MA Textiles

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

Textiel bij de RCA is een veelzijdige discipline en we werken aan de creatieve interface tussen materialen, maken en betekenis. Onze focus ligt op nieuwe kennis die van invloed is op veel sectoren en nieuwe gebieden verkennen voor de textielspecialist van morgen.

Nieuwe fabricagemethoden en gespecialiseerde textielvaardigheden bieden nieuwe mogelijkheden voor de wereld en vereisen dat we onze praktijk voortdurend heroverwegen, waardoor een cultuur van experimenten en creatieve mogelijkheden ontstaat tijdens de activiteiten van het programma.

We moedigen onze studenten aan om een behendigheid te ontwikkelen in hun denk- en creatief vermogen met kleur en materialen. Het programma is een verkenning van de creatieve, technologische, culturele, commerciële en duurzame context van textiel, en je ontwikkelt innovatieve ideeën die het begrip van de praktijk en discipline van textiel uitdagen. Als je afstudeert, spreek je vloeiend de taal van materialen en ben je in staat om de tastbare en ontastbare materialiteit van ons leven in verschillende sectoren te beïnvloeden.

Xingchen Lu, MA Textiles 2019

Toegangsvereisten

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces beschouwt creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

Je moet een BA in textiel hebben of een gerelateerd kunst- en ontwerponderwerp, of vergelijkbare ervaring, en een persoonlijk voorstel voor de beoogde richting van hun MA-studie. Alleen voor Soft Systems moet je een BA in textiel, BSc of BEng hebben, of gelijkwaardige ervaring

We willen ook passie, toewijding en een sterk gevoel van persoonlijke verantwoordelijkheid voor uw eigen leren en ontwikkeling.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder