MA: TESOL

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Het programma is bedoeld voor zowel gekwalificeerde als toekomstige docenten Engels voor anderstaligen. Het trekt studenten uit verschillende delen van de wereld aan, die een gevarieerde mix van educatieve achtergronden en ervaringen bij zich hebben. Dit geeft ons een kans om onze interculturele kennis en kennis van onderwijs- en leercontexten wereldwijd te vergroten. Bovendien proberen we met behulp van online fora praktische mogelijkheden te bieden voor interactie met taalprofessionals overal ter wereld.

We reflecteren kritisch op theorieën van en onderzoek naar het probleem van het leren en onderwijzen van een extra taal. We proberen u te helpen uw eigen onderzoeksvaardigheden te verbeteren en moedigen u aan om uw bevindingen te presenteren en publiceren in de taalcursussen Engels onderwijzen en toepassen.

Je krijgt les van een ervaren team van medewerkers, waaronder de auteurs van een baanbrekende nieuwe inleiding tot toegepaste taalkunde gericht op gevorderde studenten van de discipline (Hall, Smith & Wicaksono, 2011).

Onze studenten vertellen ons dat de York St John University MA Applied Linguistics: TESOL een uitdagende en nuttige ervaring is. Ik kijk er naar uit om je binnenkort op ons programma te mogen verwelkomen.

Cursus structuur

De Masters Degree in TESOL kwalificeert u om Engels te onderwijzen als een vreemde of tweede taal overal ter wereld (specifieke vereisten zullen verschillen tussen scholen en landen). Dus, als je een gevarieerde en opwindende carrière wilt, of als je al Engels lesgeeft en je wilt voorbereiden op meer verantwoordelijkheid, dan kan dit programma iets voor jou zijn.

Ervaren docenten Engels kunnen credits krijgen op basis van hun kwalificaties en ervaring. Welke ervaring u ook opdoet voor het programma, ons doel is om u te helpen bij de ontwikkeling van uw professionele praktijk en uw carrière in het Engels taalonderwijs thuis of in het buitenland verder te zetten. We willen u de mogelijkheid bieden om uw individuele interesses te ontwikkelen binnen de context van uw huidige en toekomstige praktijk in de klas.

Programma specificatie

Meer informatie over deze cursus is beschikbaar in de programmaspecificatie. Houd er rekening mee dat de programmaspecificatie betrekking heeft op cursusinhoud die momenteel wordt bestudeerd door studenten van de universiteit. Voor nieuwe programma's wordt de programmaspecificatie voor aanvang van de cursus online beschikbaar gesteld.

Leerondersteuning

York St John University werkt hard om een ​​inclusieve omgeving te creëren voor al onze studenten. We bieden verschillende ondersteuningsservices om studenten tijdens hun studie te helpen.

Toelatingseisen

kwalificaties

Kandidaten voor toegang tot het Postgraduate Certificate / Diploma / MA-programma moeten normaal beschikken over:

  • Een diploma (normaal gesproken 2.2 of hoger) van een erkende universiteit of instelling.
  • Een gelijkwaardige kwalificatie die aanvaardbaar is voor York St John University .
  • IELTS 7.50, met maar liefst 6.5 in de individuele componenten, of gelijkwaardig (internationale studenten).

Honoraria en financiering

VK & EU 2020-21

Het collegegeld voor toegang tot deze postdoctorale cursus in 2020 is £ 6.500 voor fulltime UK / EU, Jersey, Guernsey en Isle of Man studenten.

Zie voor deeltijdopties de webpagina's over vergoedingen en financiering voor meer informatie.

Postgraduate Lening: een nieuwe Postgraduate Loan is nu beschikbaar om u te helpen betalen voor uw mastercursus voor studenten die starten in het studiejaar 2018-19.

Internationaal (niet-EU) 2020-21

Het collegegeld voor toegang tot deze postdoctorale cursus in 2020 is £ 12,750 voor internationale studenten.

Vanwege immigratiewetgeving moeten internationale studenten op een Tier 4-visum voltijds studeren.

Hoe aan te vragen

U kunt zich rechtstreeks aanmelden voor de cursus via onze Nu toepassen-koppelingen. Selecteer de variant van de cursus die u van plan bent te ondernemen (bijv. Voltijds of deeltijds), aangezien de link u naar een aangepast formulier voor de specifieke cursus leidt. U moet een login en wachtwoord aanmaken en het online formulier invullen. Neem contact op met twee scheidsrechters voordat u uw aanvraag indient, want een geautomatiseerd verzoek gaat uit zodra u uw aanvraag indient en uw aanvraag wordt niet beoordeeld totdat beide verwijzingen beschikbaar zijn.

Aanvragen voor januari 2021 moeten uiterlijk in januari 2021 worden ingediend en afgerond.

Aanvragen voor september 2020 moeten uiterlijk in september 2020 zijn ingediend en afgerond.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

York St John University is an outstanding university, known for its academic excellence and responsive nature, always putting the student at the heart of everything it does.

York St John University is an outstanding university, known for its academic excellence and responsive nature, always putting the student at the heart of everything it does. Lees Minder
York , Londen + 1 Meer Minder