MA Wereldwijde media en management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Gezamenlijk geleverd door de School of Humanities en de Keele Management School, de MA in Global Media and Management, voorziet u van specialistische vaardigheden in mediaproductie en mediamanagement. Je ontwikkelt communicatie op hoog niveau, probleemoplossende en andere overdraagbare vaardigheden die je in staat stelt om uit te blinken in je carrière.

Door nauw samen te werken met partners uit de industrie, wordt ervoor gezorgd dat het programma academische nauwkeurigheid combineert met bedrijfsrelevante inhoud, waardoor je beschikt over de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor een breed scala aan carrières. Na het voltooien van het programma hebben onze studenten gewerkt voor topmediabedrijven zoals de Kobalt Music Group, een van 's werelds toonaangevende onafhankelijke muziekuitgevers.

Een van de belangrijkste voordelen van het programma is de flexibiliteit. Naast de kernmodules in Media en Management die alle studenten bestuderen, hebt u ook de mogelijkheid om optionele modules te kiezen en uw studie te richten op uw persoonlijke interessegebieden. Het voordeel hiervan is dat je met ander wetenschappelijk personeel en studenten werkt, nieuwe perspectieven en persoonlijke netwerken ontwikkelt.

Als je de aangeleerde modules hebt voltooid, doe je een groot project waarbij je je kennis verder kunt ontwikkelen op een specifiek gebied van mediaproductie, managementconsultancy of media-onderzoek.

Hoe de cursus wordt gegeven

Je wordt onderwezen door een reeks experts in theorie en praktijk van zowel de Media- als de Managementafdeling.

Met de MA kunt u profiteren van onderzoekgestuurd lesgeven op het gebied van mediacommunicatie en interne bedrijfsvoering. Modules worden meestal gegeven door een combinatie van seminars, workshops, kleine groepsdiscussies, individueel toezicht en computerlaboratoriumklassen. Praktisch gebruik wordt gemaakt van standaard educatieve software en gegevensbronnen. Er is een sterke nadruk op onafhankelijk leren.

Lesfaciliteiten

Het programma wordt gegeven in gespecialiseerde faciliteiten gewijd aan de Media en Management-programma's. U hebt 24/7 toegang tot het mediabedrijf met uitgebreide faciliteiten voor de productie van digitale media, waaronder film- en fotostudio's en digitale postproductie-labs. U hebt ook toegang tot professionele media-productieapparatuur en -software als onderdeel van het programma (er zijn geen extra kosten aan verbonden).

Aan de kant van Management heb je toegang tot de Bloomberg Suite, een van 's werelds krachtigste en meest gebruikte informatieplatforms in de financiële sector.

Beoordeling

Beoordeling is divers door het gebruik van essays, vaardighedenportfolio's, reflectieve dagboeken, examens, werkmappen, presentaties, marketingplannen en rapporten en praktische projecten. Het minimumcijfer is 50%. Verdienste wordt toegekend wanneer studenten 60% of meer behalen voor het proefschrift (of een gelijkwaardig project of prestatie) en gemiddeld 60% voor hun andere cursussen. Een onderscheid wordt toegekend wanneer studenten 70% of meer behalen voor het proefschrift en een gemiddelde van 70% in hun andere cursussen.

Semester 1 loopt van eind september tot eind januari, met een beoordelingsperiode in januari.

Semester 2 loopt van de laatste week van januari tot half juni, met de beoordelingsperiode in juni.

Semester 3 omvat de productie van het proefschrift, het mediaproject, het projecttraject Pathway * of het ondernemerschap Pathway ** en loopt van juni tot eind september. Er zullen tijdens deze periode geen formele groepslessen zijn, maar studenten kunnen individueel overleg met hun leidinggevenden regelen.

Academische toelatingseisen

Undergraduate-diploma met tweede klas lager (2: 2) of een internationaal equivalent in mediastudies, culturele studies, bedrijfskunde, management of marketing, of een ander gepast onderwerp van menselijkheid of sociale wetenschappen.

Kandidaten met andere kwalificaties en passende ervaring zullen van geval tot geval in overweging worden genomen.

Toetredingsvereiste voor de Engelse taal voor internationale studenten

IELTS 6.5

De universiteit accepteert ook een reeks internationaal erkende Engelse testen.

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, biedt de universiteit een reeks Engelstalige voorbereidingsprogramma's.

Tijdens je opleiding kun je aanvullende Engelse taalcursussen volgen. Dit betekent dat je je Engelse taalvaardigheid kunt blijven verbeteren en een hoger niveau Engels kunt krijgen.

Careers

Je vertrekt met het diepgaande inzicht in de wereldwijde mediaproductie, verschillende bedrijfs- en managementaanpak binnen de wereldeconomie en de vaardigheden die nodig zijn om deze processen te beheren. Het programma is ideaal voor studenten die management-, bestuurs- en leiderschapsrollen willen opnemen in de media-industrie (banen zoals productiemanagers in film- en tv-bedrijven) of communicatierollen in een breed scala van sectoren.

Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Lees meer

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Lees Minder