communicatiekunst, performance, kunstgeschiedenis, informatica, illustratie, pure en toegepaste wetenschappen en wiskunde of beeldende kunst. Normaal wordt van u verwacht dat u een BA, een gelijkwaardige kwalificatie of beroepservaring hebt.

U wordt geselecteerd op basis van een oeuvre dat een geavanceerd begrip van animatie en voldoende technische vaardigheden aantoont om intenties te realiseren. We beschouwen ook het bewijs van uw betrokkenheid bij het onderwerp, intellectuele nieuwsgierigheid, ruimdenkendheid, het vermogen om samen te werken, in debat te gaan en te reageren op kritiek, en uw vermogen om aan duurzame en consistente studie deel te nemen.

Shadow Passage, Ali Aschman, MA Animation 2019

Afbeelding: Shadow Passage, Ali Aschman, 2019

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder