MA Toegepaste strafrecht en criminologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Criminaliteit, de oorzaken ervan en hoe we daarmee moeten omgaan, zijn nooit ver van de krantenkoppen verwijderd en expertise op dit gebied wordt steeds meer gewaardeerd door werkgevers in de overheid en andere sectoren.

Bestudeer onze MA in toegepaste strafrecht en criminologie en je krijgt diepgaande kennis over de oorzaken van criminaliteit, het strafrechtssysteem en actuele thema's in criminologische debatten.

Door te leren van experts met een schat aan academische en praktische ervaring, krijg je een niveau van kennis, dat een aantal opwindende carrièremogelijkheden opent.

Waarom toegepast strafrecht en criminologie bij Swansea?

Als een postdoctorale student aan de Hillary Rodham Clinton School of Law maak je deel uit van een wereldwijd erkende rechtsschool, met een bloeiende academische omgeving die streeft naar excellentie in onderwijs en onderzoek, en die een uitzonderlijke studentenervaring biedt.

 • Je krijgt een diepgaand inzicht in criminologische theorieën en het strafrechtsysteem
 • Je leert de nieuwste internationale ontwikkelingen op het gebied van criminologisch en strafrechtelijk onderzoek
 • Je kunt de impact van sociale, politieke en economische factoren op criminaliteit en strafrechtelijk beleid bestuderen
 • Swansea University staat 26e gerangschikt in het VK voor onderzoekskwaliteit en 22e voor onderzoekseffecten (REF 2014)

Uw ervaring met toegepaste strafrechtspleging en criminologie

 • Je leert van experts uit de sector, met een schat aan academische en praktische ervaring, is een wereldwijd erkende rechtsschool met een levendige academische gemeenschap die zich toelegt op het begrijpen van enkele van de meest uitdagende kwesties van de samenleving.
 • Onze kleine lezingengroepen geven u de kans om uw mening te geven en ideeën te delen.
 • Gastsprekers zijn senior beoefenaars van strafrecht, managers en beleidsmakers.
 • U kunt deelnemen aan sociale evenementen georganiseerd door de door studenten geleide Criminology Society.

Toegepaste strafrecht en criminaliteit werkgelegenheidskansen

De kennis die je opdoet over deze MA in Toegepaste Strafrecht en Criminologie opent een aantal potentiële carrières in:

 • Publieke sector - overheid, ambtenaren, politiek en beleidsadvies
 • Particuliere sector - wereldwijd, nationaal of lokaal bedrijf
 • Niet-gouvernementele sector
 • Onderzoek en academia

Toelatingseisen

Als u gepassioneerd bent over Criminologie, willen we graag van u horen!

Studenten zullen ontdekken hoe het strafrechtsysteem werkt in de praktijk, kerntheoriën leren, relevant onderzoek in strafrecht en criminologie onderzoeken en de nieuwste thema's in criminologische debatten verkennen.

In het ideale geval heb je een 2: 1 bachelordiploma, of gelijkwaardig, in een relevante discipline. Kandidaten met een 2: 2 of met relevante professionele werkervaring kunnen ook worden overwogen.

Als Engels niet je eerste taal is, heb je een acceptabele pas nodig in een goedgekeurde Engelse taalkwalificatie. We beschouwen een breed scala aan kwalificaties, waaronder de Swansea University English Test, de British Council IELTS-test (met een score van ten minste 6,5 en 6,0 in elk onderdeel) en TOEFL (met een score van ten minste 88 en ten minste luisteren: 21 , Lezen: 22, Spreken: 23, Schrijven: 21).

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Employability-workshops, werkgeversbesprekingen, op maat gemaakte evenementen en carrièresbeurzen
 • Individueel advies en begeleiding van professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala aan onderwerpen voor loopbaanbeheer
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Inzetbaarheid aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De School of Law hanteert een proactieve benadering om de inzetbaarheid van afgestudeerden te verbeteren, met een toegewijde medewerker voor inzetbaarheid en plaatsing. De school biedt een scala aan lokale, nationale en internationale stages, professionele cursussen, advies en ondersteuning om je te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om je ambities te bereiken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder