MA Toerisme Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MA in Tourism Management-programma wil studenten professioneel opleiden naar een hoog niveau en hen voorbereiden op managementposities in de toeristische sector.

Studenten zullen de algemene trends in de sector volgen en de bronnen en fundamentele problemen van het toerisme vandaag onderzoeken. De aangeboden training heeft ook betrekking op de subdisciplines van hotelmanagement, toerismemarketing, toerismebeleid en -planning, en de financiële dimensies van toerisme. Studenten leren sectorproblemen te evalueren en oplossingen te creëren, waarbij de kennis effectief wordt overgedragen naar hun werkzame leven.

Afgestudeerden zullen gekwalificeerd zijn om te werken in de toeristische sector, zowel in Turkije als in het buitenland.

126578_126320_Yasar.jpg

Programmastructuur

Het programma biedt zowel niet-scriptie als scriptie-opties. Het niet-scriptieprogramma omvat 9 keuzemodules en een termijnproject. Het programma met de scriptie omvat 7 keuzemodules en de scriptie. Cumulatief Grade Point Average (CGPA) mag niet minder zijn dan 3,00 / 4,00 voor afstuderen.

Carrièremogelijkheden

Het bestuderen van gastvrijheid en toerisme in Turkije is een unieke kans om een van de wereldleiders in de toeristische sector te ervaren, omdat het een van de beste recreatiebestemmingen ter wereld is, altijd in de top 10.

Afgestudeerden van toerismebeheer bezetten afgestudeerden voornamelijk academische functies toerismescholen en universiteiten met toerismeprogramma's, maar bekleden ook leidinggevende en leidinggevende functies in instellingen voor toerisme en horeca, variërend van internationale hotels, horeca, resorts, touroperators, reisbureaus, conferentiecentra, luchtvaartmaatschappijen tot organisaties voor animatie en evenementenbeheer.

Toegangsvereisten

  • Undergraduate-diploma (of hoger)
  • De toegangskwalificatiedocumenten worden geaccepteerd in de volgende talen: Engels / Turks.
    Vaak kun je een geschikt transcript van je school krijgen. Als dit niet het geval is, hebt u officiële vertalingen nodig samen met geverifieerde kopieën van het origineel.
  • Taalvereisten: Engels TOEFL: 78 (of het equivalent van CAE, CPE, PTE of FCE) of Yaşar University FLAT-examen: 65
  • Andere vereisten:
    • Er moeten minimaal 1 referentie (s) zijn opgegeven.
    • Er moet een motivatiebrief aan uw aanvraag worden toegevoegd.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lees meer

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Lees Minder