MA / PhD of MA / DMin gecombineerd programma in Wisdom Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Na voltooiing van Ubiquity's Ph.D. programma krijgt u de titel "Doctor of Philosophy" en na voltooiing van het Doctor of Ministry-programma krijgt u de titel "Doctor of Ministry".

Een doctoraatsprogramma is een van de hoogste onderscheidingen die de samenleving toekent en duidt op respect en erkenning voor expertise waarop de grotere gemeenschap kan rekenen voor integriteit en professionele competentie. De graad DMin is een van de professionele doctoraten. Het ontstond oorspronkelijk voor ministers die een doctoraat wilden behalen, maar die minder geïnteresseerd waren in het pure onderzoek dat nodig was voor een Ph.D. dan in toegepast onderzoek op het gebied van genezing, therapie, spirituele groei en counseling waar het proefschrift zich bevond in een gebied dat ze in hun professionele werk wilden toepassen.

Onze gecombineerde MA-PhD en gecombineerde MA-DMin-programma's staan open voor een spectrum van disciplines en interesses. Het doel is om een reeks problemen aan te pakken op vrijwel elk gebied van menselijke en ecologische zorg. Deze programma's zijn bedoeld om je te helpen bij het vormen en co-creëren van een nieuwe wereldbeschaving zodat de menselijke soort kan leren om op te treden als verantwoordelijke en respectvolle beheerders van ons grotere planetaire ecosysteem.

Op elk niveau in het master-doctoraatsproces wordt u ondersteund door mentoren en coaches. Je moet bepaalde kerncursussen volgen en hebt de vrijheid om de rest van je programma te ontwerpen in overleg met je mentoren en Dean of Graduate Studies.

Studenten kunnen cursussen selecteren in Ubiquity of buiten Ubiquity. Dit betekent dat als er een cursus is die u moet volgen die wordt aangeboden door een andere instelling, u vrij bent om dit te doen. Ubiquity's persoonlijke cursussen zijn ook beschikbaar voor master- en doctoraalkrediet.

Als u zich wilt aanmelden voor het gecombineerde MA-PhD- of het MA-DMin-programma, schrijft u dan aan de Dean of Graduate Studies, Dr. Gyorgyi Szabo (g.szabo@ubiquityuniversity.org) die contact met u zal opnemen om uw ambities en mogelijke Pathway bespreken. Alle studenten moeten transcripties van vooropleiding verstrekken en een essay schrijven met vermelding van het onderzoeksgebied dat ze willen verkennen.

Vereisten

Promovendi moeten vier kerncursussen volgen die worden aangeboden door Ubiquity University en een proefschrift schrijven. De resterende vakken kunnen worden gevolgd bij Ubiquity of elders als specifieke vakken die verband houden met het gekozen vakgebied.

4 kerncursussen:

  • Dissertatieschrijven en onderzoeksmethoden met Dr. Gyorgyi Szabo (4 credits in persoon)
  • Fantastische boeken met Dr. Jim Garrison en Dr. Gyorgyi Szabo (3 credits online)
  • Wijsheid op het snijvlak van beschaving met Dr. Jim Garrison en anderen (4 credits in persoon)
  • Ubiquity Chartres Academy, jaarlijks vergaderen in Chartres, Frankrijk (4 credits in persoon)

Houd er rekening mee dat de wijsheid op het snijvlak van de beschaving en de Ubiquity Chartres Academy- cursussen kunnen worden vervangen door een andere aangeboden Ubiquity University cursus in afwachting van overeenstemming met de Dean of Graduate Studies.

Totaal: 15 credits

Kredietvereisten voor MA-PhD:

44 studiepunten moeten worden behaald uit vakken plus 36 behaalde studiepunten voor het proefschrift, in totaal 80 studiepunten.

Creditvereisten voor MA-DMin:

56 studiepunten moeten worden behaald uit vakken plus 24 behaalde studiepunten voor het proefschrift, in totaal 80 studiepunten.

Collegegeld en tarieven

Totaal collegegeld en vergoedingen voor het hele programma = $ 22.000 voor 80 credit fees ($ 300 per credit) *, proefvergoeding, Major Advisor-kosten en kosten voor externe examinator.

* Dit totaal voor cursussen kan fluctueren als cursussen worden afgenomen van buiten Ubiquity als Independent Study. Er is een credit transfer vergoeding van $ 100 per credit voor cursussen buiten Ubiquity.

Persoonlijke cursussen omvatten logistieke kosten (bijvoorbeeld voor logies en logies) die niet zijn inbegrepen in de bovenstaande kosten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you ... Lees meer

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you are here to help bring forth a new world, if you are drawn to cultivating your gifts within an open-minded, diverse learning community, if you are motivated by a question-led life and an exploration of mystery, then Ubiquity might be the right fit for you. Lees Minder
VS Online , Chartres + 1 Meer Minder