Lees de Officiële Beschrijving

tesol

MA TESOL (Engels onderwijzen voor andere talen)

Deze cursus is ideaal voor mensen met geen of heel weinig eerdere Engelse leservaring (minder dan twee jaar) die een leraar Engels willen worden voor anderstaligen.

De cursus heeft een praktische focus en is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden en kennis die nodig is om te excelleren als een docent in het Engels in een mondiale omgeving.

Wat ga je studeren

De cursus heeft een zeer praktische focus. Je krijgt de kans om een ​​eenjarige module over praktisch onderwijs te volgen. Je wordt betrokken bij het demonstreren van een scala aan lesmethoden in praktische sessies, het ontwerpen van lesmateriaal, het plannen van lessen en testen.

We hechten veel waarde aan de reeks perspectieven die studenten uit verschillende sociaal-culturele contexten bieden voor onderwijzen en leren. Het profiel van cursisten is zeer internationaal, waaronder meest recent Japan, China, Taiwan, Korea, Saoedi-Arabië, Libië, Mexico, Polen, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

We bieden een hoog niveau van interne ondersteuning die specifiek is afgestemd op de behoeften van studenten, zowel in klassen als op individuele basis. We bieden persoonlijke hulp bij het schrijven van een opdracht en proefschrift en zijn altijd bereid afspraken te maken met studenten die privé willen praten over hun werk en voortgang.

Hoe je het geleerd hebt

Beoordeling

Beoordelingsmethoden voor deze cursus zijn bedoeld om te evalueren of je theoretische concepten kunt toepassen op praktisch werk en waar mogelijk om ideeën en voorstellen te relateren aan je eigen onderwijscontext. Er wordt een reeks opdrachttypen gebruikt, waaronder essays, praktische taken, portfolio's, presentaties, demonstratielessen en klassentests.

Een nieuwe taal leren

Naast je studie, heb je ook de mogelijkheid om een ​​nieuwe taal te leren. Het Universitair Taalprogramma (ULP) is beschikbaar voor alle studenten en geeft je de mogelijkheid om een ​​geheel nieuwe taal te leren of om de vaardigheden die je al hebt te verbeteren.

Een nieuwe taal leren kan:

  • verbeter uw communicatieve vaardigheden
  • verrijk uw ervaring wanneer u naar het buitenland reist
  • boost je carrièreperspectieven.

Carrière en inzetbaarheid

Je loopbaanontwikkeling

Onze afgestudeerden werken nu als onderwijsprofessionals in het Engels, docentenopleiders, handboekenschrijvers of universitaire docenten over de hele wereld.

Hoewel deze cursus geen formele stageplaatsing biedt, is het een beroepsgerichte cursus die tot doel heeft om u te helpen een Engelstalige lesplaats in het door u gekozen land te bereiken. Hoewel deze cursus geen formele stage aanbiedt, is het een beroepsgerichte cursus die zal u helpen om een ​​Engelstalige lesgeven post te bereiken in het door u gekozen land.

Toelatingseisen

UK

  • Je hebt een UK honours degree (minimum 2.2) of een equivalent hiervan nodig.
  • Aanvragen van kandidaten met niet-standaard toegangskwalificaties worden op individuele basis behandeld.

Internationale

We accepteren kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor toegang tot onze cursussen. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatie overeenkomt met onze cursusvereisten, bezoekt u onze internationale kwalificatiepagina.

Pre-mastercursussen

Als je een Pre-Masters-cursus moet doen om aan onze cursusvereisten te voldoen, bezoek dan Nottingham Trent International College (NTIC) . Als je al in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit studeert en je wilt weten of we je kwalificatie kunnen accepteren, ga dan naar onze pagina voor pre-masters en basiscursussen .

Engelstalige toelatingseisen

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheid sterk genoeg is voor intensieve academische studie. We vragen meestal om een ​​IELTS-test en we accepteren enkele alternatieve Engelse taaltesten.

Diversen

Locatie: Stadssite

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 7 andere vakken van Nottingham Trent University: School of Arts and Humanities »

Laatst bijgewerkt op October 3, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019