MA TESOL (Engels onderwijzen voor andere talen)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Deze nieuwe cursus behandelt de fundamenten van het lesgeven Engels aan sprekers van andere talen op masterniveau.

Studenten bestuderen de belangrijkste kwesties in het veld, waaronder lesmethoden in het Engels taalonderwijs, Engels onderwijzen aan jonge studenten en Engels voor specifieke doeleinden, waaronder Engels voor academische doeleinden.

Aan het leren

De MA Education TESOL-cursus zal worden aangeboden via een verscheidenheid aan methoden, waaronder lezingen, seminars, peer-teaching sessies, evenals individueel en groepswerk. Naast levering op basis van tijdschema zullen er elementen van zelfstudie en zelfstandig leren zijn die de inhoud die wordt geleverd in face-to-face contactsessies versterken.

Bovendien moet de student volledig deelnemen aan de virtuele leeromgeving van de universiteit, Moodle, die dient als een instrument voor onafhankelijk leren.

Cardiff Metropolitan University heeft een uitstekende afdeling voor studentendiensten die pastorale ondersteuning biedt aan alle studenten, evenals een speciaal internationaal welzijnsteam op basis van ons internationale kantoor. Afgezien van onderwezen sessies die de meerderheid van de face-to-face levering op de MA Education TESOL-cursus zullen vormen, zijn kantooruren voor docenten normaal tussen 9 en 17 uur. We wijzen elke student ook toe met zijn eigen Personal Tutor voor academische ondersteuning.

employability

Afgestudeerden van de MA Education TESOL-cursus kunnen een aanvraag indienen voor onderwijsposten in verschillende contexten waarin Engels wordt onderwezen aan sprekers van andere talen. Deze omvatten particuliere taalscholen, trainingsafdelingen in professionele contexten en universitaire Engelstalige afdelingen. Kansen voor verdere studie voor afgestudeerden van het programma zijn om door te gaan naar PhD-niveau onderzoek binnen de Cardiff School of Education of in andere universiteiten.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten een goede graad of een equivalent hebben. Voor aanvragers van wie de eerste taal geen Engels is, moeten dergelijke kandidaten normaliter kunnen aantonen dat ze over Engelse taalvaardigheid beschikken of gelijkwaardig zijn aan een IELTS algemene score van 6,0, met niet minder dan 6,0 op het schrijfpapier.

Selectie procedure:
Studenten worden geselecteerd op basis van een sollicitatieformulier en een goed geschreven persoonlijk statement. Een interview kan ook worden aangevraagd.

Internationale aanvragers
Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten bewijzen van vloeiendheid aan ten minste een IELTS 6.0-norm of equivalent. Ga naar de internationale pagina's op de website voor meer informatie over hoe u kunt solliciteren en de Engelse taal.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder