MA / PgD / PgC Onderwijs (met Pathways )

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Het algemene doel van dit programma is om docenten te produceren die op het hoogste niveau in de educatieve arena kunnen werken, met de mogelijkheid om theorie te integreren met de praktijk en intellectuele en academische nauwkeurigheid toe te passen, op basis van huidig onderwijsonderzoek, in hun professionele context.

Pathways

 • Onderwijs - MA (voltijd)
 • Educatief Leiderschap - MA
 • Onderwijs: Community Practice - MA
 • Onderwijs: beleid en praktijk - MA

Deze prijzen zijn ontwikkeld na uitgebreid overleg met werkgevers, docenten, onderwijsprofessionals en studenten. Het programmateam wil een sleutelrol spelen bij de ondersteuning van de voortdurende professionele ontwikkeling van leerkrachten, jongeren en gemeenschapswerkers en onderwijsprofessionals.

De belangrijkste voordelen van het bestuderen van dit programma zijn onder meer:

 • We houden rekening met de 60 masterniveau-credits die zijn opgebouwd door PGCE-studenten, waardoor ze snel door het programma kunnen bladeren.
 • Fulltime en parttime studenten uit binnen- en buitenland van de verschillende Pathways studeren samen, zodat ideeën over beroepen en nationaliteiten kunnen worden uitgewisseld.
 • De periode van kandidatuur (tot 5 jaar in deeltijd en 2 jaar voltijd) geeft studenten meer flexibiliteit met hun studierooster.
 • Sommige modules worden nu geleverd in een gemengd formaat en sommige worden geleverd via blokbezoek.
 • Naast een toegewijde begeleider, hebben dissertatie-studenten ook 4 geavanceerde onderzoekssessies tijdens hun dissertatiejaar.

Aan het leren

Modules zijn beschikbaar als onderdeel van het curriculum, of als geaccrediteerde korte cursussen die kunnen worden geteld als punten voor een van de MA Pathways . Er zijn verschillende soorten presentaties, waaronder:

 • avondsessies;
 • dagonderwijs tijdens
 • vakanties of weekends;
 • e-learning;
 • levering op de werkplek.

Op maat gemaakte levering is mogelijk op afspraak. Op maat gemaakte modules kunnen waar nodig worden ontwikkeld.

employability

Afgestudeerden van het programma zijn doorgegaan met promotie in de onderwijssector, waaronder school- en gemeenschapsbeheer en leiderschap, leiderschap in het curriculum, posities binnen adviesdiensten, lezingen en onderzoeksplaatsen in het hoger onderwijs en samenwerken met overheidsinstellingen op de hele wereld.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten een relevante initiële graad hebben op 2: 2 classificatie of hoger. Internationale studenten moeten een IELTS-score van 6,0 of hoger hebben.

Het is ook mogelijk om je in te schrijven als je geen afgestudeerde bent en minimaal twee jaar relevante ervaring hebt.

Binnenkomst is ook onderworpen aan een bevredigende controle van het strafregister. Meer informatie over procedures voor strafregisters is te vinden op www.cardiffmet.ac.uk/dbs.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder