MA Sculptuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

De studie van beeldhouwkunst breidt zich steeds verder uit en omvat het maken van objecten, openbare kunst en sociale praktijken, site en ruimte, performance, geluid, film en video. In plaats van alleen de specifieke uitingen van beeldhouwkunst te beschouwen, beschouwen we het liever als een methodiek om de productie van kunst vooruit te helpen.

Het Sculpture-programma biedt een structuur die zowel individuele als groepslessen bevat, evenals seminars, een specifiek lezingenprogramma en de mogelijkheid om deel te nemen aan externe projecten. Kritische beoordelingen van uw werk worden het hele jaar door consistent uitgevoerd en we nodigen externe bezoekers uit om een bijdrage te leveren aan deze discussies wanneer ze schoolbreed worden.

Show 2019

Toegangsvereisten

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces beschouwt creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

Je moet een goede eerste graad in beeldhouwkunst of een relevant onderwerp hebben, en in staat zijn om een faciliteit met materialen en technieken weer te geven. Je zult ook goed geïnformeerd zijn over de geschiedenis en culturele relevantie van de disciplines die relevant zijn voor de kunsten en geesteswetenschappen, en in staat zijn om een beeld van je eigen werk in relatie tot dat te behouden en te verwoorden. Je moet in staat zijn om kritisch te reflecteren op je werk, de ontvangen productiewijzen en kaders in vraag te stellen en academische, sociale en filosofische ontmoetingen te metaboliseren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder